Kącik Rekreanta II (rok 2009)

armaquesse, krótko jak na voltę 😉

m0niSka, śliczny chłopak 😜 daj więcej 😉

Angeel, gratulacje! 💃
wątek zamknięty
m0niSka ulala jaki lans
a błoto faktycznie fuj
wątek zamknięty
Synek przesyła pozdrowienia dla ciotek, zwłaszcza ciotki Raven 🙂
wątek zamknięty
fin, :kwiatek: się robi...🙂

sznurka, :kwiatek: po tym błocie nie da się jeździć to przynajmniej się lansujemy 😎

Na życzenie wrzucam synkowe fotki:

Trochę jeszcze z błotnej jazdy

I trochę synka jeszcze zanim dopadło go zimowe futro..🙂

Podrawiamy 😅
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
26 października 2009 10:59
achhhh to oczko 😉

uwielbiam malowane konie  😜
wątek zamknięty
efka, oczko ma tylko jedno takie "bystre" co po prostu w nim uwielbiam, bo z każdej strony wygląda inaczej 😍

Koń-dzik:

I kochany synuś..😉

Zdjęcia z pierwszej sesji po przywiezieniu😉)
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
26 października 2009 11:14
m0niSka, Syn niech sie czuje pochwalony, bo ladny to on byl zawsze, ale za to ze taki grzeczny w koncu - to mu sie nalezy 🙂
raczej w skoki bedziecie celowac co?

ja zaraz jade do Gilutka, w blotny teren sie wybierzemy...
wątek zamknięty
kujka, :kwiatek: chciałabym na początku pojeździć ujeżdżenie, co do skoków to myślę intensywnie nad oddaniem go w trening albo teraz na zimę, albo wyjechać z nim na wakacje do b. uznanego trenera skokowego (przynajmniej w zachodniopomorskim). On ma świetną technikę skoku, dlatego szkoda by było to zmarnować. Ja go nie chcę uczyć skakać bo nie czuję się na siłach to raz, a dwa, że nie mam takich umiejętności.. Nie chcę po prostu czegoś zepsuć🙂

Zaraz też jadę do synka więc mu przekażę 😅

uwielbiam wolne poniedziałki 😎
wątek zamknięty
mOniska ależ on jest piękny  😍 Stanowczo ma to coś 🙂 Zdradzisz do kogo chcesz go oddać na naskakiwanie?
wątek zamknięty
Dzionka, jeśli na zimę to do Wojtka Wojciańca (bo jest blisko), a jeśli na wakacje to do p. Stanisława Jasińskiego może uda mi się wyjechać🙂

:kwiatek:
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
26 października 2009 11:58
moniska wow śliczny jest 😜
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
26 października 2009 12:03
kujka, :kwiatek: chciałabym na początku pojeździć ujeżdżenie

i prawidłowo 😉
wątek zamknięty
moniska - boski ten Twój synuś  😍
wątek zamknięty
my hubertusowo (sorry za ilość,ale rzadko coś wstawiam  😉 )

mOniSka
-cudeńko!
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
26 października 2009 12:45
mOniSka
Na ostatnim wygląda jak laleczka 💘 😍
Nie sposób się w nim nie zakochać 😜

Forta

Rozumiem, że ze zdrowiem Agrosa już wszystko w porządku 😉
Jak zwykle miło na was patrzeć 😀

Burza
Taki uroczy pączuś (w dodatku w czerwonym kantarku 😜 ) i tylko jedna fotka?? 🤬
wątek zamknięty
właśnie dziś był u nas wet, bo niepokoiło mnie, że sztywny wychodzi ze stajni i rozchadza się dopiero po kilku krokach,ale doktor powiedział, że to niestety uroki wieku i naszej świetnej pogody  🙁 także z czystym sumieniem możemy normalnie pracować

edit: literówka
wątek zamknięty
Moniska piękny jest Twój Synio 😜
wątek zamknięty
Burza dlaczego tylko jedno zdjęcie?  🤬 tak dawno Was nie było, co u Was słychać?
mOniSka śliczny dzieciak
Forta ależ on ma oryginalną odmianę

Ja w końcu wsiadłam dziś, pogoda dopisała, było słonecznie i ciepło. Jazda należała do tych gorszych, ale nie dziwię się po takiej przerwie. Będzie lepiej  😀
wątek zamknięty
moniska pięknie, pięknie!

