Końska rewia mody cz. 3

a które są lepsze?
czy niema różnicy?
wątek zamknięty
te z futerkiem napewno będą się szybciej brudzić a po praniu dłużej schnąć
wątek zamknięty
acha . czyli neopran teoretycznie lepszy 🙂
wątek zamknięty
Jakie macie kolory kantarów dla siwków 😀 ?
wątek zamknięty
laga Koleżanka ma te ochraniacze, średnio jest z nich zadowolona. futerko bardzo kiepskiej jakości, strasznie łapie brud. Polecam neopreny  😉

Fatamorgana Ja uwielbiam siwki (zależy jeszcze jakie !) w czarnym, szarym, oliwkowy, różnych odcieniach niebieskiego, fioletach, beżach, brązach, te ciemniejszy siwki w odcieniach żółtego, i białym oczywiście 🙂

wątek zamknięty
Grafitkowa ja mam ciemnego siwka. Za kilka lat będzie miał hreczkę : ( . Właśnie zastanawiam się jaki mu kupić nowy kantar. Myślałam o zielonym albo jakiś w kratkę 😀
wątek zamknięty
ja mam białego i mam dla niej kantar szary z  rozowym podszyciem i blektiny z granatowym podszyciem 🙂
wątek zamknięty
Kayra   Kucusiowy wariat :P
10 października 2009 21:56
Ja mam siwe kucykowate, a kantary mamy: niebieski, różowy w podkówki i eskadrona jesień/zima 2008 🙂
wątek zamknięty
Fatamorgana Gdybym miała ciemnego siwka to raczej ubierałabym we wszystko to o czym pisałam wcześniej, ale raczej pomijając czarny  😉
Jeżeli chodzi o kantar w kratkę to może jakiś beż w brązową kratkę, lub błękit w granatową ?
wątek zamknięty
wie może któraś z was, gdzie we włoszech są sklepy jeździeckie z czaprakami Eskadrona (nici  :kocham🙂 lub anky i czy ceny są niższe?
wątek zamknięty
Bee.   przewodnicząca chaos serce ma przebite strzałą.
11 października 2009 08:19
Bee., no właśnie, a teraz go sprzedajesz  ❓

no niestety, tak wyszło.
wątek zamknięty
deborah na razie nie ma na czym robić fotek bo model kontuzjowany  🤔
wątek zamknięty
Czy zaposiada ktoś zdjecia jakiegokolwiek kompletu Canter Club? Może być i sam czaprak, pilne
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ada   harder. better. faster. stronger.
11 października 2009 12:03
Mia, co prawda tego czapraka nie mam, ale gdybyś chciała go kupić to tutaj jest taniej --> http://www.gnl.pl/czaprak-kratke-p-1536.html   57 zł ! Ktoś już pisała o tym kilka stron temu.
wątek zamknięty
Ada, O dziękuję :kwiatek:
A ja już sama nie wiem. Jeszcze nie mam funduszy ale już mam problem z wyborem nowego koloru dla czekoladowego konia 🤔ciana: . Z jednej strony zawsze chciałam coś szarego (patrz ten czaprak, jeżeli rzeczywiście jest na prawdę jaśniejszy) z drugiej strony chodzi za mną jasny róż i budyń waniliowy. Nie ma to jak problem 😁
wątek zamknięty
11 października 2009 12:09
Mia, przede wszystkim postaw sobie granice cenową, wtedy będzie łatwiej coś wybrać.
Jeżeli ten czaprak Ci się podoba i masz fundusze to ja bym go brała za taką cene.

Mówisz czekoladowy koń  😍 pokaż !
wątek zamknięty
Fatamorgana, ja mam takie:

Pierwszy to Horze, drugi Eskadron.
wątek zamknięty
Kwota? Do 100 zł? A proszę o to i czekoladowy koń:

i zimowo:

(tak długo bo trudno cokolwiek znaleźć na moim photobuckecie  👿 :hihi🙂
wątek zamknięty
Mia może cos pomaranczowego,ceglastego?
w szarosci z jakas jasna lamowka tez powinno byc jej do twarzy  😉

wątek zamknięty
11 października 2009 12:38
Mia, aaa toż to gniade, myślałam że mówisz o czekoladowym kasztanie.

Moje maścią podobne, tyle że ciemniejsze i mnie zdecydowanie podoba się najbardziej w zieleni.
Dobrze wygląda równiez w szarym, pomarańczu, beżu, białym, fiolecie.
Ja bym dla twojego wybierała coś w tych kolorach.
wątek zamknięty
Ada, Oh czekoladowy kasztan też mi się marzy 😍 🙂

Co do koloru to faktycznie myślałam też o pomarańczy (Misia cóż to za czaprak?). Ada o jakim odcieniu zieleni mówisz?
wątek zamknięty
11 października 2009 12:59
Mia, czaprak Misi to najprawdopodobiej brilliant rost Eskadrona, również mam taki tyle że impuls'a.
Uważam że c.gnide konie wyglądają w nim rewelacyjnie  😜

A co do zieleni to najbardziej lubię mojego szmaragda Euro-Stara, ciemna głęboka zieleń.
A jeżeli byś chciała jakiś zielony do 100zł to ja bym brała Jarpola. (takiego jak ma Ponia, wklejała go tutaj --> http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,29.msg286162/topicseen.html#msg286162  wygląda obłędnie  :kocham🙂
wątek zamknięty
Rude w eskadronie oraz mój cudowny garb i różowe rękawiczki..  😁
wątek zamknięty
gniade w ES hazel (tak hazel, dziwne bo eskadron hazel jest pomarańczowy  :hihi🙂

i w polopadzie moon (nie mam narazie lepszego zdjęcia):
wątek zamknięty
Mam pytanie do tych co robili zakupy na eBayu niemieckim a dokładniej co do przelewu.
Normalnie można zrobić przelew z konta internetowego w euro czy to wymaga jakiś specjalnych ceregieli??

Kusiii kusii mnie tak strasznie ten Brillant Nougat...
wątek zamknięty
11 października 2009 14:05
korsik jaka jest różnica czasowa między zdjęciami, albo inaczej: czy to ten sam koń?
wątek zamknięty
Koń ten sam, a różnica to dokładnie 1 dzień 🙂
wątek zamknięty
korsik nie wiem jak Bee. ale ja sądziłam, że różnica jest znacznie większa niż jeden dzień 😁 ja bym ją widziałam w czymś pomiędzy tymi dwoma kolorami, coś jak wstawiła lovely 😀
wątek zamknięty
11 października 2009 15:40
jeden dzień?  🤔 chodziło mi o to, że na jednym zdjęciu koń taki mizerny mi się wydaje, a drugie taki mocny. może jedną stronę masz tak rozbudowaną  😁 podoba mi się w polopadzie.
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.