Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

Condina
czy to Forest Gump ?
Niesamowicie zmęzniał, przez kilka mięsięcy !  😍
wątek zamknięty
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
11 listopada 2009 20:47
Condina
czy to Forest Gump ?

zgadza sie 🙂
wątek zamknięty
Ponieważ już pewnie wszyscy zapomnieli, jak wygląda turbo-kucyk, to go ujawniamy 😉

Szkoda tylko, że sezon halowy i zdjęcia takie sobie, bo buro i ciemno...
Za to Kucunio jest suuuper  😍
wątek zamknięty
busch   Mad god's blessing.
12 listopada 2009 02:04
Musisz mu zmienić ksywę - zrobił się zbyt krótki, długonożny i napakowany jak na kucunia  😲
I nie dość, że jest super, to jeszcze wygląda super  😉
wątek zamknięty
Epk powodzenia z Dylanem, rozmawiałam z poprzednią właścicielką, miała nadzieję, że go weźmiesz 🙂

quanta ten koń jest obłędny! jest taki proporcjonalny, że szok, w dodatku ten ruch! No i do tego wasze wdzianka pod kolor  😜
wątek zamknięty
Oooo, pojawił się Kucyk... i wygląda znakomicie! Przestaje być kucykiem.😉
[btw, co zrobiłaś z włosami....? Dreadlocki/warkoczyki...? :> Twoje fryzury to mi się zawsze podobały ]

Epk Również życzę powodzenia z Dylanem! 🙂
wątek zamknięty
Kucunio wygląda odlotowo 🙂, jak zwykle zresztą... Ty zresztą też z tymi warkoczykami 😉
wątek zamknięty
quantanamera,  ależ spoważniał !
wątek zamknięty
quantanamera, gdzie niebieskie włosy??  😵
wątek zamknięty
i dlaczego masz kask?
wątek zamknięty
A dlaczego nie 😉 Jak ktoś widzi na foto skoczka bez kasku, pyta gdzie jest kask. Jak widzi pingwina w kasku, pyta dlaczego w kasku  😁
wątek zamknięty
i dlaczego masz kask?

Haha,rozwaliło mnie to pytanie  😀 😀 Jeju, dlaczego ta pani na koniu ma kask? Jakiś z niej dziwoląg  😁 Dziwne by było jakby nie miała kasku!! Ja po płaskim zawsze jeżdżę w kasku i nikt mnie nie pyta dlaczego go mam 🙂
wątek zamknięty
i dlaczego masz kask?

Bo niespecjalnie chcę sobie rozwalić moją szanowną czaszkę w razie upadku 😁 Ale zszokuję Cię jeszcze bardziej - moja trenerka też jeździ w kasku, nieźle co?  😲 A ona zdecydowanie trzyma się konia jak przyklejona, normalnie głupia jakaś. Taki kask to co najmniej -20 punktów do profesjonalizmu  😜

Pinesska, proporcjonalny  😡 Kucunio jest dłuuugi (dwuosobowy), niezbyt dobrze związany i mógłby mieć nieco dłuższe nogi (dobrze, że chociaż są cieniutkie). Ale wiecie co? Grzbiet i nerka powypełniały mu się w robocie, koń zupełnie inaczej nimi pracuje i patrząc na stare zdjęcia aż trudno mi uwierzyć, jaka to była kiedyś dżdżownica... Co najdziwniejsze, z aktywnym zadem robi wyjątkowo krótki, aż za krótki  😉

epk, dokładnie warkoczyki 🙂 Trochę dziwnie mi było, bo bite ostatnie dwa lata farbowałam na niebiesko - no cóż, ostatnio ktoś stwierdził, że kswyka Niebieska zostaje mi tak czy siak  😀iabeł:
A poza tym epk to dawaj więcej Dylana - widziałam go na youtube, całkiem fajne z niego konisko i cudnie ruuuuude  😍 Ale Kucunio to by mu pod brzuchem przeszedł 😁
wątek zamknięty
Quanta jak bym miała tak ładnie malowanego konia to aż żal by mi było owijki zakładać  😉 Śliczny jest i naprawdę bardzo się zmienił, mimo że za oko łapał od zawsze 🙂
wątek zamknięty
Quanta, zawsze Was podziwiam, jejkuuuu, Kucyk śliczny! dziwnie bez tych niebieskich włosów :P pamiętam moje zdziwienie jak zobaczyłam pierwszy raz na zdjęciach 🙂

