Końska rewia mody cz. 3
pokemon zła babo 😜 dlaczego podałaś tego link no kurde 😜,ja jestem zakochana w tym fiolecie Anky ,ale przy cenie 210zł pozostawał on jedynie marzeniem,a teraz cena jest mniej wygórowana,a ja niedługo mam urodziny...więc już wiem na co pójdą te pieniądze ugh 😁
wątek zamknięty
No chciałaś wiedzieć, gdzie są Anki po 150 to już wiesz 😀iabeł:
Ja niejednokrotnie wchodząc na ten wątek dokonywałam potem niepotrzebnych zupełnie zakupów 😤
wątek zamknięty
Hehe niestety już wiem i w ten oto sposób pieniadze ,które dostane pójdą na najmniej potrzebną mi rzecz czyli markowy pad 🤣
wątek zamknięty
incognito ale na tej stronie co podała Pokemon, nie ma Hortensji 🙁 W sensie, jest wyprzedaż tej kolekcji, w której była, ale nie ma fioletu w ofercie...
wątek zamknięty
To zależy, czy Incognito potrzebuje ujeżdżeniowy czy wszechstronny/skokowy, bo jak ten drugi to hortensja wciąż jest dostępna po promocyjnej cenie 😉
http://www.ihaha.pl/product_info.php?cPath=31_81&products_id=243&osCsid=fad49abf4e388a15aee6995a680d6f9b
wątek zamknięty
A widzisz! 😉 Patrzyłam tylko na ujeżdżeniowe, więc wszystko jasne 😉
wątek zamknięty
Właściwie to mam dwa siodła wszechstronne i ujezdzeniowe ,ale bardziej w ujezdzeniowce sie woże i wolałabym ten pad w wersji ujeżdżeniowej. 😉
Ewentualnie może byc pea badx stone grey
wątek zamknięty
Dramka,
Prahdy nie są jakieś mega duże- Poświata jest krótka (i nie wielka) i wszystkie czapraki na niej wielkie się wydają. Pad HKM MicroXsoft musiałam sprzedać, bo mi się pod nim topiła. A w jaskółce wygląda jak w derce. 😁
Na fotkach czapraki są pod 2 różnymi siodłami i leżą różnie. Pod bezterlicówkę nie da się tak głęboko upchnąć czapraka (- jest bardziej płaska od spodu, a i żel podobnie wyprofilowany ), więc więcej na dole zostaje, ale tak mam z każdym czaprakiem obecnie.
Za to porównywać cenę standardową danego produktu, do promocyjnej ceny innego produktu jest nie fair trochę. 🤬 Prahdy też zdarzają się w promocji- a wtedy zdecydowanie ich cena jest fajniejsza ( i w świetnej relacji do jakości).
Pady Anky jak Korsik pisała, cudem nie są. Jak dla mnie mają tylko minimalnie lepsze podszycie niż Prahdy ( ale równie świetnie wchłaniają wilgoć).Za to Prahdy dużo lepiej leżą od Anek i mają przepiękne pikownie, krój. Mam wrażenie, że Anky dla większości osób wygrywają głównie... metką.
Generalnie uwielbiam Prahdy i Anky za kolorki i dobrą jakość. Jak LC wstrzeli się w moje preferencje z kolejnym kolorkiem to możliwe, że nabędę kolejną Prahdę (jak dla mnie to chyba jeden z najlepszych produktów Lamicella, z ich górnej półki).
Daniela 😀 Jedna znajoma uznała, że to najpiękniejszy komplecik Poświaty. Ja ją uwielbiam w kilku kolorkach w kiwi chyba najbardziej.
wątek zamknięty
Mi w anky podoba się przedewszystkim brak szlufek, które mnie wkurzają, bo i tak codziennie zmieniam czaprak, a po za tym zazwyczaj są źle skrojone;]
wątek zamknięty
czapraczki ujeżdzeniowe z decathlonu- 59zł
materiał bardzo przyzwoity, a na tym kształcie na górze gumeczki antyposlizgowe 😉
wątek zamknięty
"Mam wrażenie, że Anky dla większości osób wygrywają głównie... metką."
Święta prawda 🙇
Miałam pad Harry's Horse i jeżeli chodzi o oddychalność - pierwsza klasa 😎
wątek zamknięty
wg mnie wygrywają ES- koń po treningu mokry jak 'szmata' a czaprak od spodu sichutki! Do tego łade, estetycznie wykończone no i baaaardzo trwałe
wątek zamknięty
Mi jednak dalej się marzy ANKY Hortensja tylko w wersji skokowej
wątek zamknięty
Dramka, podenerować Cię.... ?
