magdzior krata! zdecydowanie! mnamniuśna ta kobyła!
przez nią miałam sny w nocy haha
:kocham😀ziękuję w jej imieniu🙂😉) :kwiatek:
O ile opinii🙂 No mi sie właśnie Niciak podoba, ale jakoś nie na niej, tak własnie za nudno, a Recha jest zbyt wesoła🙂 Romby mi się baardzo podobają, ale jeszcze za namową Strucelki pobawie się jednokolorowymi przeróbkami🙂 W rombach jest to fajne, ze ma różne kolory w sobie i do wszystkiego pasuje🙂
ninevet - wydaje mi się, że yellow Eskadrona z wiosennej kolekcji by pasował, ale teraz pewnie trudno go będzie gdziekolwiek kupić 👀
Ale właśnie eskadron aż tak mnie nie uderzył, ten kolor wydaje mi się cieplejszy i przyjemniejszy 😉 Co za firma zrobi owijki w pięknym kolorze a nie stworzy czapraka do tego 👿
No to ja jeszcze przedstawię ciąg dalszy mojej inwencji twórczej. Przeróbki derek, na podstawie kolorów z HKM: obiecuję, że to już koniec, powycinane tak sobie bo na szybko, ale ważne, że kolory widać🙂
A tak mam te owijki z horze, takie cytrynkowe są 🙂
Co do kolekcji HKM mam katalog i jest poprostu boska! 😜 W te romby jest więcej kombinacji kolorystycznych 😉 Sweterki, czapraki,kantary wsio - normalnie jak eskadron i pikeur 😎 I zdjęcia profeska 🙂
wystarczy wejść na stronę equi-shopu, żeby zobaczyć ich adres 😉 http://www.equishop.pl/str,16,kontakt EQUISHOP KATOWICE Al. Korfantego 105 40-161 Katowice
to owijki co wstawiłe ninevet to waldahusen a nie horze i wydaje mi się że kiedyś ktoś próbował dobierać je do jakiś żóltych czapraków ale okazało się że są kremowe
Magdzior tu masz taką samą derkę jak HKM tylko dużo tańszą, tylko pierwsze zdjęcie jakieś takie wyblakłe, na dole wyraźniejsze: http://animalfarm.bazarek.pl/opis/614971/york-derka-polarowa-vena-w-romby.html Podejrzewam, że to ten sam producent (CHINY :hihi🙂 Generalnie ostatnio kupiłam dziewczynom 2 derki Yorka polarowe z pasami granatowo-niebieskie i polar jest dużo grubszy i milszy niż Eskadronowy
Madźź JOGURT? pokazuj ją gdzieś szybko bo lubię na to małe patrzyć.
a żeby nie robić off topa co lepsze dla karego, śliwka eskadrona(z tej nowej kolekcji), czy może wine. albo w zupełnie inne rejony kolorystyczne, może flax?