Oferta Lidla, Netto i innych niekońskich marketów
Ja na razie pocieszam się nowym działem w naszym ciucholandzie pt. "rzeczy konne" 😁
Ooooo i co się kryje pod tą nazwą? Bryczesy czy coś więcej? :>
Niestety zdjęc nie mam ale z tego co pamietam były granatowe derki ale niestety tylko 135 cm ;/ czapraki ujeżdżeniowe tez granatowe i coś w stylu koloru orzechowego - chyba sie nie myle i kantar pod kolor ;p ja skusiłam się na oficerki gumowe za bodajże 10 euro a identyczne w sklepie jeździeckim kosztowały od 40 euro..
Gdybym miała ujeżdżeniówke napewno bym się skusiła.. 🙂
amazonka* nie wiem co jest w Maddie ciucholandzie xD
Ale w jednym z naszych Poznańskich, kupiłam sobie jakieś 10 par bryczesów 😀 za jakieś 100zł może.. Zadowolona jestem bo głównie Pikeur 😀iabeł: Niezniszczone, ewentualnie jakieś zmechacone czy bez rzepów ^^
A jakiś niecały miesiąc temu wpadając "przelotem" zakupiłam sobie super kurtkę jeździecka 😎 Anty dzeszczowa, mrozowa itp 😉 Rózniez znalazłam mała kamizeleczke jeździecką na małe dzieci i były aż dzwie. Mniejsza i większa :] zakochałam sie i kupiłam dla córki znajomej 😉 za ten zakup płaciłam 30 zł xD
Jeżeli to 🚫 to sory xD
Weerka, a zdradzisz gdzie ten ciucholand?? Bywam w stolicy podziemnej pomarańczy i chętnie bym tam wpadła 😀
O, ja też poprosze o info gdzie można używane w Poznaniu nabyć. 🙇
amazonka* na razie mamy tylko trochę zdezelowanych bryczesów i kurtek (takich przedwojennych 😁 ) na odzieży na wagę a jest jeszcze piętro i tam mi pani powiedziała, że dopiero zaczną sprowadzać końskie rzeczy i zrobią też taki dział 🙂 Już się nie mogę doczekać 🙂
Weerka u was to już totalny odlot 👀 żeby i u nas były w końcu takie fajne rzeczy 🙂
Co do jeździeckich ciuchów to polecam krakusom roban w zabierzowie koło przystanku zabierzów piekarnia - ostatnio kupiłam tam kolejny raz kurtkę jeździecką antywszystko (mróz, deszcz, etc ; ) ) i dwie kamizelki jeździeckie ; ) bryczków tam jeszcze nie znalazłam, ale to pewnie kwestia czasu ; )
A wiecie może gdzie w Warszawie są ciucholandy z bryczesami??
To i ja się podłącze, ale we Wrocławiu? 😁
Santoska jak pewnie wiesz na stawki usuneli ale trzeba szukac. Ja wchodze wszedzie i pytam czy bywaja. Najczesciej widuje ogromne feroti albo tcm nowe z metkami ale co z tego jak rozmiar XXXXXXXXXXL:P
UDalo mi sie kupic eurostary zielone z krotkimi lejami, jakies no name w kratke zielona z krotkimi lejami. Kolezanka czarne eurostary z pelnymi i cavallo bezowe z pelnymi. Trzeba polowac. Wszedzie bywaja ale schodza bardzo szybko
ale co z tego jak rozmiar XXXXXXXXXXL:P
Ja z kolei najczęściej trafiam na rozmiary XXXXS 🙄
W Warszawie ciucholandów raczej nie odwiedzam. Za to mam swój ulubiony sklepik w pewniej miejscowości pod Poznaniem i upolowałam w nim już wiele smakowitych kąsków... 😎
W Waszawie bryczesy są w ciucholandzie w pobliżu stacji metra Stare Bielany, niestety doładnego adresu nie podam bo nie znam 😉
Niestety dla siebie nic ciekawego nie znalazłam, głównie mocno zdezelowane spodenki były
Dwie pary białych pikeurów były niezłe ale mam już białe bryczesy które zalegają na półce bo ani na zawody ani na odznaki nie jeżdzę i raczej jeździć nie będę 🙄
No i pani życzyła sobie za każde 30 zł
Poznanianki ;D
hm ;D
koło cinemacity Kinepolis:P i tam jest Jysk dalej za zakrętem jest ta firma Kulczyka przy niej taka pływtoa droga xd i tam jest sklep sportowy, mebloowy i ciucholand w takim żółtym budynku a dalej takie niskie pawilony xD
To tam, w tym ciucholandzie xD
Trafiłam akurat na końską dostawę chyba Ale mozesz wplecieć oi poszperać
Weerka 🙇. Trochę enigmatyczny ten Twój opis, ale jakoś znajdę 😉
Wracając do ciucholandów w Krakowie obok mnie są chyba 3 pary . Tylko duże rozmiary , firmy chyba HKM i jakiejś jeszcze . Pamiętam że te jedne HKM to nówki z metką szare z czarnym lejem ale jodphury i jakieś beżowe jeszcze były . Cena 70zł . Kiedyś były Cavallo nówki z pełnym lejem po 60zł.
Trolinka, który to ciucholand? 🙂
Ja słyszalam, że podobno bywają na balickiej. BYłam tam, ale nie miałam siły tego wszystkiego przetrzepywać ;D
A ja wczoraj odwiedziłam Lidla i się natknęłam na te dziurkacze do skór, które były już dość dawno 😉 kilkanaście sztuk było..
A orientuje się ktoś gdzie w Szczecinie są ciucholandy z działami końskimi ? 😉 Pozdrawiam
w Tchibo teraz są, dostępne tylko przez internet:

