Babydow gra ;)

Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
26 maja 2009 21:31
W przeciwieństwie do Howrse, na którym dużo więcej się dzieje i jest więcej interakcji między graczami Babydow jest nudne.
Kami   kasztan z gwiazdką
26 maja 2009 21:51
Pewnie z czasem dodadzą różne funkcje, ale narazie coś słabo im idzie...
slojma   I was born with a silver spoon!
27 maja 2009 14:19
Mi też już się nudzi. Codziennie wchodzę ale karmię, bawię się i kładę spać. Dzieci nie chcą chodzić. Co robić by przyśpieszyć naukę chodzenia?
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
28 maja 2009 18:38
mam dziwna sytuacje. napisala do mnie uzytkowniczka z pytaniem jak zdobywa sie pieniadze. odpisalam, bo generalnie odpowiadam na wszystkie wiadomosci. przed chwila zalogowalam sie i mam od niej 8 wiadomosci na babydow i 6 na howrse!  zadne pytania czy prosba o pomoc, raczej w stylu ile mam lat, gdzie mieszkam, czy moge przeczytac jej prezentacje na stronie, czy zobaczyc jej dzieciaka/zrebaka. normalnie czuje sie osaczona  😲
zignorowac to? napisac, ze nie mam czasu na odpisywanie na wiadomosci?
Kami   kasztan z gwiazdką
28 maja 2009 18:44
Zignorować - dziecku się nudzi... jak zaczniesz odpisywać to się nie opędzisz  🙄
(wiem, aspołeczna jestem  :am🙂
Ja bym zgłosiła adminom.
28 maja 2009 19:18
no wlasnie myslalam nad zgloszeniem, ale w sumie jej wiadomosci nie lamia regulaminu. poczekam do jutra, jak sie nie uspokoi to napisze do moderatora. ale na serio sie przestraszylam jak zobaczylam tyle wiadomosci na raz na obu kontach
SilverMercury   Slay'em all, God will know his own...
28 maja 2009 19:42
He he he he 🤣 🤣 🤣
Tez dostawalem sporo spamu, ale "walnalem" w opisie, ze mam zone i juz mam spokoj 😉
Co prawda w Twoim przypadku bedzie to mialo skutek raczej odwrotny 🤣 🤣 🤣 (tzn. jesli napiszesz, ze masz zone :lol🙂
28 maja 2009 19:45
Edytka, A treść prezentacji ma zgodną z regulaminem? Bo to też może być niejako powód napisania do moderatora.

A dzieciak się nudzi widocznie. Olej.
28 maja 2009 19:59
Edytka trochę to przerażające co piszesz. Olej ją i zobacz czy nadal się odzywa jak będzie nadal pisała to zgłoś. Ja bym tak zrobiła.
Ej o co chodzi z tymi pass?
Ja juz odpuscilam  🙄
04 czerwca 2009 10:16
Ej o co chodzi z tymi pass?

passy kupuje sie za realne pieniadze albo dostaje sie jak dziecko skonczy 3 lata. za passy mozna kupic rozne rzeczy z fairy forest, niedostepne w normalnym sklepie 😉
Dzieki. To do 3 urodzin ehh.
17 czerwca 2009 19:22
otworzyliscie swoje przedszkola?

wlasnie stworzylam swoje: Lilliput Babycare  😅 ciezko to idzie i kasy juz nie mam, ale z EC bylo tak samo
Ja tez juz mam 🙂😉

Zobaczymy jak to bedzie, ale mam nadzieje, ze sie rozkreci 😉

I fajna akcja z balonikami  - zlapalam juz elfin slippera i kilka zarc i ubiorek 🙂  💃

Oby jak najdluzej 😉
17 czerwca 2009 22:28
Jakie przedszkola? Proszę o oświecenie 🙂
17 czerwca 2009 22:32
Ja już w to nie gram. Nudne to jest i mało zajmujące 😉
Hej wszystkim. Jestem nowa na tym forum i w tej grze BabyDow. 🙂

Ja nie mam tego ziarenka 🙁 gdzie go mogę znaleźć ?
Hej 🙂

Jestem nowy na Babydow.com Mój dzieciak Flavio uśmiechnął się po raz pierwszy w wieku 8 miesięcy 😉

Załóżmy może forum całkowicie poświęcone Babydow?

http://babydow.com - tylko jeszcze nic nie ma, potrzebuję chętnych do pomocy...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się