Pan Kuświk powiedział
no wiesz, to że pan pan Kuświk - którego ja zupełnie nie znam i nie wiem kto zacz - powiedział coś - to ja niekoniecznie muszę się z nim zgadzać.
Może umówmy się że Amatorem jest ten kto się nim czuje
no taka definicja będzie zapewne bardziej przyjazna i otwarta i niewykluczająca profesjonalnych jeźdźców od zabierania głosu tutej.
w skokach, w ujeżdżeniu, w westernie, w wkkw i w klasach arabskich....
oo, nieźle. Chyba jesteś jedną z niewielu osób co aż tyle rzeczy różnych robi 😲 🙂
Pan Kuświk to organizator Halowych Mistrzostw Polski Amatorów w Skokach i właściciel ośrodka Wolica k. Kalisza - już wyjaśniam żeby nie było niedomówień
Co do tego ile jeżdżę i jak jeżdżę mogłaś się przekonać w Ryni 😉 (nawet ze mną rozmawiałaś)
W lecie startuje sobie w westernie w szybkościówkach, mam konia który się tym bawi lubi i dlaczego nie, w tym roku wygrał obie kwalifikacje do mistrzostw polski
Całorocznie jeżdżę skoki na niedużym poziomie do N-ek
W zimie tego roku wystartowałam sobie na Halowych Mistrzostwach Amatorów w Ujeżdżeniu na klaczce forumowej buni_fox obie zielone i surowe dostałyśmy brązowy medal
WKKW mam na co dzień jako że mam konie w Starej Miłosnej mogę zawsze crossik pośmigać
A że nabyłam jakiś czas temu araba zaczynam się bawić w klasy arabskie, bo mi się to podoba.
Czy jest w tym coś złego że nie ograniczam się do jednej konkurencji tylko chce się bawić w kilku????
A żeby nie było że ściemniam to moje amatorskie wyczyny 😉
Klasy arabskie

Western pleasure freestyle

Cielaki

Tyczki

skoki

ujeżdżenie

crossik