cena 199zl

cena 269zl

cena 75zl
klik
A orientujecie się może gdzie taki koński ciucholand można znaleźć w okolicach trójmiasta ? ^^
To ja się dołanczam do helci z pytaniem czy są jakieś ciuchlandy we Wrocławiu gdzie mozna dostać coś końskiego? 🙂
A wiecie gdzie w ciucholandzie znajdę sprzęt jeździecki w szczecinie?
To ja się dołącze ale z okolic Łodzi 😉
no i jak z tym Lidlem ? 🤬
Pewnie w tym roku juz się nie doczekamy końskich gratów... 🙄 Na razie nie ma rozpiski na listopad, ale znając życie nic nie będzie... 😤
A ja pracuję w ciucholandzie i jak dotąd miałam tylko ze 3 razy jakiekolwiek bryczesy :/
Poza tym czasem jakaś kamizelka się trafi, ale rzadko i zwykle właśnie rozmiary duże lub dziecięce- pecha mam 😉
To Ja mam wyjątkowe szczęście ale bystre oko..
Bo mi się już trafiły kurtki jeździeckie, kamizelki, czapka pikeur, bryczesy euro-star w kratke, kamizelka euro-star w której do dziś chodzę 💃
To ja się dołanczam do helci z pytaniem czy są jakieś ciuchlandy we Wrocławiu gdzie mozna dostać coś końskiego? 🙂
watrusia - na ul Pułaskiego musisz panią zapytać o bryczesy, to Ci da cały koszyk 🏇 swego czasu kupowałam u niej wszelakie eurostary i pikeury, i sprzedawałam na allegro z pięciokrotnym przebiciem, kiedyś kupiłam u niej czaprak rajdowy, widziałam toczki.
i przy dworcu koło sex shopu są kaski często 🤣
Ooooo ovca a w ktorym dokladnie miejscu? Jezdze przez Pułaskiego praktycznie codziennie i że też nie wiedziałam 👀
Ooooo ovca a w ktorym dokladnie miejscu? Jezdze przez Pułaskiego praktycznie codziennie i że też nie wiedziałam 👀
Jak jedziesz Pułaskiego w kierunku dworca pkp, mijasz skrzyżowanie z Kościuszki, jedziesz dalej, i tuż przed wiaduktem jest wjazd w podwórko w lewo. Jak już wjedziesz, to zobaczysz wielki napis "odzież używana z importu" 😉