Haha ja też uwielbiam polować na stare kolekcje:-)
Dużo bardziej niż kupować nowe w sklepie:P
wątek zamknięty
Poleci mi ktoś jakiś czapraczek szary, w kratke? 👀
http://www.okser.pl/sklep/hkm-2150-hkm-czaprak-w-kratke-classic-p-2524.html?osCsid=4b26e24b7d7e9a1018b7bb5a05be5e5cTutaj masz kratkę, niby pisze czerń ale ponoć jest jeszcze jaśniejszy niż na zdj.
wątek zamknięty
[quote author=Blądek. link=topic=29.msg351129#msg351129 date=1255014152]
Poleci mi ktoś jakiś czapraczek szary, w kratke? 👀
http://www.okser.pl/sklep/hkm-2150-hkm-czaprak-w-kratke-classic-p-2524.html?osCsid=4b26e24b7d7e9a1018b7bb5a05be5e5cTutaj masz kratkę, niby pisze czerń ale ponoć jest jeszcze jaśniejszy niż na zdj.
[/quote]
Moja koleżanka ma taki czaprak - na żywo rzeczywiście jest dużo jaśniejszy 😉
wątek zamknięty
Właśnie mam przed nosem katalog z ofertą HKM - jest szał na krateczkę, rombiki itp 😁
wątek zamknięty
to w takim razie mam modną derkę - kupiłam polarówke HKM błękitno-brązową w romby! 😜
dla tego Pana (link poniżej) jaki kolor - ES fuksja, czy ES terra?
http://www.photoblog.pl/nirv/45085302
wątek zamknięty
mam ten czaprak w kratkę hkm(ujeżdżeniowy) i faktycznie jest jaśniejszy niż na zdjęciach sklepowych. Ogólnie bardzo na plus 🙂
jedno ale- niestety od spodu ma polar i łapie strasznie dużo sierści
wątek zamknięty
Nirv - jak dla mnie fuksja 😉
wątek zamknięty
kurde, mam taki dylemat, że sama nie wiem... a może by tak oba? 🤬 👀
wątek zamknięty
póki co jest 2 - 2.
kumpela stwierdziła, że terra. ktoś inny, że terra za bardzo będzie się zlewała... szmatoholizm w pełni! 😜
wątek zamknięty
dla mnie też Fuksja. Ona jest jak dla mnie obłędna 🙂
wątek zamknięty
kurde, z moim stopniem wtajemniczenia szmatoholizmu i tym, że mam imieniny w sobotę to chyba się zdecyduje na oba... w końcu nie kupuje nic z nowej kolekcji anky, bo mi się nie podoba materiał ichniejszy... muszę jakoś uzupełnić me zbiory, przecie!? 😜 bo fuksja do lansowania, a terra na co dzień 😀 💘
a coś ktoś widział fajnego euro-stara na sprzedaż jeszcze?
wątek zamknięty
Widzieliście gdzieś czaprak albo pad w kratkę a'la Burberry? Nie koniecznie bardzo drogi. 😉 Ale pasujący do ochraniaczy HKM w kratkę.
Heeey, proszę - pomóżcie. 🙂
wątek zamknięty
Papi jeśli się nie mylę to Deborah ma
wątek zamknięty
Papi, zamow u Deb. albo hkm'owy.
wątek zamknięty
Jarpol tak? Jestem nowa i się nieco gubię...
A HKM w okserze (gdzie zwykle kupuję) zostały tylko białe. Albo źle spojrzałam. 😉 Dzięki.
wątek zamknięty
Papi tak Jarpol, ale nie wiem czy na stronie są. Napisz wiadomość do Deborah.
wątek zamknięty
Papi, jest 15000 sklepow internetowych, rusz paluszkiem i poszukaj w innych... 🙄
wątek zamknięty
Wczoraj widziałam na żywo nową kolekcję. Niestety jest ładniejsza niż na fotach. Najbardziej zdziwiły mnie niciaki, wcale nie są oczojebne, jak to po fotach wyglądało. Niebieski jest uroczy, podobnie ten kremowy. No i fiolet 😜
wątek zamknięty
Lena, gdzie widziałaś? 😀
Edit: na stronie Equishopu jest już kolekcja Beluga-Flax. Ceny podobne jak w Mustangu.
wątek zamknięty
Pursat w sklepie stacjonarnym na Hipo. Wczoraj przyszły. Fioletowa polarówka jest cudowna, ten żółty kolor z beluga-flax też jest przepiękny.
wątek zamknięty
A wiadomo już jakie są ceny? 😉
wątek zamknięty
na reszcie oficjalne info!! pierwszy w Polsce shop-in-shop KL w equishopie 😍 otwarcie 28.10...
wątek zamknięty
cotton 105, nici chyba 179, brilliant 245, polarowa derka 195, dralon 445, więcej nie pamiętam 😉
wątek zamknięty
W amigo też już jest nowa kolekcja i powiem wam , że ceny są przyzwoite cottony 99 niciaki 169 ... więc fajnie ... i kolekcja NICI faktycznie lepiej wygląda niż na zdjęciu katalogowym
wątek zamknięty
Szkoda tylko, że Amigo sprowadza same cottony.
Już wiem że na pewno nie połaszę się na cottona stone. Wygląda niemalże identycznie jak cotton fango
wątek zamknięty
Dzięki Lena.
Ceny w Amigo bardzo zachęcające. Zamawiam jak tylko mi odpiszą czy będą mieli kremowego ujeżdżeniowego Niciaka. 😀
Chyba, że jestem ślepa i nie zauważyłam go na stronie? Widziałam tylko skokowe - róż i niebieski. 👀
wątek zamknięty
ja czekam na pady i to w equishopie, bo tam maja nizsze ceny niz w amigo zazwyczaj 🙂
wątek zamknięty
Ja nie chcem nic mowic ale owijki stone to sa te same co negro - ciekawe czy kolor czapraka stone bedzie taki sam jak negro( nie bylo cotton negro). Maja ten sam numer.
wątek zamknięty
Stone jak już przypomina fango, a nie negro.
Natomiast do negro na upartego można by przyrównać kolor turf, ale moim zdaniem się różnią
wątek zamknięty