Końska rewia mody cz. 3

No właśnie zastanawiam się nad tymi HH, ale jeszcze rozważam Jumptec nr 11. Jestem ciekawa czy zdjęcie dobrze oddaje kolor.
wątek zamknięty
Może dziewczyny z gnl'u coś Ci dobiorą, w sklepie stacjonarnym mają całkiem sporo owijek, może akurat coś będzie pasowało 🙂
wątek zamknięty
dziewczynka Dzięki za radę :kwiatek: Chyba właśnie tak będzie najprościej 🙂
wątek zamknięty
Dziewczyna Szamana   Prawdziwa Świętokrzyska Wiedźma
07 października 2009 20:38
Przed wejściem na ten wontek powinna się wyświetlać taka informacja: "Treści zawarte na tej stronie mogą w znacznym stopniu przyczynić się do powstania poważnej choroby o podłożu psychicznym zwanej zakupoholizmem. Wchodzisz na własną odpowiedzialność".

Jeszcze niedawno cieszyłam się z zakupu mojego pierwszego padu Anky w kolorze sky. Jakieś dwa tygodnie temu pojawił się drugi - banana, a dziś... doszedł trzeci... grafitowy... i owijki  😁
Dodam, że żaden jeszcze nie został rozdziewiczony

Wszystkie zakupione w promocji. No bo przecież... nie mogłam przepuścić takiej okazji 😉

wątek zamknięty
jakas firma robila jeszcze niedawno kantary w granatowo czerwona kratke, chyba fair play wlasnie...
Czy ktoś wiek gdzie można jeszcze taki kupić? produkują go jeszcze wogle?

Co prawda nie fair play, ale też czerwono-granatowy w kratkę:
http://www.okser.pl/sklep/hkm-2545-hkm-kantar-nylonowy-windsor-p-3657.html
😉
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
07 października 2009 20:55
milusia, Fantazja dzięki dziewczyny za informacje 🙂 Cieszyłabym się bardzo gdyby Jarpol pasował do moich owijasów 🙂
milusia ooo ta Czarna Morwa tez mi się podoba 🙂
No i kolor Cyprys jest ciekawy...
Dziewczyna Szamana szmatoholizm w czystej postaci 😎
wątek zamknięty
[quote author=arivle link=topic=29.msg350427#msg350427 date=1254940895]
jakas firma robila jeszcze niedawno kantary w granatowo czerwona kratke, chyba fair play wlasnie...

Co prawda nie fair play, ale też czerwono-granatowy w kratkę:
http://www.okser.pl/sklep/hkm-2545-hkm-kantar-nylonowy-windsor-p-3657.html
😉
[/quote]
Ale piekny 😍
A ja kupiłam w weekend eskadrona z kratką... a ten mi sie lepszy wydaje  🤦
Ogólnie jestm pod wrażeniem nowej kolekcji HKM... derki w romby windsor i do tego sweterki i skarpetki w identyczne romby 😍... chyba się skusze  😅
wątek zamknięty

Z tego co ja widziałam w granat-czerwień krata to Tattini takie ma.
http://www.kopytko.com.pl/product_info.php?products_id=150  😉
wątek zamknięty
deborah   koń by się uśmiał...
08 października 2009 11:49
To co byście o mnie powiedziały jak jeżdze zawsze w szarych ochraniaczach i różnych kolorach czapraków

Fantazja, mam wrażenie że on jest jakoś inaczej skrojony niż reszta padów Jarpolu.
Może to tylko takie ujęcie ale wydaje mi się że te ze zdjęcia na aukcji allegro Deb są jakby podłużniejsze.

jest skrojony tak samo. zapewniam, sama kroiłam 😉
wgląda na krótszy dlatego że na aukcji wiszą na cienkiej rurce, tu długość rozkłada się na koniu 😉

wątek zamknięty
deborah, jeżeli jest wyprzedaż starych padów to rozumie, że przygotowałaś nową kolekcję?  Zdradzisz jakie będą kolorki? ;>
wątek zamknięty
A ja niebawem stanę się posiadaczką padu Horsage  😅 Tylko kurde, te kolory są śliczne i nie wiem który wybrać  😜
wątek zamknięty
08 października 2009 12:10
o kolorach powiem tylko ze będą optymistyczne, wiosenne i bardzo ładne 😉
bardziej odważne, mniej stonowane niż w poprzedniej kolekcji
wątek zamknięty
pff, aleś powiedziała, poprosimy zdjęcia próbek :P
wątek zamknięty
Deb a kiedy planujesz wypuścić nową kolekcję? Pamiętaj o moim kolorku koniecznie  😎
wątek zamknięty
Widzieliście gdzieś czaprak albo pad w kratkę a'la Burberry? Nie koniecznie bardzo drogi. 😉 Ale pasujący do ochraniaczy HKM w kratkę.
wątek zamknięty
Jakie macie kantary dla siwych koni ? 😀
wątek zamknięty
wiecie z jakiej kolekcji jest ten czaprak?
wątek zamknięty
Pansy   Gardeczka Gwiazdeczka :*
08 października 2009 13:26
Na pewno to kolekcja Eskadron. Ale jeszcze nigdy takiej nie widzialam. zapewne jest nowa. Moze poszukaj w jakis katalogach ablo na necie. Zapewne ulatwilo by mi odpowiedz na to pytanie jakbys podala mi strone albo link z jakiej wzielas ten obrazek

