Magazyn jest mój.
AlleKonie - jak chcesz sobie tworzyć magazyn to proszę bardzo - pod inną nazwą i z innym logiem. To jest zarezerwowane dla tego magazynu, dla tej nazwy jest nadany w Bibliotece Narodowej numer ISSN. Wymyśl sobie swoją. A co do domeny to owszem, myślałam, że wciąż jest moja, bo myślałam, że jak jej nie opłacę to zostaje ona własnością 'nazwa.pl', nie wiedziałam, że domenę można przechwycić, A i nie chciał mi jej pan dać tylko koledze co rzekomo ma stajnię o tej samej nazwie co magazyn. I nie wszyscy mnie oszukali tylko kilka osób zawiodło i takich słów użyłam w rozmowie z Panem.
777 - nikogo długo do pisania nie namawiałam, ludzie sami pisali do mnie czy mogą coś napisać, bo mają fajny temat. Każdy od początku wiedział, że za darmo. A kasa z reklam owszem była - ok 150zł rocznie i to nawet mniej, co poszło na pokrycie domeny i miejsca na serwerze (początkowo bo potem przeniosłam się do sieci wortale).
Magazyn po pewnym czasie przejęła moja przyjaciółka Monika, która utrzymywała kontakt z redaktorami i zajmowała się całością, bo ja leżałam w szpitalu. Potem powrót do zdrowia i rehabilitacja nie za bardzo pozwalały na siedzenie prze kompem, a tworzenie takiego magazynu to kupa roboty i czasu. Sam skład DTP wymaga niesamowitych nakładów czasowych jak i kreatywnego myślenia. Magazyn przestał istnieć bo część redakcji miała pracę, egzaminy podobnie jak ja = mało czasu. Stare numery wciąż można pobierać z
http://www.czterykopyta.wortale.net . Przestał istnieć też dlatego, że zawiodłam się na kilku osobach i ludziach, którzy myślą nie jak pomóc, tylko jak zdoić pieniądze.
Domenę sprzedaje Pan AlleKonie, bo jak przestałam wydawać magazyn to i za domenę przestałam płacić. Przechwycił ją i teraz chce sprzedać.