forta twój koń i jego odmianki bardzo przyciąga wzrok 🙂

Burza co się dzieje? Piorka nam w ogóle nie pokazujesz, a tu już wszyscy się stęsknili!  🤬

ja już się nie mogę doczekać gotowego podłoża w krytej ujeżdżalni, bo na zewnątrz wszędzie błoto jak  moniski na fotkach, z wyjątkiem jednego padoczku, najmniejszego, więc tam 3 konie to już tłok  🙁

nowych fotek nie mam, bo nie ma komu robić, więc wrzucę jeszcze sierpniowe 🙂

wątek zamknięty
incognito, :kwiatek:

efka, też tak sądzę😉) Zrobi to dobrze zarówno Samuarowi jak i mi😉

Daniela, dziękujemy :kwiatek:

Forta, :kwiatek:
zazdroszczę hubertusa! W Szczecińskim zadupiu o hubertusie ani widu, ani słychu... beznadzieja.
Super się prezentujecie!

Pauli, dlatego ja poległam  😵
:kwiatek:

Malaaa, Fantazja, miło nam bardzo! :kwiatek:

Pinesska, :kwiatek:
widać, że o wiele lepiej czujecie się w stylu westernowym!
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
26 października 2009 16:26
Burza, co to za kantar ?  😜

Forta, nie tłumacz się, nie tłumacz tylko wstawiaj częściej  😀

Pinesska, nie wiem dlaczego ale zawsze jak patrze na zdjęcie ciebie i twojego konia to west wydaje mi się taki fajnyyyyy
Mimo iż sama nigdy bym się raczej nie przerzuciła.
wątek zamknięty
Pauli   Święty bałagan, błogosławiony zamęt...
26 października 2009 16:30
Pinesska
Mmmm jaki mięśniak 😎
wątek zamknięty
Pinesska Brzask wygląda świetnie, umięśniony, a ten irokez dodaje mu uroku, czekam z niecierpliwością na nowe zdjęcia 🤣
wątek zamknięty
Forta, ostatnio na Legii w karuzeli chodził sobie kasztan z podobną odmianą na pysku jak Twój. Aż powiedziałam mężowi, że znajomy pyszczek 😉
wątek zamknięty
Forta, uwielbiam Twojego konia, a normalnie go jeszcze wystroisz w ten czaprak to mm.. cud ! 😍
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
26 października 2009 17:06
Pinesska- chętnie bym porobiła Wam zdjęcia, ale jesteś za daleko. Brzask piękny, ciekawe jak teraz wygląda bo pewnie zmienia sierść🙂Pogłaszcz go ode mnie.
A moje koniowate od soboty są w nowym domku u Fazy. Mają dużo miejsca towarzystwo innych koni. Już mają jednego amanta. Zdjęć brak bo mądra ja myślała, że zapomniała aparatu a tymczasem był w torbie 🤔
wątek zamknięty
Slojma no daleko, daleko, ale jak będziesz w Bydgoszczy przejazdem to daj znać 😉

Pauli, fantazja, Ada dziękuję ślicznie  :kwiatek:, teraz jeszcze zarósł i brzuchol ma do tego wielki, ale ćwiczymy nad tym 😉

Ada spróbuj! jak znam wszystkich westowców co klasykami byli, to wcale nie chcą wracać  😎
wątek zamknięty
Ja właśnie niezwykle miło wspominam miniony weekend. Po raz pierwszy od wielu miesięcy jeździłam z trenerem i weekend był naprawdę sukcesywny. Stwierdziłam, że naprawdę warto pokusić się o trenera nawet biorąc pod uwagę w końcu nie tak małe, dodatkowe koszty. Ale przemiana Alzacji w przeciągu zaledwie trzech dni treningu jest bezcenna! Jestem niesamowicie dumna. W wolniejszej chwilii dam tu kilka naszych fotek, żebyście mogli nas poznać. Alzacja to 4-letnia matka mojego koniska (7-miesięcznej Atei) i to głównie na Niej teraz jeżdżę. Oprócz niej mamy 14 innych koni, z czego cztery młodziaki do zajeżdżenia więc jest co robić 🙂 To tak pokrótce o Nas. PRzy okazji się serdecznie z Wami witam. Być może w weekend zrobię fotki i się Wam zaprezentujemy (choć przyznam, że krucho u Nas z fotografami). Mam nadzieję szybko Was poznać.
wątek zamknięty
Slojma i jak? Jestes zadowolona?
Moim zdaniem Faza ma bardzo fajne warunki, super padoki, ladna stajenke i boskie tereny 😀
wątek zamknięty
Dzionka Siwy wlkp, 4,5 latek, w sumie papiery średnie, ale on tylko do kochania  🙂

Pauli dziękujemy!

Forta pięknie wyglądacie! A ogon... Oddaj trochę!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.