No ja nie wiem ;] nie znam się na tym. W każdym razie budynek jest na 2 piętrze a okna są tylko za moimi plecami 🙂 reszta została zamurowana i osłonięta.
zabeczka17 no no, może kiedyś spotkamy się na zawodach- ja w tym siedzę już ładnych parę lat 😉 według mnie świetna sprawa i genialny trening samokontroli.
Oczywiście, że strzelnica może mieć okna, przecież ludzie by się podusili 😉 zwłaszcza strzelnica pneumatyczna. Z tym że tak jak pisała deborah-okna muszą być z tyłu, żeby nie stwarzały zagrożenia. Ewentualnie gdzieś z boku.
Nie przesadzajmy żebym miała talent celności ;] ale bardzo lubię ten sport i nigdy nie zastanawiałam się czy osobiście się do tego nadaję. No ale w życiu trzeba wszystkiego spróbować. To Mój mnie namówił do wzięcia udziału w tej zabawie. Czemu nie? 🙂 Smarcik może jakieś rady dla początkującego na priv? ;];];]
zabeczka17, ooo moje klimaty🙂 też się ostatnio za to wzięłam🙂 ale zdecydowanie wolę wszelkiego rodzaju pistolety - NIE CIERPIĘ kbks-ów!!
Na kolejnym treningu mam zamiar spróbować zabawę pistoletem 🙂 Zobaczymy czy mi przypadnie do gustu. NIE wiem jakie jest obciążenie kręgosłupa takiego urządzanie. Bo strzelbę trzymam dwoma rekami i rozłożony jest ciężar broni. A pistolet tylko prawa ręką. Od niedawna mam spore problemy z kręgosłupem związane ze zbyt szybkim chudnięciem i luźnymi kręgami. Boli masakryczne każdy ciężar który dźwigam w prawej dłoni. Bo wada jest wykrzywiona w prawo. Masakra.
zabeczka17, pistolet też można w dwóch trzymać! wprawdzie najbardziej poprawnie jest strzelać z jednej, ale na ostatnich zawodach na jakich byłam (towarzyskich z IPA) można było trzymać dwoma😉 też chyba zależy od pistoletu!