Wszystko o co chcielibyście, ale wstydzicie się zapytać ;)
mozna zbierac jak najbardziej, to co bedzie w umowie to kwestia dogadania sie obu stron.
ta moja przykladowa umowa jest w zalaczniku do wiadomosci 😉
Faktycznie, ja slepa jestem 😡
Po przeczytaniue watku o dzierzawach, biore sie za "łączenie" paru i spisywanie.
Dzieki!
Jak to się dzieje, że lonżując konia i obracając się za nim, nigdy nie ma zawrotów głowy - a kiedy stoję obok lonżującej osoby, wystarczy że się trzy czy cztery razy za koniem w kółko okręcę i już błędnik wariuje..?
Bo wzrok jest cały czas w jednym punkcie - skierowany w konia , i porusza się razem z nim . a jak się kręcisz tak normalnie , to obraz który widzi oko się zmienia , miesza i zakręca w głowie ;p
Czy jeśli jakiś punkt jest w google maps źle oznaczony, to można coś na to poradzić?
Konkretnie - google umieściło pewną stajnię kilkaset metrów od jej prawdziwej lokalizacji. Ao trochę przeszkadza, jak ktoś chce sprawdzić dojazd do stajni.
jak najbardziej. wpisz w google maps adres, pojawi Ci się taka 'chmurka' z roznymi opcjami, m.in bedzie tam 'edit'. klikasz 'edit', a nastepnie 'move marker'. przesuwasz pinezkę w miejsce gdzie na prawdę powinna się znajdować i klikasz 'save' 😉
Dzięki, zobaczymy, co to da, bo piszą, że zmiany nie pojawią się od razu 🙂
Jak to się dzieje, że lonżując konia i obracając się za nim, nigdy nie ma zawrotów głowy - a kiedy stoję obok lonżującej osoby, wystarczy że się trzy czy cztery razy za koniem w kółko okręcę i już błędnik wariuje..?
Nie powiem jak to jest, bo ja u siebie nie zaobserwowałam tego zjawiska - kręci się w głowie tak czy siak, obojętne, czy to ja lonżuję, czy tylko stoję obok.
Jestem na facebook.
Co zrobić ? jeśli nie chcę mieć pokazywanych wszelkich rozmów, nowości od zaprzyjaźnionych? na głownej tronie?? zamieszałam się w tym trochę..
Bogdan a nie na tym właśnie polega urok FB? nie mam pojęcia, czy jest w ogóle opcja wyłączenia tego 😉
Pytanie:
Chcę nabyć etui na telefon komórkowy. W necie to wiem, ale gdzie tego szukać w realu? 🤔 Chcę pomacać, zmierzyć. Pewnie w akcesoriach, ale tam są takie "biznesowe". Gdzie pytać? W "galeriach artystycznych"? podpowiedzcie!
Bogdan najezdzasz myszką na 'Settings', wyswietla Ci sie 3 kategorie (Account, Privacy, Application). wybierasz 'privacy settings', a nastepnie 'News Feed and Wall'. tam mozesz sobie zaznaczyc, ktore informacje chcesz ogladac, a ktore maja byc zablokowane.
Seksta dzięki, zajrzę!
Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?
W Saturnie jest pełno, często w sklepach ciuchowych są też...
czy wygrana w lotto jest wyplacana w gotowce, czy przelewem?
(dzis 40 milionow, jak ja to zapakuje do torby w razie czego..? :hihi🙂
Na wszelki wypadek przygotuj plecak 🙂
Z tego co wiem mozesz sobie zazyczyc w gotowce.
W ogóle wysokie wygrane sa wyplacane w oddzialach centralnych (choc zdarzaly sie juz przypadki ze ludzie od pani w kiosku z lottometem zadali np 50 tysicy 😉), gdzie od razu dybia na Ciebie z propozycja planow inwestycyjnych i innych takich byle jednak tej kasy do konca z rak nie wypuscic 😉
jak wysyłać pliki z komputera na telefon (bez kabla i jakiejs tam plytki instalacyjnej) ?
czy wygrana w lotto jest wyplacana w gotowce, czy przelewem?
(dzis 40 milionow, jak ja to zapakuje do torby w razie czego..? :hihi🙂
Wlasnie mowili w TV ze 20 mln. wazy 160 kilo 😁 😁
Wiec przygotuj duuzy plecak 😉 A nawet dwa 😀 🏇 🏇
tulipan, przez bluetooth.
tulipan jesli masz karte pamieci w telefonie to wrzuc tam a potem karte do komputera😉
Wie ktoś jak wrzucić na kom tak żeby działał pobrany filmik np. z youtuba? Bo wrzucić wrzuciłam, ale nie działa i nie wiem jak go przekształcić tak żeby działał.
film z youtuba to flv a Ty potrzebujesz 3gp
wpisujesz w google flv to 3gp i wyskakuja Ci konwertery ewentualnie, jak to cos znanego wpisz w google tytuł filmiku + 3gp - moze gdzies jest gotowe do sciagniecia
Bogdan a nie na tym właśnie polega urok FB? nie mam pojęcia, czy jest w ogóle opcja wyłączenia tego 😉
Urok ,urokiem,ale ja nie chcę widzieć wszystkich rozmów znajomych na głównej tablicy. Nie muszę wiedzieć,ze np. pani x wysłała zdjecie i pisze na ten temat z panem y (który nie jest moim znajomym). Jeśli będę chciała zajrzeć na czyjś profil i poplotkować to to zrobię. Nie mam potrzeby wiedzieć wszystkiego 😉
Edytka dziekuję- popróbuję z tymi opcjami.
Bogdan jest rowniez molizwosc blokowania tylko niektorych znajomych (wtedy nie bedzie Ci sie pokazywac co komu napisali na wallu, w jakim quizie wzieli udzial, jaki test rozwiazali). jezeli taka mozliwosc bardziej Cie interesuje to daj znac na PW, napisze co i jak, laczenie z obrazkami 😉
wykupiłam sobie 'odcinek' serialu z tvn jednak nie moge do odtworzyc bo wyskakuje "can not create Direct Show Player" co to oznacza? powinnam coś zainstalować?
a próbowałas inna przeglądarką?
Krokus mialam to samo, otwieralam w mozilli, explorerze i operze i za przeproszeniem g****
dzieki 😉
jeszcze jedno pyt. co to za kawałek Tede z motywem Weroniki Rosatti ?
znowu mam do was pytanie 😡 bo nikt nie potrafi mi odpowiedzieć
Czy ktoś pamięta piosenkę której teledysk zaczynał się od rozmowy więźnia z policjantem/strażnikiem więzienia? (więzień słuchał muzykę i jeśli to pomoże to śpiewał to jakiś murzyn)
Jeśli ktoś by mi podał jak się nazywa była bym wdzięczna :kwiatek:
Akon - Smack that 😉
jedna z niewielu dobrych piosenek tego czlowieka (jak dla mnie).