Magzyn On-line "Cztery kopyta"
Same baby :-)
wątek zamknięty
AlleKonie, rozumie, że Ty kastrat, skoro nie potrafisz zachować się z jajem? ;]
wątek zamknięty
o jaaaa znowu się zaczęło 😵
Jak tylko zobaczyłam autora wątku, to wiedziałam, że będą numery.
Ludzie, po co komentujecie? Nie wiecie, że trolla się nie karmi?
wątek zamknięty
ikarina
ciach (wulgaryzmy)
wątek zamknięty
🤔 takie słowa w obecnosci trzynastolatek? nie ładnie 🤬
wątek zamknięty
ikarina
ciach (wulgarymy)
uuuuuuu, ostro poszlo. wiesz allekonie, mysle, ze wlasnie skonczyles swoja kariere na tym forum. oprocz tego pokazales do konca swoj niezmiernie niski poziom. i mozesz mnie teraz wyzwac i od dziwek i od kurew i kazac mi sie pierdolic rowniez mozesz, malo mnie to obejdzie. bo nie ma takiej opcji, aby obrazil mnie, malutki, lysiejacy impotent, ktory po prostu musi wyladowywac swoje frustracje na forum, bo nawet jak ten malenki fiuteczek mu podrygnie do gory to i tak nie ma go gdzie wsadzic. buzka allekonie, so long 😀
wątek zamknięty
Allekonie - właśnie wygrałeś Literacki Wawrzyn Olsztyna za najbardziej lotną ripostę w dziejach internetu!
Możesz odebrać LWO razem z rocznym zapasem buraków ćwikłowych przy ulicy Wiejskiej w Warszawie 😁
katija- a Ty możesz dostać nagrodę pocieszenia za drugie miejsce (poziom równie zacny, ale gorszy timing); lizaka i roczną prenumeratę magazynu "Bezgłowy rolnik leci do Vegas"
wątek zamknięty
ikarina
ciach (wulgaryzmy)
😁
a ostatnio tak sie narzekalo na slodzenie na forum 😂 😂 😂
wątek zamknięty
To ja offtopem:
busch, wiesz, jak bardzo Cie kocham, nie?
wątek zamknięty
lizaka o jakim smaku?? 👀
busch ja po prostu sie znizylam do niego, bo z gory moze nie slyszec dobrze 😉
wątek zamknięty
Katija, lepiej nie dyskutuj z idiotą bo najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem pobije doświadczeniem...
wątek zamknięty
katija- oczywiście, wszyscy rozumiemy - jesteś kulturalnym i inteligentnym voltopirem, który nie obraża swojego interlokutora i nie mierzy długości jego części ciała. Tych wszystkich brzydkich wyrazów musiałaś pewnie szukać w słowniku żeby z odpowiednią energią wbić się w poziom Allekonie. Na ogół wypowiadasz się trzynastozgłoskowcem ze średniówką po siódmej sylabie, dla wszystkich ludzi zawsze masz uśmiech i dobre słowo. Pragniesz pokoju na świecie i wzruszają Cię szczeniaczki. Zwłaszcza te chore na nowotwór mózgu.
STRZYGO WYBACZ MI, JA TEŻ CIĘ KOCHAM ALE NIE ODPISAŁAM WCZEŚNIEJ BO OŚLEPIŁ MNIE BLASK JASNEJ DUSZY OBYWATELKI KATIJA
wątek zamknięty
AlleKonie basta!!! te forum też czytają ludzie którzy cię nie znają ( osobiście czy tylko na forum) i mają wiecej niż 13 lat. Dogadywanie, wyzywanie od bab to świadczy że masz problemy, ale załatwiaj je gdzie indziej. Więcej kultury.
wątek zamknięty
busch :kwiatek: jesteś moim idolem 😉 a tak btw. dziewczyny troche dystansu do tego co on pisze.! Przecież on właśnie na to czeka, abyśmy mu napisały coś na jego poziomie. Lecz niestety ja się zniżyć nie mam zamiaru. Ot jestem zbyt młoda i głupia, ale dobrze mi z tym. 💃
wątek zamknięty
Busch buahahahahahahahaa przez Ciebie oplułam monitor i poprawiłam sobie humor 👍 😁 😁 😁 😁
wątek zamknięty
allepajac 😁
wątek zamknięty
busch jest dokladnie jak piszesz!! moze poza tymi szczeniaczkami z nowotworem. a allekonie chcial, to dowiedzial sie.
