Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....
hehe spokojnie 🙂 nic mu się nie stało. dostał el. w P i wgl. niepewnie skakał więc chcieliśmy się upewnić czy wszystko ok, to była wizyta tak jakby kontrolna, żeby zobaczyć czy nic go nie boli. Ale jest ok
🙂
Teraz to już nie ma co edytować. Wiesz, że za rozdwojenie jaźni grozi ban?
Eee o jakim rozdwojeniu jaźni mówimy? bo chyba coś nie doczytałam 👀
Wera a co jedziesz Fobosem na następnych ?
edit: Cimeries dostałaś w końcu odemnie zdjęcia z MPom ? 🙂 (sory za off top)
Wczoraj tez mozna bylo zobaczyc ciekawy obrazek.
"Ciekawa" jazda. Traba, o ktora pan zawodnik wrecz blagal konia. Oczywiscie kon dostal porzadnie batem. Kolejna traba. Po czym ow pan zawodnik rozbudowuje polowe parcuru, usilujac w koncu oddac skok. Raz sie udaje to zasuwa dalej jak idzie parkur.
Kasija, jak się człowiekowi pomyli z którego konta miał pisać, a później próbuje szybko wyedytować, żeby się nikt nie skapnął, to się czasami wyda, że się ma dwie jaźnie i jedna broni drugiej. A wystarczyło napisać to wszystko w pierwszej osobie. Wyszło by bardziej przekonująco i bez niesmaku by było.
Kasija nie doczytałaś, nie doczytałaś, to Wera odpisała jako... nieznajomy/a.
Ale jak dobrze, że nieznajomy/a alias Wera już wie jak edytować posty...
Wczoraj tez mozna bylo zobaczyc ciekawy obrazek.
"Ciekawa" jazda. Traba, o ktora pan zawodnik wrecz blagal konia. Oczywiscie kon dostal porzadnie batem. Kolejna traba. Po czym ow pan zawodnik rozbudowuje polowe parcuru, usilujac w koncu oddac skok. Raz sie udaje to zasuwa dalej jak idzie parkur.
bo pan zawodnik naprawiał Eltona,który "nagle" przestał być samograjem i wydawało mu się,że umie to zrobić...
ciekawe kiedy przyjdzie czas na Cypra....
Pomocy! 🙇 Albo nie umiem szukać, albo źle szukam, albo nie potrafię znaleźć: GDZIE znajdę terminy zawodów uj. na hipodormie?
GDZIE znajdę terminy zawodów uj. na hipodormie?
A jest cos takiego ??
raczej ciężko znaleźć coś,czego nie ma 😵
ale molestuj Lene,ona coś z panią Zosią negocjowała 😉
[quote author=lets-go link=topic=129.msg374405#msg374405 date=1257708613]
Pomocy! 🙇 Albo nie umiem szukać, albo źle szukam, albo nie potrafię znaleźć: GDZIE znajdę terminy zawodów uj. na hipodormie?
[/quote] 😂 😂
dobree
Nie ma, mają być 5-6.12 ale ja tam bym się nie nastawiała za bardzo..
No to nie przeczytałam fakt 😉
Ktosina a jak zdrowie kobito?
Z tego co dojrzałam to nie ma juz w tym roku ujeżdżeniowych w Sopocie ale aktualizacja była w sierpniu to moze coś dodali 😉
Rozmawiałam z p. Zosią i coś niedługo będzie na pewno, ale jak akurat nieco inną sprawę chciałam poruszyć, więc o konkretny termin nie pytałam. Jak będę coś wiedziała dam cynk, chociaż sądzę, że inni mnie ubiegną jak zwykle 🙂
Heh, po tym jak przesunęli ujeżdżeniówki z września na grudzen to ja już na nic nie liczę :]
bo pan zawodnik naprawiał Eltona,który "nagle" przestał być samograjem i wydawało mu się,że umie to zrobić...
ciekawe kiedy przyjdzie czas na Cypra....
ech ... 🤔
A to fajny kon kurcze.
Oj był to bardzo miły i równy koń, jakiś rok temu jeszcze mały Olek na nim N jechał... Szkoda, po raz kolejny.
Ujeżdżeniówki będą 19-20.12 . Będą Mistrzostwa Seniorów i prawdopodobnie Młodych jeźdźców.
Rewir czwartek-piątek to tak ale w listopadzie a w grudniu to sobota-niedziela wypada
Ujeżdżeniówki będą 19-20.12 . Będą Mistrzostwa Seniorów i prawdopodobnie Młodych jeźdźców.
Czyli jest nadzieja 😉 Bo na stronie hipodromu hipodrom zaprasza na ... MAJ 2009 ... 😵 🤔wirek:
lets-go, ale w tym maju to zawody w ujeżdżAniu będą 😁
Oooo, to ja chętnie pooglądam, coś nowego na tym ... hipodormie 😎 🏇
Tak sobie myśle i myśle o kim Wy tutaj piszecie.. Kto teraz śmiga na koniach Olka? Już nie te dziewczyny z Owczarni?
My śmigamy z Aza i Siwym w ten weekend do Robsonów ;D
dalej te dziewczyny, ale jak w P klasie Elton zaparkowal juz na 1 to na N zmienil jezdzca. z wynikow wynika iz jest to JACEK GRZYWACZ.
az mi sie smutno zrobilo jak go zobaczylam juz w P na parkurze, co oni z nim wyprawiaja.
a wie ktos czy ten zawodnik zostal jakos ukarany czy cos? bo po tym popisie na parkurze byl wezwany do sedziowki
A co to w ogóle za człowiek? Zupełnie nie kojarzę nazwiska. I co narobił na tym parkurze?
yhmmm.. Jacek Grzywacz? jakoś nie znam
a wgl jak Wam poszło?
Ktoś startowała?
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg374243#msg374243 date=1257701987]
Ktosina 2 w P znowu i 5 w N (na czysto)...i Ktosina widziała Ciebie w L :emota2006092:
[/quote]
wystarczy cofnąć sie stronę wcześniej. 😉
ja tez pierwszy raz go widzialam. co narobil to ktos napisal wyzej chyba. jechal jako ostatni w konkursie i mial eliminacje. juz po tym jak go sedzia odgwizdal, a budowniczy bral sie do przestawiania parkuru owy zawonik obskakal jeszcze wszytkie przeszkody we wszystkie strony. o stylu jazdy i traktowaniu konia juz nie wspomne