pan Marcin Woldanski

Na stronie Akademii Sztuki Jezdzieckiej Karoliny Wajdy przeczytalam, ze jest on wybitnie utalentowany sportowo. Niedlugo przywioze do Warszawy moja konie - myslicie, ze warto mu ja powierzyc? Ewentualnie komu innemu?
Może jest wybitnie uzdolniony, ale też wybitnie pozbawiony cierpliwości. Może to też kwestia właściciela konia, tzn. na jakie zachowanie wobec zwierzęcia pozwala trenerowi.
A jak się objawia to uzdolnienie???- raczej nie w wynikach.

Uważam, że na terenie Warszawy i okolic  jest wielu o wiele bardziej godnych polecenia. 😉
z ujezdzeniowcow masz Milnerowicz, Urbańską, Janas, Dysarz, Włoczewską, Makowską, Tomaszewskiego, Hansen i wielu innych z porządną znajomością tematu. Pytanie tylko czy cię stać i czy faktycznie takich fachowców potrzebujesz...
Ja też stanowczo odradzam tego pana...nie liczy się szybkość, ale jakość.
Może będziemy mogli doradzić Ci kogoś, ale określ jakiego treningu oczekujesz, tzn. czy chcesz by ktoś Twoje konie "jeździł" czy Ty chcesz jeździć pod czyimś okiem, czy potrzebujesz treningu stałego czy konsultacji oraz czy chcesz wstawić je do stajni trenera czy tez masz już konkretną wybraną stajnię i chcesz aby ktoś dojeżdżał? na jakim poziomie są konie i wszelkie inne dane. Nie chodzi tu o szczegółowy wywiad tylko chociażby trenerzy czy jeźdźcy wymienieni przez niedzielną zajmują się szkoleniem, ale każdy na nieco innym poziomie, niektórzy to jeźdźcy tylko, inni tylko trenerzy a jeszcze inni zajmują się jednym i drugim.
Im dokładniej określisz swoje oczekiwania tym lepsze informacje dostaniesz od forumowiczów  🏇

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się