[quote author=Alice link=topic=878.msg358125#msg358125 date=1255809747] Poza tym, ze na tej maści tego czapraka nie widać 😂
Mnie się bardzo podoba. Wygląda tak dostojnie. Przy takiej maści i zbliżonym do niej kolorze czapraka, takie kontrastowe owije to strzał w dziesiątkę. 😀 [/quote]
...
[center][img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnmute.gif[/img] UCISZENIE - możliwość czytania forum i wysyłania PW, ale bez możliwości zamieszczania postów: na DWA TYGODNIE -gdy użytkownik edytuje w całości swojego posta, lub w znacznej części zmiana jego treść, tak, że zaburza to płynność wątku (punkt 5 regulaminu)[/center]
ejjj moja kolekcja eskadronowa sie powiekszyla mamy juz komplecik Petrola, lemon, czapraczki brown, nici olive, i jda do nas nie kolekcyjne granatowy i szary ze srebrnymi bizami i owijeczki nugat, royalblu i brown...a na modelu ani pol zdjecia baaaaa nawet odkad sa moje to jeszcze konia nie widzialy. A juz w planach sa czapraczki royalblau, levander i chyba zlamie sie na flaxa teraz kilka pytan czy rozmiary kantarow eskadrona i anky sa zaniżone czy zawyżone?? czy do flaxa beda pasowaly owijki lamicel te miodowe? i ponawiam prosbe o wstawienie eskadronów dl pod skokowka
yga bo niestety Zajus juz nie moj 🙁 ale w super raczkach 🚫