nie karmcie trolla, zdechnie z głodu i będzie spokój.
Kiedyś padł pomysł zostawienia sobie jednego trollusia ale jakiegoś fajnego, puchatego (prawda dragonnia ? 😁 ) a nie takiego prostaka.
Wybierzemy sobie inne zwierzątko, obiecuje :kwiatek:
[quote author=dragonnia link=topic=11123.msg370141#msg370141 date=1257281807]
spierniczył cholera, a tak go juz lubiłam. Ba nawet Notarialna na GG poprosiła o przypomnienie tej jakze zacnej rozmowy z Trollusiem. Tylko hodowla nie wyszła. Podlinkować Ci na GG?
[/quote]
A poproszę :kwiatek: Tamten był faaajny 💘
wątek zamknięty
cudny jest ten watek 😂
busch 👍
nie konczcie jeszcze, prosze!! 🙇
wątek zamknięty
cudny jest ten watek 😂
busch 👍
nie konczcie jeszcze, prosze!! 🙇
Troll się zepsuł 🙁 nie ma z kim pogadać
wątek zamknięty
http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,785.720.html Pamiętacie kodiego? Właśnie z Dragonnią wspominamy stare czas 😁
wątek zamknięty
Mam wrażenie że odkąd padło hasło "SĄD" nasz "kolega" trochę się pohamował.
Oczywiście że jesteśmy słodkie, nikt nie śmie w to wątpić :emota200609316:
edit:
Ohh pomyłka, jednak się myliłam 😂
wątek zamknięty
Ooo wrócił 😀 z lipna ripostą ale zawsze. Doceniamy, doceniamy 😀
A ja mam kolejnego prin Screena 😀 🏇 🏇 🏇
wątek zamknięty
http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,785.720.html Pamiętacie kodiego? Właśnie z Dragonnią wspominamy stare czas 😁
Nawet Halo była kodim zachwycona 😁
Takie hujowe jesteście i trol wam uciekł.
spoko, znalazł zastępstwo co prawda mizerne i raczej prostackie ale zawsze.
wątek zamknięty
Allekonie ile masz lat? 😉
wątek zamknięty
Chłopak się stara, a wy szydzicie... wstydźcie się 🤬
Raven
Jak zwykle aj loff ju 😁
wątek zamknięty
Blondyna - 🤣 ale czaszki koniecznie pluszowe! inne nie przejdą : D
lockmittel - wszystko jedno, sens ten sam : D
wątek zamknięty
Nie no Chłopak się stara, a wy szydzicie... wstydźcie się 🤬
Raven
Jak zwykle aj loff ju 😁
Raven jest nieziemska, oplułam monitor.
Bush widac w doskonałej formie jak zawsze
wątek zamknięty
krrwa...
... a czemu ja dopiero teraz się dowiaduję, że na tym forum można tak bezkarnie kląć...? 👀
wątek zamknięty
Dobra dziołszki, pobawiłyście się, ale czas już chyba skończyć, nie sądzicie? I tak modki będą miały wystarczająco dużo pracy...
wątek zamknięty
krrwa...
... a czemu ja dopiero teraz się dowiaduję, że na tym forum można tak bezkarnie kląć...? 👀
A gdzies łaził do tej pory ? 🙂
Strzyguś, my grzeczne jak Bozia kazała.
wątek zamknięty
wawrek to szybko poprzeklinaj na zapas!
wątek zamknięty
allekonie a umiesz tak z finezja poprzeklinac? jakos ciekawie to zestawic, zeby to takie soczyste acz mocne bylo?? bo na razie to taki troche wuj stanislaw ci wychodzi...
wątek zamknięty
Laseczki, nie od dzisiaj wiadomo, że faceci rozum w tyłku mają. Ale jak widać ten lubi ulatniać się z radioaktywnymi oparami 😁
wątek zamknięty
Drogi Allechłopcze.
Poczytaj sobie w sieci na temat cybersquottingu.Skoro jesteś taki "opcykany" w tematyce sieci, to zapewne znany Ci jest przypadek zwrotu zarówno domeny, jak i zapłaty odszkodowania przez spryciarza, który w celach zarobkowych przejął domenę microsoft.pl. Mimo tego, że kiedy tylko wyczuł palący się pod stopami grunt, to zarejstrował firmę i zastrzegł jej znak towarowy (dotyczący oczywiście innego pola działalności) - ale nie pomogło.
Popłynął na domenę i odszkodowanie w wysokości 100 000 pln.
Gagulec może spokojnie odzyskać domenę. Rejestrowała numer ISSN dla wydawnictwa, prowadziła przez dłuższy czas wydawnictwo, zaś nazwa wydawnictwa jest publicznie znana - co będzie można udowodnić banalnie łatwo posługując się chociażby świadectwem subskrybentów magazynu.
Allechłopcu polecam lekturę strony Sądu Polubownego PII - tam jest sporo ciekawych case study.
Szczerze mówiąc dziwię się, że publicznie chwalisz się przechwytywaniem i w dodatku pokreślasz, że robić to w celach odniesienia korzyści finansowej - czyli przyznajesz się do cybersquotingu, a za to już w Polsce wyroki były...
BTW bardzo proszę modki o chwilowe nieedytowanie wątku, bo mam pewien szatański plan 😀iabeł:
wątek zamknięty
Dość tego, tylu zgłoszeń na jednego uzytkownika nie miałysmy nigdy.
uzytkownik zbanowany.
wątek zamknięty