Końska rewia mody cz. 3

róż!  💃
wątek zamknięty
pad zdecydowanie najlepszy !
wątek zamknięty
Mi też padzik bardziej sie podoba 😉
wątek zamknięty
A ja będę oryginalna - mi się w każdym podoba. Ładnemu we wszystkim ładnie! 😉
Jeśli miałabym wybrać jeden (albo kolejność), to: róż, potem pad, na koniec niebieski 😎
wątek zamknięty
salucha   Jutro,jest czyste nieskalane żadnym błędem:P
12 października 2009 16:37
Ja również jestem za różem 😀
wątek zamknięty
łaa a mi sie nie podobają róże, naturalne kolory- zieleń 🙂
wątek zamknięty
a kto ubierze moją koninkę?  :kwiatek:

wątek zamknięty
kalynca Mogę się pobawić tylko proszę wyraźniejsze zdjęcie
wątek zamknięty
A mi się wymarzył  biały czaprak z piaskową lub złotą lamówką -  frędzelkiem ;p  Widział ktoś taki ??
wątek zamknięty
A mi się wymarzył  biały czaprak z piaskową lub złotą lamówką -  frędzelkiem ;p  Widział ktoś taki ??

Może któryś z tych?
http://www.okser.pl/sklep/hkm-7381-hkm-czaprak-drobnopikowany-z-lamowka-p-512.html
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Miał ktoś może kiedyś taki pad? http://allegro.pl/item759904901_pad_horsage.html jak się sprawuje?

Ja właśnie taki kupiłam i na dniach powinien dotrzeć. Zdradzę tylko, że cenę można negocjować, ja wynegocjowałam dosyć znacznie  😉 Na żywo widziałam zielony i niebieski - te bady są dosyć duże, lepiej będą wyglądać na dużych koniach. Właścicielka tych dwóch o których piszę była z nich bardzo zadowolona. Mam nadzieję, że ja ze swojej lawendy  😍 też będę 🙂 Wrzucę fotki po sobocie, bo wtedy robię przymiarkę 🙂
wątek zamknięty

a może Jarpolowy ?
klik
klik
wątek zamknięty
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
13 października 2009 15:04
A ten kremowy niciak jest gdzieś do dostania?
Edit: Już znalazłam😉
wątek zamknięty
Przepraszam że smiece, ale mam pytanko;p Moze ma ktos na zbyciu komplecik piaskowy dadz bezowy (pad mniej wiecej pod skokowke lub dosyc maly z owijami?) :P 🙂
wątek zamknięty
Niewidzialna   Czołowy hodowca Re-Volty
13 października 2009 16:04
Czerpakowa, napisz w ogłoszeniach, że szukasz takiego kompletu.
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
13 października 2009 16:07
Melduję, że Niciaki (cottony) w Equishopie są po 172 zł.
wątek zamknięty
Dzionkawielkie dzięki. Dobrze, że mi powiedziałaś bo Wilga jest małym koniem  😀 więc raczej dla niej odpada. Jak tylko będziesz miała zdjęcia to od razu wstawiaj  😁
wątek zamknięty
http://www.okser.pl/sklep/eskadron-20915-eskadron-pad-polo-kolekcja-jesienzima-2009-p-3698.html

Mam już ten fioletowy pad z nowej kolekcji Eskadrona.  🙄
Myślałam ze bardziej będzie pasować na rudego, ale niestety.  😤
Dobrze ze mam dwa konia 🙂 na skarogniadym wygląda super  😅  
Po prostu kocham ten pad  😍

Ktoś się ogłaszał ze szuka zielonego niciaka?
wątek zamknięty
Arimona zdjęcia na koniu poproszę !  😅
wątek zamknięty
A czy mógłby mi ktoś jeszcze ubrać tego konika w ten pad błękitny i granatowy? (Jednak jestem ciekawa jak będzie to wyglądało) Z góry dziękuję!  :kwiatek:
http://allegro.pl/item759904901_pad_horsage.html
wątek zamknięty
Dopiero w Niedziele niestety w najlepszym wypadku, na razie nie mam czym zrobić zdjęcie, bo aparat mam popsuty  😤  
wątek zamknięty
a czy ktoś namierzył  żółtego brillanta albo impulsa VSS? w mustangu tylko DR, w equishopie nie mają w ogóle, w okserze też nie widzę  😤
wątek zamknięty
13 października 2009 17:39
Arimona, gdzie kupiłaś? 😉
wątek zamknięty
2 Pursat

W sklepie stacjonarnym w Wawie, i nie pytaj za ile 🙂

Jeszce musze owijki kupic szare do tego pada.  Zbankrutuje, 🙂
Chociaż jak zobaczyłam ze w okserze już wszystkie takie pady zarezerwowanie , to może warto było teraz wydać i kupić.
wątek zamknięty
Za ile?  😎
wątek zamknięty
nie powiem  😡  😀
wątek zamknięty
13 października 2009 18:38
No już nie bądź taka, powiedz. Sama zaczęłaś. 😎 Zakazy działają zazwyczaj w drugą stronę, więc Twoje "nie pytaj" jeszcze bardziej nas ciekawi. 😁

W Okserze cena Niciaka poszła do góry czy mi się przywidziało, że były za niecałe 170? 🙂
wątek zamknięty
były za 165  😉

tak samo derka 240 g była za 245 i tam cos jeszcze zmienili . Chciałam cos sobie zamówic ale nie moge się zdecydowac  😁
wątek zamknięty
13 października 2009 18:49
No to nieładnie z ich strony, że znowu ceny podnoszą. 😁 🤬 Mimo tego, mają najtańsze rzeczy z tych, które mnie interesują. Tylko niech już będzie ten 25 października! 😅
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.