moze co takiego? 🤔trzałka: kliknij tutaj
[url=http://images.google.pl/imgres?imgurl=http://equishop.pl/temp/upload/Image/LOGOPIK20091.JPG&imgrefurl=http://equishop.pl/aktualnosci&usg=__DvLoPlwxNUUlr9fwPspwNY8U3Is=&h=148&w=267&sz=27&hl=pl&start=89&tbnid=0lWzXtriLmmUgM:&tbnh=63&tbnw=113&prev=/images%3Fq%3Dnowa%2Bkolekcja%2Beskadron%26gbv%3D2%26ndsp%3D18%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26start%3D72]kliknij tutaj[/url]

Poszukaj troche 🙂
wątek zamknięty
Pansy, usuń ten lik albo go skróć!!!  🤬
rozjeżdżasz całą stronę...  👿

a ten pierwszy czaprak co wstawiłać to schockomohle nie eskadron (2 linku nie otwierałam)
wątek zamknięty
Pansy   Gardeczka Gwiazdeczka :*
08 października 2009 13:50
Pansy, usuń ten lik albo go skróć!!!  🤬
rozjeżdżasz całą stronę...  👿

a ten pierwszy czaprak co wstawiłać to schockomohle nie eskadron (2 linku nie otwierałam)

KORSIK, moze spokojniej, bez agresji?! Wystarczylo powiedziec spokojnie :/  👿 😫
wątek zamknięty
LOVELY mi to wygląda na kolekcję turukus-petrol. Turquoise/Silver/Petrol Blue, tam chyba takie zestawienia były.
tu masz petrola i turkus widać, że jest parę tonów jaśniejszy od petrola, czyli podobny do tego co wstawiłaś.
z tego co pamiętam to bardzo stara kolekcja.

EDIT: 😁 http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/51/189#i na szmatocholikach jest aż 3 zdjęcia, ale mimo wszystko to coś 😉
chociaż jak teraz się przyglądam to myślę sobie, że chyba to nie tak kolekcja. zdjęcie jest w dziwnym świetle zrobione, ale mimo wszystko śliczny ten kolor. 🤔wirek:
wątek zamknięty
to nie ta... byla taka kolekcja samodzielna
wątek zamknięty
faktycznie. to nie turkus. chociaż zdjęcie w takim świetle jest zrobione, że wygląda jak kolor pomiędzy turkusem a tym co wstawiła rivik. 👍
wątek zamknięty
a tak z innej beczki to czy tylko ja mam wrazenie, ze te arcystare kolekcje byly jakies bardziej dopracowane? ciekawe kolorystycznie i eleganckie, a nie byle co, byle jak?
wątek zamknięty
Moon   #kulistyzajebisty
08 października 2009 14:15
Mi się wydaje, że one po prostu były robione z innych materiałów...
I szczerze - bardziej podobają mi się te arcystarocie, mają w sobie coś eleganckiego, niż te krzykliwe róże, fiolety z nowych.
Mam Cottona (Drobnopikowanego... Wtedy też te tańsze nazywały się cottony?:P) w stylu kolekcji wstawionej przez Rivik i po primo czaprak jest o niebo grubszy niż z kolekcji późniejszych, ma grubszą lamówkę, nie przeciera się od przystuł i nie blaknie... A czaprak ma dobre 3, 4 lata.

wątek zamknięty
08 października 2009 14:16
Dzionka, pamiętam 🙂
w lutym pojawią się nowe kolory 🙂
jako zapowiedź wiosny która mam nadzieję szybko nadejdzie 🙂

Moon,  to tak jak z mercedesami i innymi autami.. kiedyś produkowało się auto na 20 lat.. teraz na 4 bo jak się zepsuje kupisz nowy ..
wątek zamknięty
Tak to jest kolekcja Eskadrona babyblau-hellgrun.
Ja też jestem wielbicielką starych kolekcji Eskadrona. Są o wiele ładniejsze, a wykonanie jest dużo lepsze, jakość także.
wątek zamknięty
Tylko niestety w sklepach starych kolekcji już sie nie dostanie.  🙁 Bynajmniej ja nie widziałam.
wątek zamknięty
ale za to jaka radocha jak sie cos starego upoluje! szmatoholika malo co cieszy, a takie cos jak Lovely wygrzebala to swieto  👍
wątek zamknięty
Poleci mi ktoś jakiś czapraczek szary, w kratke? 👀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.