termobuty

morwa   gdyby nie ten balonik...
04 listopada 2009 07:31
Dramka - po tyle samo co w katalogu - 149zł
Nie podałaś że w TCHIBO  🙄

A napisali że artykuł dostępny tylko przez internet.. 🤔
Alvika   W sercu pingwin, w życiu foka. Ale niebieska!
04 listopada 2009 10:24
YES! Mam dwa Tchibowskie komplety  😅
Informacja dla miejscowych - Gdańsk i okolice: Tchibo w Galerii Bałtyckiej wisi jeszcze 5 sztuk podgrzewaczy. Cena katalogowa.
Matulu, ale się cieszę!  😀
a jaka jest długość kabla w tchibo'wych podgrzewaczach? jest regulacja temperatur?

bo na allegro są podgrzewacze za 280zł... mają 3 temp, coś ok 30, 40 i 70 stopni, zależnie od wysokości temperatury grzeją określony czas

stwierdziałam, że nie będę kupować termobótów czy tam termoooficerek tylko podgrzewacze
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
04 listopada 2009 14:21
Ceny termobutów zmieniają się z dnia na dzień... Jeszcze wczoraj Euro Stary kosztowały w Mustangu 319 zł, dziś- 279 za to Elty były za troche ponad 200 a dziś już za 320  😲 Zwariować można  😵
Elty 320??????????? Ich chyba pogięło... po moich doświadczeniach to więcej niż 100 to bym za nie nie dała.
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
04 listopada 2009 14:32
Jak Elty Elegance były po 200 to się nad nimi zastanawiałam ale 320 to za nie nie dam :/ http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,261238,termobuty,elt,thermostiefel,elegance.html
A to MOJE nowe termobuty. ( HKM)
Pewno Was nie powalę na kolana ich wyglądem, co?  😁  😁

Gdyby ktoś jednak był zainteresowany butami do gnoju i na błoto do łażenia przy stajni, to powiem, że rozmiarówka ok i nie ma potrzeby brać większych. Miejsca i tak jest w środku dużo na ciepłą skarpetkę.
Od środka mają ciepłego miśka i są wygodne. Ja się cieszę, bo w końcu mogę sobie grzęznąć w błocie bez obawy o skórzane oficerki czy sztyblety.

..
Nie podałaś że w TCHIBO  🙄

napisała ze wkładki tchibo więc chyba nie w biedronce...
a jaka jest długość kabla w tchibo'wych podgrzewaczach? jest regulacja temperatur?

bo na allegro są podgrzewacze za 280zł... mają 3 temp, coś ok 30, 40 i 70 stopni, zależnie od wysokości temperatury grzeją określony czas

stwierdziałam, że nie będę kupować termobótów czy tam termoooficerek tylko podgrzewacze

wkładki Tchibo mają możliwość 4 stopniowej regulacji ciepła, ciepło utrzymują do 9,5 h, rozmiar od 36-48. Długość kabla 67 cm, posiadają gwarancję przez 3 lata.
Tak patrząc na buty Dramki, zastanawiam się nad tymi HKM, zamiast POLO. Wygladają identycznie, po co przepłacać.
Wczoraj mierzyłam w szczecińskim cavallo termooficerki HKM elegance i się w nich zakochałam! Wygodne, dopasowane do mojej łydki, ładne, zgrabne, ciepłe😉

Muszą być moje! 😍
m0niSka a jaki rozmiar mierzyłaś?
Fantazja, 41🙂
m0niSka właśnie ten rozmiar chcę kupić, a jaki masz obwód łydki? Mocno odstawały przy kolanie? Wysokie są?
Fantazja, obwód łydki mam ok 37cm, przy kolanie mocno nie odstawały, a wysokie są - fakt, ale pewnie jeszcze siądą.. jak dla mnie leżały idealnie, ale przy tym rozmiarze, na grubszą łydkę już nie wejdą, bo na mnie były na styk.
m0niSka to na mnie beda dobre, mam łydki - patyczki  🤣, więc decyzja podjęta - kupuję. Dzięki
Fantazja Dobra decyzja  😅

olap Kabel od wkładek jest na tyle dlugi że trzeba zamontować przy kolanie..ale kabel nie grzeje tylko wkładka w bucie.

kalia Grzeją 9,5h ale tylko na najniższym stopniu 😉

Polecam sprawdzone bardzo ciepłe podkolanówki z Decathlon, jednocześnie cienki materiał na łydkach - idealne do termooficerek POLO lub HKM

http://www.decathlon.com.pl/PL/ciep-e-skarpety-dla-doros-ych-85517035/
Edit.
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] Regulamin:
10. Ogłoszenia można dodawać wyłącznie w wątku "Ogłoszenia"  - o tematyce związanej z końmi w dziale Konia, a tematyce z nimi nie związanej - w dziel Towarzyskie.
Zamieszczanie reklam bez zgody administratora jest zabronione.

Użytkownik otrzymuje wyższy stopień ostrzeżenia, ponieważ nie pierwszy raz dotyczy ono ogłoszeń (poprzednie ostrzeżenie - 30.10.2009r.)
[/center]
Te HKMy wyglądają jakby miały dosyć kiepskiej jakości samego buta. Nie niszcza sie przypadkiem zbyt szybko?
I czy sa ocieplane w środku?
Tunrida "odblaskowe"  😎 😉

Alice Ocieplane są polarem
Ale tylko w łydce, czy w bucie też? 😉
I jak z tą jakoscią buta?
Całe są ocieplane od wewnątrz polarkem. Buty wydaje się ok.
Ktoś miał może te buty? http://www.decathlon.com.pl/PL/ciep-e-buty-riding-doro-li-85514997/
Wyglądają fajnie, tylko jak z jakością?
Ja tych butów w sklepie nie widziałam..

One są gumowe?
bo tych butów teoretycznie nie ma w żadnym sklepie w Polsce- sprawdzałam na str i wszędzie komunikat-

Produkt nie jest sprzedawany w tym sklepie

Sprawdź dostępność w innym sklepie

i w żadnym nie ma

i nie zauważyłam zeby mozna było robic zakupy na stronie decathlona...

buty widmo  👀
jakie polecacie na wzrost 160 i obwód łudki 34-35, rozmiar buta 37-38??

Chcaiałam hkm elegance, ale rozmowa z posiadaczką rozjaśniła mi, że mam za grube łydy...🙁
tweety ale decathlon sprowadza na zamowienie

dramka i inni ktorzy maja te termooficerki z HKM - jak Waszym zdaniem na bloto i pluche?? Mierzylam je w Amigo, nie powiem bardzo zgrabne ale czy wytrzymale? Na oko to bardziej do jazdy po hali niz w terenie czy po sniegu....
Ja sobie kupiłam akurat te bo mam hale. Myśle że na błoto to takie z gumową podeszwą.

Chociaż producent podaje że są nie przemakalne.  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się