Zdjęcia Re-Voltowiczów & Voltopirów! ;)

Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
08 listopada 2009 13:15
Daniela
Ja bym Cię widziała z harfą 😉

ja na spiąco znowu  😵  😂
Daniela - wyglądasz anielsko

żabeczka17 - jak zawsze miło ogląda się Twoje fotki
08 listopada 2009 16:17
galopada
Nic nie widzę...
ja też właśnie nic
Z połowinek, z koleżanką (ale nie wiem czy chce się tutaj widzieć, dlatego zasłoniłam 😉)

Mia - wyglądasz bardzo elegancko 🙂
Cierp1enie, Dziękuję :kwiatek:
Mia - wow! w życiu bym nie powiedziała, że jesteś w 2 klase LO  😲 

Cierp1enie - ślicznie dziękuje  😡  :kwiatek:

Pauli - harfa piękny instrument ale chyba bym się za mała czuła przy nim 🙂

teraz?
Daniela, Hmm ... to pewnie dlatego zawsze się mnie pytają ludzie o dowód ewentualnie legitymację studencką albo jak pracuję haha 😁
galopada_, Dalej nie wchodzi 🙁
Kurcze no...a mi wiecznie 16 lat dają  👿
Nie martw się, może i mnie teraz wpuszczają na wszystkie imprezy ale potem będę Tobie zazdrościć 😉
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
08 listopada 2009 19:04
cierp1enie dzieki
Seksta   brumby drover !
08 listopada 2009 19:25
Daniela mam ten sam 'problem' ( bo w sumie nie zawsze mi to przeszkadza )
Ja generalnie się przyzwyczaiłam i nie przeszkadza mi choć sa momenty, że porpostu WRR  😁
Seksta   brumby drover !
08 listopada 2009 19:35
taaaa a najlepsze sa pytania: w ktorej klasie jestes?
hahhahaha
Taaaaak typu "oo to pewnie niedługo matura"  😎 ?
Seksta   brumby drover !
08 listopada 2009 19:41
w sylwestra przed matura mowie znajomej mojego brata, ze niedlugo mam egzaminy a ona "gimnazjalne??".
😂
08 listopada 2009 20:45
Mia
Pięknie wyglądasz 😀

galopada
Ja już widzę 😉
Super!
Pauli, Dzięki 😉
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
09 listopada 2009 16:29
w sylwestra przed matura mowie znajomej mojego brata, ze niedlugo mam egzaminy a ona "gimnazjalne??".
😂

aaaaa! ale Ci pojechała! 😲 😂 😂
mnie zawsze dają więcej niż mam, o 2-4 lata. Ale jestem w takim wieku, że póki co mi to nie przeszkadza 😁
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
09 listopada 2009 16:32
Strucelka, A co ja mam powiedzieć? 😁 Niedługo 21 lat strzeli na karku, a dają mi z 15 lat maksymalnie 😁
Notarialna, mam tak samo 🙂 Z tym, że mam prawie 23, a dają 16, max. 17.
09 listopada 2009 16:55
Dworcika, Tylko, ze ty masz w miarę 'normalny' wzrost.
A ja knypek 150 cm zaledwie z tłuszczykiem na boczkach w dodatku  👿
No fakt... ja mam 163 🙂 Ale też często jestem pod linią wzroku 😁
Z tym, że z domu bez dowodu nie wychodzę, bo to zwyczajnie nie ma sensu.
09 listopada 2009 17:27
Nienawidzę uczucia jak ktoś przełazi 'nade mną', albo ja jestem zmuszona przejść pod ramieniem kogoś bo temu komuś tyłka się nie chce ruszyć by przepuścić 😤
Dodatkowo to mierzenie wzrokiem...

Fakt, bez dowodu też się nie ruszam, ale w mojej okolicy już mnie znają i nie pytają o dowód 😉
zabeczka17   Lead with Ur Heart and Ur Horse will follow
09 listopada 2009 17:43
Laski no do jasnej ciasnej... mam 173 cm wzrostu i uwierzcie mi jest to nie jednokrotnie katorgą w moim życiu.
Mówi się że wyżsi mają lepiej.... w obuwniczym jak chce kupić  rozmiar buta 42 to patrzą na mnie jak na debila. Stopa proporcjonalna do wzrostu. Jazda konna- haha z tym to nie raz wychodzą cuda na kiju.  Modlę się żeby moja kobyła urosła jeszcze z te 8-10 cm bo będziemy wyglądać tragikomicznie. Kupić dopasowane spodnie do mojego wzrostu?  buahahaha dobry żart.  Wszystko robione jest na dziewczyny 165 cm. XL ( napis na metce) to dla mnie prawie że M a o długości portek nie wspomnę. No chyba że zamierzam wydac 150 zł na jeansy a nie 40zł na targowisku.  Różnica masakryczna.
chodzenie w szpilkach? pfffffffffff zapomnijcie.  Chyba że lubicie patrzeć na ludzi z góry 🙂 co jak ma się szefa 170 nie wygląda za fajnie.
osoby mniejsze są szybsze, a większe wolniejsze- czy nie mówi wam to coś? jazda konna? Galopu chyba nigdy nie opanuje w 100%. Mam automatycznie więcej kg wagi, nie wspomnę o gramowości samych kości. Mnie łatwiej jest połamać, jak nieduże  drobne ciało. Notarialna nie wal mi z tym tłuszczem bo grubo przesadzasz 🙂  Fajna baba z ciebie 🙂
Jesteście laski drobne , niewysokie,średnie.
Wyglądacie super więc o czym więcej marzyć? W dzieciństwie przez swój wzrost i posturę - proporcjonalną do wagi i wzrostu ... faceci nie patrzyli a mnie jak na kobietę... a babo-chłopa.
No i kolejna sprawa 🙂 każda laska która ma do 165 cm spokojnie zmieści się do sportowego ferrari ;] ja już mam niestety z tym problem 🙂
09 listopada 2009 18:02
Powiem tak: nie obraziłabym się gdybym się pozbyła z 6 kg. Bo wyglądam jak w 6 miesiacu ciąży 😁
A nie pomaga mi fakt schudnięcia, bo żre czekoladę kilogramami, to moje uzależnienie wręcz... 🙇 🤔wirek: I nie umiem się powstrzymać niestety...
zabeczka17, nie dramatyzujesz czasem troche? ja mam 180cm, zyje, umiem kupic sobie spodnie i buty, z jazda konna nie mam problemu, chodze na obcasach (10cm moze nie, ale 6-7 spokojnie. hmm wieksze wolniejsze? mamy dluzsze nogi niz osoby z 160cm, a tym samym chodzimy szybciej. przynajmniej za mna nikt nie nadaza jak sie rozpedze hahah :P
jest duuuuzo dziewczyn wyzszych od ciebie i jeszcze nie slyszalam zeby mialy tyle z tym problemow. no i sry ale dla mnie, ty z 173cm jestes poprostu niska 😉

i w ramach gratisu  😁 Sigma trener-koordynator od d..y strony :P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się