a mi się tam najbardziej podabał pokaz kucyków w zeszłym roku :p
http://csi.katowice.pl/index.php/wolontariat/ tutaj są informacje odnośnie wolotariatu
tak, wiem gdzie szukać wiadomości na temat wolontariatu. nawet wysłałam swoje wstępne zgłoszenie 😉 Jestem ciekawa czy ktoś z re-voltowiczów pomagał w zeszłym roku lub ma zamiar w tym. Chciałabym informacji praktycznych 😉
Zastanawiam się nad powrotem na wolontariatowe szaleństwa , bo nie wiem czy wezmę aparat . No ale zobaczę jeszcze , czy w ogóle pojadę .
A ja wlasnie chciałam zapytac tych którzy byli rok temu na wolontariacie o więcej szczegółów. Np ile trwa wolontariat? Tzn czy zaczyna sie wraz z zawodami czy trzeba tam być wcześniej podczas przygotowań? Bo to dla mnie wazne jesli chodzi o czasową dyspozcyjceno i w ogóle wszelkie uwagi mile widziane😉
też się wybieram- zupełnie towarzysko, no może ciut "poluzakuję" wyłącznie przy robieniu koreczków 😉
dołączam się do pytania o wolontariat.
Klauduś mam nadzieje, ze sie zobaczymy 😉 Bede robic za Twoja asystentke od koreczków 😉
Czyli w tym roku w grudniu znowu nie będzie Poznania?
Poznań jest dwa tygodnie później ponoć 😉
No właśnie 😀 Poznaaaaań !
Czy ktoś może posiada program tej parady? Bo szukam, a nie mogę znaleźć a nie wiem na który dzień jechać 🙂
Program się chyba jeszcze nigdzie nie ukazał.
Ale zawsze najbardziej emocjonująca jest niedziela 😉
No właśnie 😀 Poznaaaaań !
nie ma ;(
( więcej w wątki o Targach )
Właśnie przeszukałam wszystkie strony jakie można było i nigdzie nie ma 🙁 Ale zapewne pojadę na niedziele.
Czy w zeszłym roku stoiska firmowe były przez wszystkie 4 dni czy tylko w niedzielę? 👀
też będę, piątek-sobota-niedziela lub sobota-niedziela
mam rodzinkę w Katowicach więc nie ma problemu, a już zostałam zaproszona 😁
Kto z was wybiera się z aparatem? Bo mam zamówienia na zdjęcia moich byłych podopiecznych 😀
kto przenocuje w Katowicach? 🤣
Swoja droga .... czemu nikt nie pisze o swoich wrazeniach z wolontariatu z poprzedniego roku? Przeciez pare osob, z tego co kojarze, bylo
Program zawodów już jest. Tutaj:
http://csi.katowice.pl/publicznosc/program-zawodow/Ja wczoraj kupiłam bilety, w sektorze K. Z kimś się spotkam? 😀
Kto z was wybiera się z aparatem? Bo mam zamówienia na zdjęcia moich byłych podopiecznych 😀
Ja bez aparatu się nie ruszam 😎 Także pisz, kto Cię interesuje.
Cynamonowa K powiadasz... Oblukam plan i jakby co dam znać. Ktoś pisał, że można kupic w Empikach 👀
Nasturcja-Renata - tak. Ja swoje kupowałam w Empiku 😉
Tattini to super 😀iabeł: W przyszłym tygodniu się wybiorę po bilety 😍
Już widzę jak narzeczony się cieszy, że przez pół Polski będziemy jechać na zawody i targi 😁
Piszcie sektory i miejsca, to może w tym roku do kogoś zagadam (albo ktos do mnie 😁 )
Również się wybieram. Jedziemy pełnymi dwoma samochodami! narazie zapowiada się nas 12. Ciekawe co z tego wyjdzie😀
Pewnie pojedziemy tylko na niedziele 🙂 Najlepsza 😀
Oby biletów nie brakło 😀 😀
powtarzam pytanie: czy targi są w czasie całych zawodów czy tylko w niedzielę? 👀
edit: dobra już znalazłam, że tak 😁
I doczytałam też że spotkanie w sprawie wolontariatu odbędzie się 14 listopada. Odpada 🙁. Nie ma mnie wtedy w Polsce! 👿
Biletow pewnie jeszcze zostanie, w atmtym roku bylo b.duzo wolnych miejsc.
A znalazlam takie cos:
https://shop.ticketpro.pl/event_detail.asp?evnt=4925Rodzinne bilety , rok temu tego nie bylo🙂 moze ktos z katowic chce sie podlaczyc?ja bym 2 wziela, kto jeszcze 2?
Cześć
Dzisiaj byłem na spotkaniu wolontariuszy. Chamstwo i siara. Mają nas za pijaków i narkomanów. Najważniejsze hasło nie wolno pić alkoholu i dawać w żyłę. W zeszłym roku byłem w wolantariacie i taki był zapieprz że aż mieliśmy chwilami dość. Poza paroma wyskokami Małego Człowieczka było kulturalnie i naprawdę fajnie. Coś w tym roku nie gra. Przecież nikt nie pił i żadnych prochów. Skąd oni to wzięli. Poza tym nie ma Asi. Do d..., chyba się wypiszę.
na te rodzinne bilety to dowolne 4 os dorosłe mogą być czy np jakieś dziecko w tym też? 🙂
Byłam w empiku na Marszłakowskiej i miła Pani pokazała mi na ekranie jakie mają miejsca na zawody i albo ja nie umiem patrzyć, albo oni nie mają biletów na najlepsze sektory, tzn te przy samym parkurze 👀
Ja kupowałam bilety w Empiku i mam miejsca w pierwszym rzędzie 😉
to chyba jestem ślepa 😵
Bilety za 50 zł to te z sektora przy parkurze? 👀 Zgłupiałam do reszty 🤔
Tych sektorów co są na mapce spodka przy samym parkurze po prostu nie ma. Sektory zaczynają się od tych dużych czerwonych po 50 zł. Ja mam np. sektor K. Już nie mogę się doczekać 🙂