Magzyn On-line "Cztery kopyta"

Co się stało ze stroną www.czterykopyta.pl? Był tam przecież świetny miesięcznik.
wątek zamknięty
Właśnie dotarła do mnie informacja o sprzedaży domeny... miałam tam nawet swój artykuł... szkoda, że ten miesięcznik znika z rynku - już dawno widać było, że nie ma nowych numerów 🙁
wątek zamknięty
AlleKonie
Po co sie pytasz jak w ogłoszeniach jest twoja oferta sprzedazy tej domeny? Masz zamiar wzbudzić zainteresowanie? :/
wątek zamknięty
Graba.   je ne sais pas
03 listopada 2009 15:20
Szkoda, wielkie szkoda. 🙁 Często czytałam i właśnie zdziwiona byłam czemu tak długo nie pojawiały się kolejne numery...
wątek zamknięty
lockmittel   Co nie zabije to dobrze zrobi mi.
03 listopada 2009 15:21
proponuję zamknięcie wątku, gdyż ten sam użytkownik wstawił ogłoszenie o sprzedaży domeny.! 🤬
wątek zamknięty
AlleKonie
Po co sie pytasz jak w ogłoszeniach jest twoja oferta sprzedazy tej domeny? Masz zamiar wzbudzić zainteresowanie? :/

To jak w ogłoszeniach jest moja oferta sprzedaży nie mogę zapytać dlaczego "Cztery Kopyta' upadło? Skoro pytam to chyba nie wiem.
wątek zamknięty
proponuję zamknięcie wątku, gdyż ten sam użytkownik wstawił ogłoszenie o sprzedaży domeny.! 🤬
🤔wirek:
wątek zamknięty
Graba.   je ne sais pas
03 listopada 2009 16:02
AlleKonie, a tak swoją drogą to chyba jesteś mistrzem kryptoreklamy? 🤬
wątek zamknięty

No AlleKonie dobrze rozreklamowałem  👍
wątek zamknięty
Chyba raczej nie jest 😉

AlleKonie, dlaczego się dziwisz? Sprzedajesz domenę i pytasz co się stało ze świetnym miesięcznikiem, który pod nią funkcjonował? Jeśli udostępniłeś ją komuś to zapytaj tę osobę o to, co się stało. Jeśli serwis był Twój, to może najpierw przedstaw się jako właściciel a potem pytaj użytkowników forum dlaczego im się nie podobał i co im odpowiada. Ale rób to uczciwie.
wątek zamknięty
Dość o mnie. Próbuję dowiedzieć się o co poszło, że Pani Agata nie przedłużyła domeny. Pytałem jej a ona odpisała, że nadal jest jej właścicielem. Zamurowało mnie gdyż zeszłej nocy przechwyciłem nieopłaconą domenę czterykopyta.pl. Jestem jej właścicielem, chciałem w jakiś sposób przekazać ją Pani Agacie a ona nakrzyczała na mnie, że wszyscy ją oszukali.

Może Wy coś wiecie, może razem pociągniemy Darmowy Magazyn On-line o koniach?
wątek zamknięty
03 listopada 2009 16:48
Widocznie nie był to świetny miesięcznik  😎 Zamiast: [quote author=lockmittel link=topic=11123.msg369623#msg369623 date=1257261665]
🤔wirek:
[/quote] bądź [quote author=Graba. link=topic=11123.msg369662#msg369662 date=1257264160]

[/quote]

Twoje zachowanie nie jest w tym wypadku na poziomie, lecz to są tylko moje odczucia. Już nie raz byłeś ostrzegany, za reklamę, więc nie dziw się, że my użytkownicy tak reagujemy.
wątek zamknięty
Widocznie nie był to świetny miesięcznik  😎 Zamiast: [quote author=AlleKonie link=topic=11123.msg369633#msg369633 date=1257262323]
[quote author=lockmittel link=topic=11123.msg369623#msg369623 date=1257261665]
🤔wirek:
[/quote] bądź [quote author=Graba. link=topic=11123.msg369662#msg369662 date=1257264160]

[/quote]

Twoje zachowanie nie jest w tym wypadku na poziomie, lecz to są tylko moje odczucia. Już nie raz byłeś ostrzegany, za reklamę, więc nie dziw się, że my użytkownicy tak reagujemy.
[/quote]

To są tylko Twoje odczucia. Przykro mi że tak "reagujesz". Pomodlę się dziś za Ciebie.

Buahahhaha
wątek zamknięty
AlleKonie, a nie można było tak od razu? Z konkretem?
wątek zamknięty
To są tylko Twoje odczucia. Przykro mi że tak "reagujesz". Pomodlę się dziś za Ciebie.
Buahahhaha

to jest dopiero wypowiedź na poziomie.  😂
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
03 listopada 2009 16:59
AlleKonie, to sa odczucia wszystkich, ktorzy do tej pory w tym watku sie wypowiedzieli. ja rowniez uwazam ze powinny wkroczyc moderatorki. Twoich odpowiedzi "na poziomie", juz nawet nie chce mi sie komentowac...
wątek zamknięty

Może Wy coś wiecie, może razem pociągniemy Darmowy Magazyn On-line o koniach?

