Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Nie, jeszcze nie wiadomo, myślę że będzie wiadomo w poniedziałek. Dam znać 🙂

A na hipo też meni wkurzyli... Jak już dawno dawno temu kupowałam pilota do bramy to jakoś nikt nie powiedział ze trzeba mieć boks zeby miec pilota. Kto zapłacił te 70zł ten dostał. Jak się zarząd zmienił to stwierdzili ze pilot będzie tylko dla posiadaczy boksu. Więc zablokowali wszystkim z dnia na dzień.. Ale nawet nie miałam siły awantury robić, tylko kulturalnie zaakceptowałam ten fakt.
Od października płacę już za boks, od końcówki wrześnie już umowa podpisana a oni nie mają czasu wezwać pana żeby ten pilot przeprogramował!!! Wyłączyć to bez problemu w jeden dzień załatwili, a w drugą stronę to już jakoś nie działa!! Jak do Soboty nie dostanę pilota to ich chyba tam wymorduje :P
A zawody dzisiaj odwolane. Co ciekawe czesc startujacych dowiedziala sie o tym dopiero jak przyjechali na miejsce. Po czym padaly pytania czy skoro juz dotarli to czy moga pojezdzic na naszej hali.
No zal po prostu. Czy tak ciezko poinformowac zgloszone osoby, ze zawodow nie ma ??
I ja byłam pośród tych osób, tzn. już dojeżdżaliśmy na miejsce, po czym dostałam telefon od koleżanki, że zawody odwołane. Cudownie po prostu.

Kiedy są teraz najbliższe halówki?
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
11 października 2009 21:00
mka, za 2 tyg. 😉
A gdzie ??
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
11 października 2009 21:08
Klami, w Sopotowie 😉
O... no prosze. Ciekawe ile bedzie zgloszen.
Z podlozem po zawodach o wiele lepiej.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
15 października 2009 19:45

ZR-B Sopot 24-25.10.2009 odwołane Drukuj Email
Czwartek, 15 Październik 2009 14:28
Mające się odbyć w dniach 24-25 10 2009 ZR Sopot zostają odwołane. Jednocześnie zapraszamy wszystkich do udziału w zawodach halowych w dniach 07-08 11 2009. Propozycje niebawem.
Organizato
coooooo????????  Nieeeeeee!!!

A my jednak do 2b zawitamy 🙂
Dziwna sprawa z tym Sopotem, zawody odwołują... 😁
Haha.... ciekawe jaki jest tak zwany ificjalny powod.
nisko latające drągi, albo cofka ???  🤣
Albo podłoże, które musi się uleżeć i fakt, że po MPom trochę osób zrobiło swoim koniom przerwę po sezonie 🙂 Wg mnie to dobra decyzja, sezon halowy będzie trwał do kwietnia, zdążymy jeszcze sobie postartować.
Decyzja to na pewno dobra. Biorac pod uwage to na czym te zawody mialyby sie odbywac. Tylko, ze bez konkretnej ingerencji w to "cos" to i tak nie bedzie wiele lepiej.
tak sobie zażartowałam, wczoraj mój chłop wrócił z 3city i mówił, ze mu mało łba nie urwało, wieje tam u was...
tak sobie zażartowałam, wczoraj mój chłop wrócił z 3city i mówił, ze mu mało łba nie urwało, wieje tam u was...

wialo jak cholera, lecialam na hale zeby tylko mnie jakas galaz lecaca nie trzepnela.... 🙄
......Już robimy wielki powrót do Sopotu, w Owczarni jest już jak dla mnie za ciężko...

To tak jakby z deszczu wchodzić pod rynnę🙂
...
Ostatnio mój koń wciągnął sobie swoją derkę padokową do bosku i na niej spał (bo księziuniowi za twardo na słomie) i ją całą ugnoił.. Rano była więc mokra, to kochanny stajenny stwierdził że mu jej nie ubierze i puści konia bez niczego  Kapie nam z dachu...więc gnój jest okropny, sama dzisiaj dorzucałam.
...

Pozwij ich, przecież to prywatny ośrodek a nie "niczyj" hipodrom, gdzie trzeba się męczyć w imię lepszej jakości polskiej hippiki i użalać się na podłożem na internetowym forum, tak jakby nie można było pójść do osoby z którą się umowę podpisało i jej nawrzucać, ale do tego dorosłym trzeba być (to nie jest uwaga do Ciebie, ale do wcześniejszych wypowiedzi).

...
...Więc w sobote jadę so Sopotu, mam nadzieję że chociaż będzie sucho w boksie, będzie duża hala i jak powiem ze koń ma wyjść w derce to w niej wyjdzie, a jak nie to chociaz ktos do mnie zadzwoni...

Chyba po papierosy do kiosku wyjdzie w tej derce bo nigdzie indziej.. A jak zadzwonią to żeby powiedzieć, że Twój koń po mieście lata  i nikt nie wie dlaczego się uwolnił......
weblogic z deszczu pod rynnę, mówisz? Jakos nie wydaje mi się :P chyba w owczarni zimą nigdy się nie widziało..

Pozwij ich?? Umowa podpisana?  dobre 😂 😂

A co do wypuszczania to zalezy KTO będzie Ci konia wypuszczał. Ja mogę spać bardzo, bardzo, bardzo spokojnie jeśli o to chodzi. Nie stoję w dużej stajni więc myślę że konia po ulicach szukać nie będę, ale kto wie?? Nigdy nic nie wiadomo.
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
17 października 2009 14:38
weblogic, a Ty tak piszesz o dochodzeniu swoich praw z hajpo, bo to zrobiłeś, udało Ci się i polecasz każdemu innemu, czy tak  l`art pour l`art ?

xxagaxx, a nad morzem jak było?

weblogic, umowa ? Nawrzucac ?? Moge sie tylko zasmiac. Prawo monopolisty. Nie pasuje to nara. Pozatym umowa skonstruowana tak, ze generalnie oni za nic nie odpowiadaja.
Jak na razie wrazenia na wladzach nie zrobil nawet masowy exodus na tyle efektywny, ze hipo nie ma pieniedzy na wyplaty dla pracownikow.
Podloze widze to przedstawiam jak to wyglada. A, ze go nie potrzebuje to sobie tylko obserwuje. Jak zaczne potrzebowac to sie stad zabiore. Proste. 😉
Strzyga nie dojechałam :P Z braku czasu musiałam na tor sobie pojechać.. ale Gruby i tak był zadowolony 😀

Klami ale o tej umowie to było chyba a propo owczarni :P Tylko ze tam nie ma żądnej umowy :P

a tak na marginesie to możesz jutro Strzyga wsiąść 😀 daj mi znać tylko o której bo mam twoje klucze
xxagaxx w ktorej stajni jestescie?
Po sąsiedzku z Tobą 🙂
kurcze, a niedawno u okulisty bylam 😎
aga, faktycznie. Pomieszalo mi sie przez ten "watek podlozowy".
Może teraz się odważysz zajrzeć na pogaduchy 🙂
Może teraz się odważysz zajrzeć na pogaduchy 🙂

a jak mnie ktos wygoni? 😁
Hhehe... do mnie na herbate juz dotarlas. 😉
Hhehe... do mnie na herbate juz dotarlas. 😉

nawet na zupe, ktora smakowala jak przecier 🤣
To fakt ...  😂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się