To Misiek, jaki jest każdy widzi 😉 Pojawiał się już na Volcie, koń z odzysku - miał iść na rzeź. Teraz realizuje się jako spokojny, odważny koń terenowo-rekreacyjny i głównie zajmuje się spędzaniem upojnych godzin na pastwisku co widać po jego rozmiarach 😁 Wieku do końca nie znam, około 15 lat. Przesympatyczny i kochany zwierzak, w tereny idealny 🙂
sznurka - bardzo fajnie się ogląda Twoje zdjęcia. 🙂 Ona jeszcze niedawno taka malutka była, a tu teraz dorosła pracująca pannica. 😉
Mój sierściuch zarasta coraz bardziej i żegnamy się z pięknym, złotym futerkiem. Lato tak krótko trwa i nim zdążę się nacieszyć, to on już robi się szary. 🙄 😉
Dzionka, myślałam ale podogonie nie załatwi kwestii budowy konia niestety, jest krótki i okrągły muszę po prostu pożyczyć podogonie i zobaczyć czy coś się zmieni aczkolwiek nie wiem jak temat podogonie-barefoot
a Pluszito chyba jest koniem z gatunku "im dalej w las tym więcej grzybów" i kombinuje powoli cieszę się ze się podoba
Blądek-Radosny koniś. Może nie wypada, bo wygląda groźnie, ale dostałam ataku śmiechu 🙄 Pursat -Drugie od konca świetna, i ta szyjka 💘 Arimona-Ślicznie, i te koreczki 😉
Pursat- marudzisz tylko i tak jest piękny czy lato, czy jesień czy zima 🙂 Arimona - piękne konisko i ta odmianka schodząca na nosek cudo, a koreczki wręcz idealne 😜
slojmaGrafitkowa 😡 trochę potrwało z tymi koreczkami , ale chyba warto było sie męczyć 🏇 dobrze ze skoczki nie musza mieć na zawody grzywy zaplatanej 😅 LOVELY Mało znana białoruska firma (firma to głośno powiedziane - raczej rymarz). Niedrogie ogłowie, dosyć ładne i powinno długo służyć , bo skora porządna 🙄
Grafitkowa, Arimona: spoko dziewczyny spoko, nic mi nie jest. Tzn. wszystko boli, ale nic poważnego. Kto uwidzi to zdjęcie to tylko słyszę: jesteś hardcorem. No oprócz mamy i reszty rodzinki bo oni to przewrażliwieni.
Za to teraz w domu muszą wysłuchiwać, że mnie wszystko boli. 😂
3,5 latek mojego "szefa" zajeżdżony przezemnie w sierpniu br a to moje arabiszcze też 3,5 latek biedny nieszczęśliwy bo wyskoczył niesamowicie do góry zadem a kłębem jeszcze nie dorósł i wygląda lekko komicznie