Darmowy w jakim sensie? Płacąc Tobie za użytkowanie domeny? 🤔
wątek zamknięty
Wszystkie macie 13 lat?
wątek zamknięty
Zamknijcie już ten temat, najlepiej zamknijcie to forum bo jakoś mam "odczucie" że gadacie od rzeczy.
wątek zamknięty
tylko tytuł przeczytałam i juz wiedziałam ze to jawna prowokacja bedzie
a na miesięcznik mam alergie odkad laska mnie przez dlugi czas namawiała na pisanie art. do niego
jak juz co do czego przyszło to powiedziała ze za darmoche - phi
kasę za reklamy się bierze a ty jej za darmo twórz pisemko  🤬
wątek zamknięty
O widzicie. Tak działa Wasze forum. Na początku wątku gówniary cisną o rzeczy, nie na temat i modlą się do rzekomo "moderatorek". Na koniec ktoś napisze coś odnośnie tematu. Ale to pisze facet i na pewno ma więcej lat nż dziewuchy piszące wyżej.
wątek zamknięty
03 listopada 2009 17:28
Cóż AlleKonie chciałabym mieć 13 lat, bo jak patrzę na osobę niby dorosłą... przynajmniej tak domniemam to nóż się w kieszeni otwiera. Jakim cudem dorosły człowiek, jest tak infantylny?  😁

Serdecznie Zapraszam Modki i proszę o jakieś uciszenie owego użytkownika bo to nie pierwszy już jego wybryk.  😉

edit:

Masz do nas pretensje, że nie raz pokazałeś się na tym forum, ze złej strony i teraz każdy patrzy przez ten pryzmat na Ciebie? Uwierz mi nie dyskryminujemy mężczyzn. Widać jaki reprezentujesz poziom, skoro wyzywasz użytkowniczki w tym mnie od gówniar. brawo  🏇
wątek zamknięty
mam prośbę - dajmy spokój i nie piszmy w tym wątku
wątek zamknięty
Magazyn jest mój.

AlleKonie - jak chcesz sobie tworzyć magazyn to proszę bardzo - pod inną nazwą i z innym logiem. To jest zarezerwowane dla tego magazynu, dla tej nazwy jest nadany w Bibliotece Narodowej numer ISSN. Wymyśl sobie swoją. A co do domeny to owszem, myślałam, że wciąż jest moja, bo myślałam, że jak jej nie opłacę to zostaje ona własnością 'nazwa.pl', nie wiedziałam, że domenę można przechwycić, A i nie chciał mi jej pan dać tylko koledze co rzekomo ma stajnię o tej samej nazwie co magazyn. I nie wszyscy mnie oszukali tylko kilka osób zawiodło i takich słów użyłam w rozmowie z Panem.

777 - nikogo długo do pisania nie namawiałam, ludzie sami pisali do mnie czy mogą coś napisać, bo mają fajny temat. Każdy od początku wiedział, że za darmo. A kasa z reklam owszem była - ok 150zł rocznie i to nawet mniej, co poszło na pokrycie domeny i miejsca na serwerze (początkowo bo potem przeniosłam się do sieci wortale).

Magazyn po pewnym czasie przejęła moja przyjaciółka Monika, która utrzymywała kontakt z redaktorami i zajmowała się całością, bo ja leżałam w szpitalu. Potem powrót do zdrowia i rehabilitacja nie za bardzo pozwalały na siedzenie prze kompem, a tworzenie takiego magazynu to kupa roboty i czasu. Sam skład DTP wymaga niesamowitych nakładów czasowych jak i kreatywnego myślenia. Magazyn przestał istnieć bo część redakcji miała pracę, egzaminy podobnie jak ja = mało czasu. Stare numery wciąż można pobierać z http://www.czterykopyta.wortale.net . Przestał istnieć też dlatego, że zawiodłam się na kilku osobach i ludziach, którzy myślą nie jak pomóc, tylko jak zdoić pieniądze.

Domenę sprzedaje Pan AlleKonie, bo jak przestałam wydawać magazyn to i za domenę przestałam płacić. Przechwycił ją i teraz chce sprzedać.
wątek zamknięty
Ta lockmittel to jest wybitnie głupia. Skąd się tacy ludzie biorą?
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
03 listopada 2009 17:39
AlleKonie, napisz jeszcze coś ciekawego!!! Ze dwa posty i materiału na uciszenie będzie jak zalazł  😎
wątek zamknięty
AlleKonie a ty tu jesteś po to, żeby innym ubliżać?
wątek zamknięty
Ja myślę, że po tym powinien być ban. Za całokształt tego wątku i robienie z ludzi debili.
To byłam ja Trzynastolatka.
wątek zamknięty
a skąd się biorą [pseudo]dorośli ludzie, którzy nie znajdując poparcia wśród użytkowników ratują sie wyzywaniem wszystkich wkoło od gówniar i głupków ? 😉
Allekonie-dorosłość to nie tylko wiek. Cóż Ci po wieku, jeśli poziomem intelektualnym nie doganiasz takiej '13 letniej gówniary' ? ; )
wątek zamknięty
03 listopada 2009 17:43
AlleKonie dla mnie nie jesteś osobą godną rozmowy. Masz jakieś kompleksy? To się zacznij leczyć.  😎 Dla mnie to EOT gdyż szkoda mi czasu na pisanie z osobą, która nie ma dystansu do siebie i nie umie przyjąć krytyki. 😂

edit:

Może AlleKonie jest tak wyzywany na codzień i mu już to w nawyk weszło 😉 nie ma czym się przejmować, każdy swoją wartość zna, a że są ludzie i taborety na tym świecie to dobrze.  💃 chociaż jest wesoło  😜
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.