generalnie to trend collection dostaniesz już tylko z drugiej ręki 😉 ja szukałam trendów bardzo długo, przez 3 lata nic nie dorwałam(na ebayu było bardzo mało i w wysokich cenach) a nagle w ciągu tygodnia udało mi się dorwać trzy, biały, granat i zieleń za grosze 😜
No Anaa, i zdaję się Korsik (?) dostała login do strony - też widzę, że jakoś dziewczyny nie mają czasu wrzucać fotek. Obiecuję w takim razie dziś sama zaktualizować stronkę 🙂
tak - ja 😉 U mnie z czasem ostatnio gorzej niż kiepsko... korsik mi pomaga(ła?) ale ostatnio coś chyba też nie ma czasu 😉 jak dam radę to zrobię wieczorem mały update...
Too late, bo już chyba wszystko wrzucone. Teraz jeszcze tylko muszę się zmobilizować, żeby posegregować wakacyjne zdjęcia Kucunia na stronę... ale pewnie nie będzie łatwo, bo wymyśliłam sobie inny ciekawy projekt 😉
A co do wielkości zdjęcia - klikasz na fotce prawym klawiszem myszy i tam masz właściwości --> wymiary obrazka. W przypadku Twojej foty to 640 x 480px. W galerii starajmy się umieszczać fotki co najmniej 800px najmniejszego wymiaru.
Dodałam do pierwszego posta adres strony i instrukcję dotyczącą zdjęć. Takie coś:
------------------
Uwaga, drobne info. Stronę szmatoholików można znaleźć tutaj:
[b]Strona jest w całości poświęcona szmatoholicznym stylizacjom koni w ciuszkach Anky, Eskadrona i Euro-Stara. Jak dodać zdjęcie na stronę? Wstaw je w tym wątku wraz z opisem, jaką dokładnie kolekcję przedstawia. Pamiętaj - zdjęcie musi być odpowiedniego rozmiaru, tj. minimum 800 pikseli szerokości (lub wysokości, przy pionowym kadrze zdjęcia). Nie śpiesz się - nie warto robić zdjęcia na szybko, w ciemnej stajni komórką. Poczekaj na dobrą pogodę, wymyśl ciekawe tło do zdjęcia. Postaraj się, aby Twoja fotka była naprawdę wyjątkowa.
Blądek. Strucelka Dzięki dziewczyny :kwiatek: A czapraczej jest w rozmiarze full. Miałam kiedyś silvera poniakowego, ale niestety musiałam sprzedać, bo był za mały 🙁
Alice A mnie się osobiście baaardzo podoba Twój siwek w tym czapraczku 🙂
Poza tym, ze na tej maści tego czapraka nie widać 😂
Mnie się bardzo podoba. Wygląda tak dostojnie. Przy takiej maści i zbliżonym do niej kolorze czapraka, takie kontrastowe owije to strzał w dziesiątkę. 😀