Parada Horse Show - CSI Katowice 2009

http://swiatkoni.pl/news-display/1345.html

Wybiera się ktoś? O biletach jeszcze nic nie wiadomo, ale myślę, że warto - organizatorzy zapowiadają, że tegoroczna parada będzie jeszcze lepszą i bardziej prestiżową imprezą niż w zeszłym roku 😉

edit: Ja na pewno będę w niedzielę 6grudnia 😉
Ja się wybieram 😉. Nie wiem czy coś z tego będzie, ale planuję  😁.
ciekawe jak wypadną Katowice w porównianiu z  Poznaniem, który jest 2 tygodnie później...
Ja do Katowic na pewno się nie wybieram, "niezapomniane jeździeckie widowisko" było wyjątkowo nudne, a obiekt nieprzygotowany na to, żeby spędzić w nim 3 dni (jedzenie, parking itd).
ja się wybieram 🙂 głównie towarzysko 🏇
w tym roku powinno być o niebo lepiej...
po pierwsze to wyremontowali Spodek w środku (bo to już wołało 'odnów mnie' dosyć długo)
po drugie mam nadzieję, że nie popełni nikt tych samych gaf co w zeszłym roku.
ja się wybieram wszystkie 3 dni, jak dobrze z czasem bedzie  😉
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
09 października 2009 23:33
Tutaj masz link do tematu z porzedniego roku http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,7.0.html
Już się pytałam o Katowice

edit podałam zły link  😉
Ja tez się wybieram. W zeszłym roku byłam i bardzo mi sie podobało. Tylko czy w tym roku na pewno będzie? Słyszałam jakieś plotki że ma nie być  😕
Mam zjazd wtedy , ale zobaczę . Może odpuszczę - mam przyjaciółkę w Będzinie to chociaż będę mieć spanko . Zobaczę jak z biletami będzie - cenowo . I mam nadzieję , że w końcu po 4 miesiącach moja ulubiona para na parkury powróci i przyjadą do Katowic , bo już mi bez nich źle i motywacji nie ma by gdzieś jechać  🙁
ja się raczej wybiorę, byłam w tamtym roku i pomimo niedociągnięć mnie się podobało 😉
Może odpuszczę - mam przyjaciółkę w Będzinie to chociaż będę mieć spanko .

🚫 o jaki ten świat mały! myślałam, że na moim za..upiu nikt nie mieszka 😉

Przypomnijcie mi proszę jak to było w zeszłym roku- pierwsze 3 dni był wstęp wolny? Bo ja oczywiście (mając rzut beretem do Spodka) dotarłam tylko w ostatni dzień...
Tylko w piątek było wolne  😉
13 października 2009 17:00
czwartek i piątek był za darmo  🙂
4 dni były ? Skleroza nie boli  😁
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
13 października 2009 17:57
jakies przecieki kto w  tym roku do nas zawita z wielkich jezdzieckiego swiata?
nie będzie nic a nic ujeżdżenie? 🤔 ani troszku? 🤔
Ja na pewno bede sobota-niedziela  😅
13 października 2009 19:19
dressagenaturally ano nie bedzie ujeżdżenia  🙁
Miało być, ale odwołali
CeraŁ   dużo dużo zmian..
18 października 2009 17:34
Bilety do nabycia jak zwykle na ticketpro no i na stronie sklepu equishop.pl 🙂 Ale tam narazie jeszcze chyba są jakieś niedociągnięcia.. Z tego co jest na tej stronie sklepu bilety kosztują 20, 30 i 50 zl. Mam ulotkę na tegoroczną Paradę jak będę miała czas to wgram 🙂
Skąd masz? 😉

Bardzo chętnie bym pooglądała ujeżdżenie... Szkoda, że odwołali. To pewne?
CeraŁ   dużo dużo zmian..
18 października 2009 19:18
Z tego co było na necie i z pewnych źródeł które znam p. Sas-Jaworski zrezygnował z organizacji z 'poprzednią ekipą' i teraz wział do współpracy jakąs firmę Westernową.. i ma być western zamiast ujeżdżenia... :|  Niewiem czy to prawdziwe czy nie.. w sumie okaże się chyba dopiero gdy ukaże się program 🙂

http://img33.imageshack.us/i/ulotkadlawers.jpg/

http://img35.imageshack.us/i/ulotkadlrewers.jpg/
o, western też mógłby być ciekawy!
w zeszłym roku, aż sama byłam zaskoczona pod jakim wrażeniem powożenia byłam! Szczerze, po niedzielnym konkursie chciałam wyjść (bo nigdy za specjalnie nie przepadałam za zaprzęgami), ale nie miałam czym wrócić, więc postanowiłam zobaczyć. Tak się wciągnęłam, że zostałam do końca, a i więcej emocji to we mnie wzbudziło niż skoki 😉 Szkoda mi było jak się skończyło 😁

Przejdę się po drodze z uczelni do Spodka, może będą ulotki 😉
Propozycje już są dawno, western jest, ujeżdżenie nie.
Super, że parada znów będzie. Adrenalina cup to jest to. Podstawowe zawody będą marne, bo spadła jedna gwiazdka, mniej o jeden jest konkursów do roleksa, połowa puli nagród. Ale my westowcy pokażemy klasę. Zaćmimy tych bubków w skokach. Dobrze że nie będzie pingwinów bo to jest cyrk a nie jazda konna.
West to jest to, w zeszłym roku  pokazali próbkę a i tak publika szalała. Będę na pewno.
No to zapowiada się ciekawie, jeszcze nie wiem który dzień wybrać.
Ciekawe czy bilety bedzie mozna kupić w empicu tak jak w zeszłym roku ❓ ❓ ❓
No to zapowiada się ciekawie, jeszcze nie wiem który dzień wybrać.
Ciekawe czy bilety bedzie mozna kupić w empicu tak jak w zeszłym roku ❓ ❓ ❓

Jak najbardziej, bilety sa już dostępne w sklepach sieci Empik.
jest w ogóle gdzieś program zawodów? propozycje do skoków są, western wiadomo że będzie, a co poza tym? jakie pokazy, będą zaprzęgi - ktoś coś wie? 🙂
Coś jest nie tak z tą paradą. Najpierw gwoździem programu miał być finał ADC, a teraz jest podzielone na trzy dni. Z tego wynika, że codziennie westu będzie 15 minut. To jakaś siara. Koledzy westowcy olejcie tego pana - nie tak się umawialiśmy.
West a ile ty byś tego chciał, co? Western nie jest jedyną atrakcją, a w całej imprezie przecież dominują skoki, wiec bez przesady
Jak na razie to dominuje chaos. Zgodziliśmy się uczestniczyć w paradzie na pewnych zasadach. Co dzień miał być komplet konkurencji. Ale jak widać umowa nie zawsze jest dotrzymywana. Pulę nagród dają organizatorzy AC, a nie ci od parady więc coś się nam należy.
A czy jest ktoś w tym roku zainteresowany wolontariatem? Bo tak mi to chodzi po głowie, ale nie wiem czy warto...
Może ktoś kto w zeszłym roku brał w tym udział napisze coś więcej na ten temat? :kwiatek:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się