ja się od roku śliniłam na szmatocholikach do tych dwóch kolorów 😜 teraz w to do mojej kolekcji zaprosiła bym jeszcze cobalt, bo by zamknąć się w okrągłej 10tce Anek 🙂 bo tak to już chyba nic więcej mnie nie pociąga, a może się myle? 😜 😁
Możliwe, że kupię jakąś dla Jasia, bo też się strasznie poci po jeździe, i zastanawiam się nad klasyczną czernią. O czyli z tego mam rozumieć, że z Jasiem wypali - ale super🙂 W kasycznej czerni na pewno będzie mu bardzo twarzowo🙂
[quote="Strucelka]a ta Windsor o którą pytałaś jest w okserze za 140zł 😉 derka HKM Windsor[/quote] Tak wlasnie juz jest, bo jak napisałam do nich z pytaniem o nią to dodali🙂
Magdzior te polarowe derki HKM w romby widziałam w sklepie Pasi-konik. Są przepiękne 😜 Zaczęłam nawet je macać 😁 ale narzeczony mnie odciągnał twierdząc, że kolejna derka dla konia nie jest potrzebna 🤔 (bezczelny 😁 )
Strucelka no może na zdjęciu ten czarny nie do końca wyszedł jak czarny, ale zapewniam, że taki jest 😉 Jak chcesz, to zrobię lepsze zdjęcie. Akurat ten jest ujeżdżeniowy, bo wszechstronnych nie mieli w sklepie jak byłam. A ponieważ koniecznie musiałam kupic czaprak, więc stwierdziła, że może być i dresiarski 😁
ktore czapraki/pady maja ta siateczke pod spodem ? prosze wymiencie mi wszystkie jakie znacie 👍
Z tych, któe mam: VS - schockomelle sports- super jest i super chłonny! DR - HKM - podróbka eskadroan brilant - identyczne przeszycia, materiał- wszystko! - i taka siateczka pod spodem. Niektóre cootn cluby mają siateczkę ale bawełnianą- bawełna tkana w splot siatki.
Nasturcja-Renata a gdzie kupowałaś ujeżdżeniowy? Szukam właśnie dresiarskiego 😉 Najlepiej ze złotym sznureczkiem 🙂
Magdzior No prawdopodobnie wypali 😉 A jak byś chciała tą HKM bez wzorków to mogę Ci podrzucić katalog z cennikiem od p.Tatiany i możemy ewentualnie u niej zamówić 😉