wątek zamknięty
WOW 🤔 Jestem pod autentycznym wrażeniem bylejakości powyższych wypowiedzi. Na pewno jednak jestem pod wielkim wrażeniem bylejakowości kampanii reklamowej allekonie 🤔wirek:
wątek zamknięty
AllekÓnie zawstydził TurboDymoMena xD
wątek zamknięty
AllekÓnie zawstydził TurboDymoMena xD
Agata Obidowicz sprzedawała dziś rana domenę. AlleKonie zawstydził Agatę Obidowicz; sprzedawał domenę wczoraj wieczorem.
hahhahheheh
A jeszcze dzis rano chciała odemnie 200 zł za domene czterykopyta.pl
wątek zamknięty
AlleKonie - jak chcesz sobie tworzyć magazyn to proszę bardzo - pod inną nazwą i z innym logiem. To jest zarezerwowane dla tego magazynu, dla tej nazwy jest nadany w Bibliotece Narodowej numer ISSN. Wymyśl sobie swoją. A co do domeny to owszem, myślałam, że wciąż jest moja, bo myślałam, że jak jej nie opłacę to zostaje ona własnością 'nazwa.pl', nie wiedziałam, że domenę można przechwycić, A i nie chciał mi jej pan dać tylko koledze co rzekomo ma stajnię o tej samej nazwie co magazyn. I nie wszyscy mnie oszukali tylko kilka osób zawiodło i takich słów użyłam w rozmowie z Panem.
wątek zamknięty
proponuję bez nazwisk.!
mimo iż na diecie idę po herbatkę i jakiś popcorn a Wy szalejcie dalej 🏇
wątek zamknięty
AlleKonie - jak chcesz sobie tworzyć magazyn to proszę bardzo - pod inną nazwą i z innym logiem. To jest zarezerwowane dla tego magazynu, dla tej nazwy jest nadany w Bibliotece Narodowej numer ISSN. Wymyśl sobie swoją. A co do domeny to owszem, myślałam, że wciąż jest moja, bo myślałam, że jak jej nie opłacę to zostaje ona własnością 'nazwa.pl', nie wiedziałam, że domenę można przechwycić, A i nie chciał mi jej pan dać tylko koledze co rzekomo ma stajnię o tej samej nazwie co magazyn. I nie wszyscy mnie oszukali tylko kilka osób zawiodło i takich słów użyłam w rozmowie z Panem.
A najmądrzejsze na świecie koleżanki z forum nie podpowiedziały że za domenę płaci sie abonament? Żadna nie zainteresowała się gdy domena przez 15 dni wisiała w oczekiwaniu na płatność?
wątek zamknięty
Preferuje jednak znajomych mniej wirtualnych 🙂. Widocznie nikt nie wchodzil na strone magazynu, bo nie byl taki swietny jak napisales, abo wchodzili poprzez druga domene 🙂. ja wchodze poprzez druga 🙂. A poza tym nikt na forum nie wiedzial ze to moj magazynm bo o tym nie pieje na prawo i lewo. Nie pozwole jednak szmacić tego wydawnictwa bo jest to ciezka praca masy osob! Cale szczescie, ze piszac to co piszesz, dajesz swiatlo na swoja osobe i to co robisz 🙂. Powodzenia.
Edit: a nazwisko moje, musze Cie zmartwic, posiadasz nieaktualne 🙂
wątek zamknięty
BTW Allekonie, skoro podajesz kogoś z imeinia i nazwiska, wrato by było żebyś ty także się przedstawił...
wątek zamknięty
BTW Allekonie, skoro podajesz kogoś z imeinia i nazwiska, wrato by było żebyś ty także się przedstawił...
Namo Studio - Mikołaj Zych
Twardorzeczka 274
34-324 Lipowa
Nip 553-228-47-85
kom. 505985720
wątek zamknięty
Jak się to wszystko czyta, to ma się wrażenie jakby dzieci w piaskownicy o zabawki się kłóciły heh
Ale czytając to, przynajmniej humor sobie poprawiłam 🏇
Czekam na kolejne pikantne docinki i stwierdzenia, nim ktoś zamknie ten wątek - bo i tak większego on sensu chyba nie ma jak widać 🙂
wątek zamknięty
Miałam tu nic nie pisać (ciężko mi się jednak było powstrzymać 😀iabeł: ), ale po co Wy się tu w ogóle udzielacie?? Chyba tylko dla samej radości pokłócenia się, skoro na forum wieje nudą ostatnio 😵
Czym tu się tak ekscytować??
Nie lepiej poświęcić czas na coś bardziej produktywnego?
Dobra, uciekam i nie będę psuła zabawy, ENJOY 😉
wątek zamknięty
Dziękuje dziewuchy za przyjemnośc wkurwienia Was. Uwielbiam Wasze forum. Jest takie ..... specjalne.
Pozdrawiam
Na drugi raz trzeba płacić za domeę. Bo Wam przechwycę re-volta.pl i gdzie będziecie głupoty pisały??
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.