Mam taką i wygląda cudnie... też koniecznie musisz taką mieć 💘
I pamiętaj że w ihaha są teraz tylko po 150 zł 😀
wątek zamknięty
Wiem 😉 Nawet mam bon na -20% w IHAHA 😎
Liczę na inicjatywę męża 🙄 Już padły z moich ust słowa: "Ja chce" 😁
Zamówiliśmy od Kostrzewy nowe siodło i mam cichą nadzieje że może gratis dorzuci pad..
wątek zamknięty
ja się przekonałam do euro starów. a fuksja to już wogóle 💘 (przepraszam, że zdj to samo co w KR, ale nie mam nic nadającego się innego 🙁)
wątek zamknięty
Nirv, genialny kolor, idealnie pasuje do konia. 😀
wątek zamknięty
nirv- świetnie wygląda 😀 jaki macie wędzidło?
wątek zamknięty
Nirv, czaprak jak czaprak, mi się średnio podoba, ale za to Ty bardzo ładnie wyglądasz! 👍
wątek zamknięty
Nirv- fajna kurtałka-ma ściągacz na dole?
wątek zamknięty
Pursat, już pisałam gdzieś, kuując byłam bardzo nei przekonana - założyłam na Pamsa i... padłam na kolana 😜
Lovely, podwójnie łamane, z krętlikiem z jakiegoś 'złotego' stopu, a kółka wędzidłowe w kształcie D, jest super, mój koń je pokochał, jak nie lubi wędzideł, łasnie rzuje, pieni się 🍴
fin, dziękuje 🙂
ms_konik, ogólnie to zwykła kurtke, taka na codzień, ale lubie w niej jeździć, jest zwężona, dopasowana na dole (a nie jak moja jeździecka kurtka, wcale nie ciepła, a wyglądałam w niej masakrycznie 'napakowana'😉, ale ściągacza jako takiego nie ma, kupiłam ją na ryneczku u nas i całkiem fajnie mi się ją nosi 🙂 tylko ją rozwaliłam i się podarła, nawet nie wiem gdzie... bd musiała zszyć i zostanie już moją końską kurtką.
wątek zamknięty
A ja szczerze coraz bardziej kocham Anki. Kiedyś ich nie lubiłam, a teraz uwielbiam 😉 I niestety chyba bardziej niż ESy, które niezmiennie wkurzają mnie tym, że tył idzie w dół i czaprak wygląda krzywo 😉
I jeszcze ad anek - piorę i używam i piorę i używam i non stop wyglądają tak samo 😉
wątek zamknięty
Anaa, taaak, ES też mnie tym układaniem się irytują, jednak Anki to Anki 😜
wątek zamknięty
Nirv a kto mi jeszcze nie tak dawno wmawiał ze taki sciekły róż to na końskiego chłopa jest bleee? I ze nigdy w życiu krzywdy takiej Pamirowi nie zrobisz? 🙂
Pasiak zadebiutował!!!! Prezentował się rewelacyjnie. Jednogłośnie gruby został uznany za najbardziej odpierdzielonego konia 🙂. Czekam własnie na zdjęcia aż mi ludki zaczną wysyłać 🙂
wątek zamknięty
Cieciorka - fajne =) Ja lubie te decathlonowe, mam dwa wszechstronne i zdecydowanie oceniam je na plus =) i fajnie na koniu wygladaja =)
wątek zamknięty
Synuś dostał nowy kantarek z uwiązem😉
Kolejny... ale kantar zachwycił mnie jakością, podszyciem nawet na bocznych paskach no i ceną😉
Zresztą mają śliczną kolorystykę!
Kantar+uwiąz firmy York
(jakość komórkowa)

Zobaczymy jeszcze ile wytrzyma, bo Samu radzi sobie z kantarami baaardzo szybko 😁
wątek zamknięty
m0niSka
jak z rozmiarówką tych Yorków? Czy full jest bardzo duży? Pytam bo korci mnie taka czerwona kratka dla grubego 🙂
wątek zamknięty
m0niSka, jak on tu źrebięco wyszedł. Słodziak 😉 kantarek [i derka 😁 ] - ładne 🙂 rozmiar 2 czy 3 ?
wątek zamknięty
asds, Samu ma fulla, myślę, że nie ma głowy nie wiadomo jak wielkiej (full eskadrona zapinaliśmy na 2-3 dziurce od końca), a w yorku zapięcie na ostatnią dziurkę i jakiegoś luzu nie ma, na przedostatnią bym już nie zapięła, więc nie są duże...
Sankarita, bo to dzieciak jest 😁 dziękujemy!
A rozmiar to tak jak pisałam wyżej - 3😉
wątek zamknięty
m0niSka
a były w kolorze zielonym?
i gdzie kupiłas? 😀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.