[quote author=kare_szczescie link=topic=6822.msg369716#msg369716 date=1257266368] adriena, tata Emetyt, matka Hadyna po Egon . Miło, że się podoba 🙂 [/quote] Emetyt i wszystko jasne, chociaż matka też musiała być fajna..
tulipan 😜 amazonka Marta Nowakowska?! Kolejny prywatny fotograf!? Zaczynam zazdościć! 😁 No ale trzeba przyznać, że obie fotografki mają spore pole do popisu przy tak fotogenicznych modelach 👍 Sankarita jaki fajny! Dawno nie czytałam wątku, więc będę wdzięczna jak pochwalisz mi się co to takiego :kwiatek:
tulipan, czekasz na nowe zdjęcia, czyli ze była jakaś sesja? to szybko tu je wstawiaj 🙂 Losse - właśnie co to za kubraczek? eh te wszystkie słoneczne zdjęcia tylko człowieka w depreche wpędzają
hehe wiem wiem ... stajnia fajniejsza niż koń :P zapraszam w takim razie na stronę stajni a luksus już jakiś czas temu awansował na białe ochraniaczki (to kolejny stopień wtajemniczenia)
Jessy- narazie fotek brak. Cyron jest w dzierżawie i ostatni raz widziałam go msc temu na zawodach, a młody byczy się na łąkach u forumowej Baszni i ostatnie tyg zdrowie nie pozwalało mi się tam wybrać. Ale niebawem nadrobię 😀
Kozirka- szczerze powiedziawszy jeszcze nie rozgryzłam Legato. Bo gałgan prawie nic nie robi 🤬
white squirrel podgardle wg mnie jest ok, a nachrapnik jest na ostatnie dziurki, nawet dorabiane ;-) halo niestety, taki juz nachrapnik, nie da sie przesunac sprzaczki, zeby nie lezala na wargach 🙄 :kwiatek:
To może ja się pochwalę 😀 Dwie "moje" kobyłki (jeżdżę na nich regularnie i często, chociaż nie są moje w dosłownym sensie). Gniada to Dakota sp (Apasz sp - Diotyma xx / Demon Club xx), a kasztanka to Dracena m (Dansing xo - Elvira av Rabbelung oo).