czuję się trochę wywołana do tablicy, a poszukiwaniu linka zajrzałam i na stronę pierwszą i na kolejne 12 😉 jedna linijka tekstu łatwo może się schować między wierszami i być przeoczona - jak ktoś szuka ułatwieniem będzie info na 1 str.
Trolinka, niestety nie. Może się poszczęście w przyszłym tygodniu i zaprzyjaźniona fotografka Nas odwiedzi, to wtedy coś będzie. Fotkę wrzuciłam, ponieważ zasugerowałam się jednym ze zdjęć Kucunia, na którym Flotar stoi w bardzo podobnym ustawieniu do mojej Głupoty🙂
Mój Czardaszko w czekoladowej Ance (owijki Pfiff) (i w lepszej rozdzielczości: ) I Polopadzie Coriander Eskadrona (owijki ANKY Pebble) (i w lepszej rozdzielczości: )
Ma taki pofalowany pędzelek od urodzenia, grzywę (jakby dać jej odrosnąć) też ma falowaną - taki spadek po ojcu: albo ślązaku w starym typie, albo jakim PKZ'cie, bo tatuś oczywiście jest NN 😉
Uwaga -> 🚫 Znalazłam zdjęcie sprzed jakichś dwóch lat, tuż po kupnie, czyli jak jeszcze miał długą grzywę: Co prawda tutaj jest rozczesana i wy'supersheen'owana, ale trochę falowania widać 😉