gdzie jest ładna pogoda !? miałam nadzieję na ładne fotki któegoś dnia, a tu taka masakra... jeszcze trochę i będe mogła pławić konia na ujeżdzalni  🙇
wątek zamknięty
Dynamo   Dynamicznie :))
12 listopada 2009 16:46
Qanta, obłęd ! 😍
wątek zamknięty
quantanamera Twój koń jest tak piękny, że nawet bez dobrego światła wyglądacie po prostu przecudownie!!  😜
wątek zamknięty
epk  fajnie ze masz Dyla😀 to fajny koń jest 😀 z wielkim sercem😀😀 powodzenia  i sukcesów życzę😀
wątek zamknięty
Pytam bo kilka miesięcy temu wydawało się, że nie martwisz się o to czy sobie roztrzaskasz czaszkę i jeździłaś raczej w czapeczkach, lub z gołą głową 😉

To nie ma nic wspólnego ze zdziwieniem, że ujeżdżeniowiec nosi kask, tylko co się w ciągu kilku miesięcy stało, ze jednak kask zaczęłaś nosić. Ja sama, nawet na stępa kask zakładam  😎

To co się nagle zmieniło?

edit: A ja myślałam, że wcześniej tak bardzo chciałaś wyglądać profesjonalnie w czapce pod kolor czapraka np zdjęcia z galerii szmatocholików, stripe - in, ja zszokowana byłam, ze bez kasku jeździsz, bo opowiadałaś, że często z Diamenta spadasz.
wątek zamknięty
No to ja dawno nic nie wrzucałam, więc zapodam 🙂

Matrix początki wiosny 2009

[img]http://i1.fmix.pl/fmi538/1e1b42c400061bde4a1b102f[/img]

Mahmedowy ryjek lato 2009

[img]http://i3.fmix.pl/fmi2915/f288935b002b79bd4a1b0f65[/img]

Afro a za nim Mahmed jesień 2008

[img]http://i2.fmix.pl/fmi1406/df6b96a8000f849f4ad75ccd[/img]
wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
12 listopada 2009 18:54
październikowa po hubertusowa sesja:

i oczywiscie nieśmiertelny dębik:

wątek zamknięty
Brzask, ale fajnie 🙂 gdzie dostałaś odpowiednio szeroki kondom na haka? bo ja nie mogę znaleźć nic 🙁
wątek zamknięty
quantanamera bossski koń  😜  😜  😜  tak patrzę, gdzie tu niebieskie włosy?  🤔wirek: nie ma  🤔
Brzask śliczna sesja, piękne wdzianko  😀
wątek zamknięty
Brzask w damskim?  👍

fajnie wyglądacie
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
12 listopada 2009 19:16
Brzask- zdjęcia piękne, zresztą jak zawsze, wrzuć coś jeszcze 🙂
wątek zamknięty
lapyzusia, hehe mina na pierwszym zdjęciu rozdaje 😉
Brzask, ale kieca!  😜
Ale to chyba nie damskie siodło, prawda? Tylko ujeżdżeniówka?
wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
12 listopada 2009 19:23
Nirv, futerko dostałam od znajomej ze 3 lata temu, niestety nie wiem gdzie je kupiła.
Zatonia, niestety nie w damskim, jeszcze nigdy nie bylo mi dane.
Fantazja, spódnicę -dół, mama mi uszyła  😉 a góra to rajtrok skokowy.
Sankarita, to ujezdzeniówka

dzięki dziewczyny  :kwiatek:

wątek zamknięty
ha bo zrobiłaś zmyłę i zdjęcia były z jednej strony, ale i tak pięknie wyglądacie
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
12 listopada 2009 19:57
quanta, on jest długi? Proszę, nie żartuj. 😂 😁 😉
wątek zamknięty
Jeszcze nas nie znacie, oto mój nowy chłopiec 🙂

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.