Końska rewia mody cz. 3

Hilfe!
Z jakiej kolekcji to cudeńko i gdzie to można znaleźć w Polsce?  😍

Lychee zakupoholiczko! tobie powinni dać bana na ten akurat wątek ;P a jeśli już tu jesteś to pokaż swoją kolekcję  💃
a ten prześliczny pad wklejało kilka stron temu parę osób, m. in Ciska, na której koniu ten eskadron wygląda obłędnie 😉

wątek zamknięty
o tak..ten pad jest  😜 ale ja teraz choruje na pad  Niciaka w paski błękitno-białe  😜😜 tylko czemu taki drogi  👿
wątek zamknięty
Wie ktoś z Was które owijki najlepiej pasują do anky padu w kolorze pea? (oprócz anky rzecz jasna)

Znalazłam takie: http://www.okser.pl/sklep/hkm-5261-hkm-owijki-polarowe-p-398.html nr 51 - ale nie ma ich juz w sprzedaży🙁
I takie: http://www.okser.pl/sklep/jump-tec-540061-jumptec-owijki-polarowe-p-1534.html nr 25, tylko, wydaje mi się że są za jasne.

Podejrzewam, ze było już w tym wątku podobne pytanie, ale już jest tyle stron, ze licze na Waszą wyrozumiałość😀
wątek zamknięty
Z tymi derkami Eskadrona to jest dziwna sprawa bo zwykła polarowka eskadrona 145cm idealnie pasuje na mojego konia,a dralon 145cm jest za krotki i wystaje jej zad  ;/
wątek zamknięty
SIWA FOLBLUTKA   i jej miedziana arabka
27 października 2009 19:58
A jaką długość grzbietu ma Twój zwierz?
wątek zamknięty
ok 147cm
wątek zamknięty
Kaarina - pistacjowe hkm będą pasować 🙂
wątek zamknięty
Ktoś posiada i poleca?

PAD Colorado

http://www.czapraki.pl/Colorado/opisy/czapraki/pad.htm
wątek zamknięty
ogólnie chyba niewiele rzeczy z colorado można polecić. Nie wiem w sumie jak z padami ale wszystkie czapraki tej firmy maja beznadziejne podszycie.
wątek zamknięty
Pomóżcie! Nie wiem czy kupić pad czy czaprak 🙁
Chciałabym kolor zielony najchętniej ciemny
Spodobał mi się Lamicell Pradha (w katalogu widziałam ten kolor) Jeżeli ktoś jest posiadaczem proszę o zdjęcia 🙂
http://allegro.pl/item778186959_wyprzedaz_pad_jarpol.html <- kolor cyprys 😀
Co wybrałybyście :> 
wątek zamknięty
PAD ! ; D
wątek zamknięty
Taak zdecydowanie Pad! 🙂
wątek zamknięty
Dramka, ja i Hypnotize posiadamy pady Colorado. Nienajgorsze, ale czego sie spodziewać po takiej cenie? Kolory ładne, odszycie ładne, wypełnienie jest cienke i miękkie. z wierzchu i od spodu bawełna
wątek zamknięty
Dramka, u mnie w stajni właścicielka ma z tej firmy pad, ciemnozielony, jest bardzo cienki, wyblakły i się marszczy pod siodłem, ale nie wiem jak długo go używa (na konie rekreacyjne i często pierze czapraki stajenne)
wątek zamknięty
Azbuka masz oskara dawmagowskiego  😀 ;> ?
Ten pad jest grubszy od czapraka (lamicell pradha) ?
wątek zamknięty
Mnie Prahdy kolorystycznie kuszą, ale jakoś nie jestem do nich przekonana tak 100%...Czekam na propozycje kolorystyczne nowe padów Jarpola.... Jakas soczysta czerwień, pomarańcz i quantamery szmaragd 😀
wątek zamknięty
Azbuzka jaki ten pad ma genialny kolor <3 ja liczę że od Deborah zażuci jakąś głęboką żółcią zielenią jak wyżej soczystą czerwienią mocnym niebieskim (nie granatowym) i że będą piękne :P a jak sie mają pady Equi Theme ?
wątek zamknięty
Kaarina - pistacjowe hkm będą pasować 🙂

Nie są za mocne?
Bo jeszcze znalazłam takie: https://www.mksklep.pl/fairplaybandazepolarowe4sztroznekolory-p-2110.html (te pistacjowe)
Wg zdjęcia są niemalże identyczne.

Ma ktoś może zdjecie owijek HKM, bodz tych Fair play z padem pea?
wątek zamknięty

🚫

Pisże tutaj bo za dużo maili i pw do rozsyłania. ceny Eskadrona wrzuciałm w ogłoszenia r-v jakoś na ostatnich stronach sa.
wątek zamknięty
Widze, że wszyscy czekaja na jarpolowe pady nowe. Ja po cichu marze, że będzie szmaragdowy, albo coś jak kobalt anky'owy, i jeszcze marzy mi się bardzo jasny róż... Jako, że mój bordowy pad dzielnie znosi jazdy, to napewno zaopatrzę się w jakiś nowy jak będą 😉
wątek zamknięty
Azbuka  :kwiatek: Nawet fajnie leży..

Tylko jak nie jest oddychający, nie chce.  🙁
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
28 października 2009 19:19
Azbuka, co to za siodło ?
Ma genialny kolor  😍
wątek zamknięty

moja Gniada w Anky orchid. 😍
wątek zamknięty
Pad Anky <3
marzenie ...
wątek zamknięty
Ada , Fatamorgana
Pozwol sobie odpowiedzieć za Azbuke - Ma Daw Maga Grand Prix... którego i ja chciałam mieć ale niestety Pan pasowac łaskawie napisał mi smsa pzredwczoraj po 3 miesiacach ze moze mi teraz "pomóc"... :/

Swoja dorga co do padów colorado, to mój jest zólty, jest po którymś z kolei praniu i jak na pad za 39 zł to sie super trzyma. Troche stracił koloru jak Go potraktowałam szczoteczką, ale tak to ok. Wypełnienie sie nie sturlało.
Azbuka masz ładniejszy!
wątek zamknięty
kalynca aż mi szkoda że u nas w stajni patrzyliby na Orchidee z politowaniem. Hortensja moja i tak wzbudziła ogólny szok narodu, że jak to, że fioletowa??? O.o

ann a tam marzenie. Można upolować jak jest koniec kolekcji o wiele tajniej ^^

Nie wiem, zbaraniałam  🙄
Już miałam zamówić ES Cross-In umber/ivory ale jak się dowiedziałam że będą nowe Jarpole to stwierdziłam że poczekam i jak będą jakieś cudne kolory to wezmę dwa ^^ Bo tak właściwie, za cenę jednego ES można kupić kilka innych... Ale Eurostar to Eurostar, bez porównania ^^
wątek zamknięty
a ja mam mojego wymarzonego ES cross in scarletred-basalt (?)
😍
uwielbiam te czapraki, a zwłaszcza podszycie, które REWELACYJNIE odprowadza pot
wątek zamknięty
korsik to będzie mój pierwszy ES w kolekcji więc dobrze wiedzieć że się tak fajnie sprawują ^^

Scarlet Red/Basalt to ten czerwony z szarym?
wątek zamknięty
tak  😍
w rzeczywistości jest taki malinowy bardziej a nie typowo czerwony, jak zabiorę aparat do stajni to zrobię zdjęcie
wątek zamknięty
hej poszukuje czapraka/padu w kolorze takim jak petrol eskadrona poniewaz domyslam sie ze samego eskadrona juz nie dostane 🙁 ale moze jakas inna firma ma cos podobnego???
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.