Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Cimeries, ja na to cos (zalozmy ze nazwiemy to podlozem) to aktualnie nie jest najgorzej.
super, dziekuje bardzo  :kwiatek:
To kto bedzie w weekend na zawodach ??
Ponia   Szefowa forever.
05 listopada 2009 21:18
Może ja się pojawię, ale pieszo;-)
Ja jak zawsze - pieszo i z trójnogiem 🙂 Znowu mi go na weekend zostawili i muszę na spacerek 😫
Ja na pewno bede sie gdzies po hipo krecic. Nie wiem jeszcze w jakich godzinach.
Zobaczymy jak tam listy startowe beda wygladac. Oby sie pojawily.
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
06 listopada 2009 11:54
My będziemy. 🙂
Jakby ktoś focił....  :kwiatek:
I po pierwszym dniu zawodów🙂
Gratulacje dla voltowiczów bo z tego co widziałam większości szło dobrze, gratulacje dla Zuziastej i dla Ktosiny oraz dla reszty której nie widziałam bądź nie poznałam  😡
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
07 listopada 2009 17:43
Cimeries - jak poszło?widziałam tylko C na obu  😉
A Ja niestety nie widziałam Ktosiny🙁(

Dla Zuziastej mega gratulacje!Należą się. 😅

My dałyśmy du...py.
Ktoś - prócz C jechałam tylko N jednym koniem  🙂 był 6

Zapałkowa a co jechałaś?
Nic czym można by było się chwalić 😡

Dwa razy LL, i PRZYPADKIEM L😉).

Pierwsze zawody moje i PKS`a-Pochodni.

Nie było w sumie aż tak tragicznie, bo kobyła jak na nią spokojna w prowadzeniu.
Jednak no cóż, błędy były.
07 listopada 2009 18:27
bardzo dziękujemy za listy  :kwiatek:
aaa to widziałam jeden z Twoich przejazdów 🙂
i sądzę, że przesadzasz 🙂 skoro były pierwsze zawody to sądze, że było ok 🙂

baaardzo dziękujemy za listy  :kwiatek:
Już niedługo będzie nowa www.skj wtedy wszystko wróci do normy. Będą aktualne listy, wyniki itp. Na razie prosimy o wyrozumiałość.
08 listopada 2009 17:29
Tak jest, skj'cie.  😅

Zapałkowa przesadzasz i to baardzo.

Gratuluję wszystkim.  😉  😅

Nie widziałam Ktosiny...  🙁

Cimeries gratulacje za C.  😉

Wczoraj L szkoleniowe na czysto.
W L 4.

Dziś w L 5.
W P miałam jedną zrzutkę w rozgrywce  🤦... pewnie jakoś 8 byłam.  🤣
P takie wymiarowe, trochę się blada zaczęłam robić jak 3 konie przede mną miały trąby (jechałam 5)  😁
08 listopada 2009 17:39

Nie widziałam Ktosiny...  🙁

Ktosina 2 w P znowu i 5 w N (na czysto)...i Ktosina widziała Ciebie w L  :emota2006092:
Gratulacje dla Cimeries,mam nadzieje,że z Lapisem wszystko ok?widziałam go pod ambulatorium jak wyjeżdżałam z hipo  🙁

i chciałam napisać,bo nie wytrzymam,że tak,jak teraz podoba mi się Saratow,tak nie mogę patrzeć na to,jak bez przebaczenia jeździ poprzedni rajter Saratowa  🙄 dziś, na forumowym zresztą koniu, pękł mu napierśnik...który uderzał konia to po pysku,to po nogach...mimo zrzutki jednej,drugiej,kolejnej,jechał dalej...a ten napierśnik uderzał konia...dobro konia...taaa...dobro konia jest wtedy,gdy z niego zsiada  😵

z pozytywnych akcentów -poznałam kolejne 2 forumowiczki  🏇
08 listopada 2009 17:45
Ktoś, i co powiesz o L? :P
08 listopada 2009 17:48
było szybko  😁 fajnego masz konia,mądrego  🏇 ale dużo lepiej na was patrzeć teraz,niż na samym początku...jak nadal będziesz trenerki słuchac,to będzie dobrze  😀
A  ja niestety byłam tylko na LL to nie widziałam większości z was  niestety

Zapalkowa widziałam jeden przejazd i podobał mi się
ps.Poklep odemnie i Kogi Kiegle 😉

Ktosina mam fimik z Madrytem z LL jeśli was interesuje😉
🙁
08 listopada 2009 18:30
[quote author=znajomy/a link=topic=129.msg374275#msg374275 date=1257704060]

Uwazam, że każdy powinien patrzeć na siebie, a nie komentowac innych. Nikt by nie chciał, żeby ktoś tak mowił na jego temat i komentował to co robi. Każdy ma inną szkołe jazdy i inną teorie.  Niektorzy to biorą ten sport  jako zawód, zarabiaja prze to kasę, a niektórzy dla przyjemnosci i dla frajdy.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

[/quote]
tak się składa,że podczas wiosennego WKKW w Sopocie,w * czy ** zdarzył się podobny przypadek....w krosie (!) pękł wytok Bartangowi...co zrobił jego jeździec?po prostu jednym sprawnym ruchem złapał ten latający pasek i kontunuował jazdę...zadbał o konia.i myślę,że nie zrobił tego tylko dlatego,że ma ptaka na fraku.

nie ważne kto jedzie i jak...dopóki koniowi nie dzieje się krzywda...w tym przypadku się działa.Fobos fajny koń i mam nadzieję,że właścicielka będzie miała jeszcze dużo pociechy z niego,bo łapie za oko i wygląda na klasowego konia.

kto powinien świecić przykładem?amator czy zawodowiec który bierze za to pieniądze?ja rozumiem,że może nie mieć szacunku do właścicieli zwierzaka,zdarza się...ale to przykry widok,gdy tak doświadczony było nie było jeździec,jedzie mimo wszystko...było juz po jednej zrzutce,a to nie był jakiś mistrzowski konkurs...

w wątkach typu - znów jeździec zabił konia - nikt nie ma pisać,bo każdy ma patrzeć na siebie?sorry,ale nie.

co do Saratowa...nie tylko w mojej opinii koń odżył i wreszcie skacze otwarty...a chyba tylko Monika wie jak wiele pracy ją to kosztowało...
08 listopada 2009 18:41
Ktoś, powiem w imieniu Moni... jest ciężko... 🙁
🙂

Użytkownik został pouczony poprzez PW. Nie zastosuję w tym wypadku uciszenia ze względu na dzisiejszą rejestrację na forum.

Proszę zapoznać się z regulaminem!

D.
Dziękuję i również gratuluję dziewczyny 🙂 Ktosina, Zuzista bardzo fajne przejazdy.  :kwiatek:

Co do Saratowa to mi również miło na niego patrzeć 🙂 pootwierał się niesamowicie. Zawsze miło widzieć jak jakiś koń zmienia się na lepsze
Co do Lapisa to wszystko w porządku, byliśmy się upewnić o stanie jego zdrowia i wszystko ok 🙂
A Fobosa również miałam okazję widzieć pod G.P. i przyznam Znajomemu rację koń to bardzo fajna "maszynka"
08 listopada 2009 18:49
Cimeries, a co się właściwie stało?
Właśnie Cimeries co się stało z Lapisem ?
🙂
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
08 listopada 2009 19:03
Przepraszam, że Offtopem się tu wetnę będę, ale znajomy/a,  jest taki cudowny przycisk na dole, "sprawdź ortografię". Wtedy można się odważyć napisać w wątku i odżyć pisząc posty bez błędów.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się