Wrocławianie :))

Jun jak coś to możemy jechać razem.Zawsze raźniejsza droga 🙂
To jest dobra myśl  🙂 🙂
cieciorka   kocioł bałkański
13 września 2009 20:12
hej!
potrzebuję wrocławiaka, który jadąc do warszawy (bezterminowo) moglby mi kupic na starowce i przywieźć... czekoladki 🙂
tak wiec pamietajcie o mnie wybierając się do stolicy ;]
cieciorka,
ja z Wrocka, a mam faceta w Warszawie.

Będę pamiętała  😉
hej!
potrzebuję wrocławiaka, który jadąc do warszawy (bezterminowo) moglby mi kupic na starowce i przywieźć... czekoladki 🙂
tak wiec pamietajcie o mnie wybierając się do stolicy ;]

czyzby chodzilo o praliny z "Czekoladki"?  🙂
14 września 2009 11:44
mozliwe.. chodzi o czekoladki manufaktury swidnickiej ktore mozna kupic w kawiarni na rogu wieziennej i jakiejs jeszcze. konkretnie chodzi o pralinki pomarańczowo pieprzowe  😍
oo cieciorka nie wiedziałam o tym.

Znasz jeszcze jakieś fajne miejsca we Wro? :P:P
17 września 2009 18:54
hm na tej samej ulicy (dalej od rynku ale po tej samej stronie) jest smieszna knajpka, mozna kupic niezłe kanapki na ciepło, również wegańskie 😉 mniej lub bardziej pikantne i ciekawy wystroj. pokochalam koktejle i smoothiesy z planet cafe na rynku. no oczywiscie zatrzymalam sie w kazdej mozliwej galerii i graciarni ale wielu miejsc nie poznałam 🙂

to jak, kiedy wybierzesz sie do stolicy? :P
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
17 września 2009 20:34
Z tych rynkowych "atrakcji" kochałam mrożoną kawę w Witamince i ziemniaczki pieczone z Kurnej Chaty  😜
JARA ja fanką talarków z Kurnej jestem od wielu lat, ale teraz ta knajpa nazywa się Chatka na Jatkach i talarki już nie smakują tak jak kiedyś...  🙁
18 września 2009 11:23
JARA ja fanką talarków z Kurnej jestem od wielu lat, ale teraz ta knajpa nazywa się Chatka na Jatkach i talarki już nie smakują tak jak kiedyś...  🙁

Jest jeszcze jedna Kurna Chata kawałek dalej, ale tam nie byłam.
Jeśli chodzi o jedzeniowe klimaty to kocham Sfinxa, ale niestety drogi. Za to mam jego tańszy odpowiednik 😉 Ul. Odrzańska - Alladyn.
mozliwe.. chodzi o czekoladki manufaktury swidnickiej ktore mozna kupic w kawiarni na rogu wieziennej i jakiejs jeszcze. konkretnie chodzi o pralinki pomarańczowo pieprzowe  😍

chodzi oczywiście o http://www.chocoffee.com/  😍 😍 😍

p.s.
jade do stolicy we wtorek 😉
aaa, to ja już wiem o które miejsce chodzi. Długo chorowałam na czekoladki malinowe od nich, ale potem zroiłam się szersza niż dłuższa 🙂 Ale bywam tam conajmneij raz w tygodniu 😉
Wrocławianie, może zagłosujecie na nasze schronisko? Wstyd żebyśmy na 9 miejscu byli 🙁
http://www.tesco.pl/konkursy/schroniska/index.php
Halo halo  😀

Doszły mnie słuchy że jakaś impreza się szykuje
'Witam serdecznie!
Zapraszam wszystkich jeźdźców, pasjonatów koni, rekreantów i inne osoby na impreze z okazji HUBERTUSA, ktora odbedzie sie dnia 30 października w piatek we wrocławskim klubie ANTIDOTUM!
Dla wszystkich gości mamy szampana, poczęstunek w postaci cateringu oraz każdy z gości otrzyma kupon uprawniający do losowania atrakcyjnych nagród!
Nagrodami są rezczy dla jeźdźców i ich koni - czapraki, kantary, uwiązy, zgrzebła, także zestawy pasz dla koni i wiele innych nagród!!!
Sponsorami nagród są: sklep Tundra, sklep Mustang, stajnia Orion, internetowy sklep konik.com.pl oraz Saracen horse feeds - jedna z czołowych pasz dla koni w Wielkiej Brytanii.
SERDECZNIE WSZYSTKICH ZAPRASZAMY!!!
kontakt i informacje o imprezie:
Agata Wendzonka
693-830-678
agatalo2@wp.pl
gg 3950966'

Kto się wybiera?
Oprócz mnie  😉
Super  😀

Ja  😀
ovca   Per aspera donikąd
17 października 2009 12:51
Ja!  😅
oo chyba też się ruszę🙂
To i ja, bo połowę wrocławskiej volty znam, a połowy nie, więc czas uzupełnić braki 😀iabeł:
W najbliższy poniedziałek będę się włóczyć po Wrocławiu. Gdyby ktoś miał ochotę na wspólny fotoplener lub po prostu kawę to niech się odezwie 🙂
tego chyba jeszcze nie grali we Wrocku , coooo? 😅

moze i ja bym sie skusiła  😀
Być może ja i mój partner się pojawimy  💃
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
19 października 2009 18:45
am... źle zrozumiałam treść tej imprezy
Zairka już się skapnęłam  😀
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
19 października 2009 18:47
helcia chyba zle zrozumiałaś to jest impreza w klubie pod nazwa Hubertus nie taki prawdziwy na koniach z lisia kita 😁
19 października 2009 22:46
proszę o usunięcie tego posta
[quote author=ona_mala_mi link=topic=3418.msg359243#msg359243 date=1255962161]
moze i ja bym sie skusiła  😀
[/quote]
Obowiązkowo!
I tam rozpuść plote o imprezie u siebie na roku  😁
No to i ja będę 😀
KONIEcznie! 😀
No to robi sie nam calkiem niezle grono  😀
Widzialam ze plakat wisi i w Tundrze i w Podkowie takze reklama jest  😎
Ja też się piszę  😉
No to miło poczytać że aż tyle osób się wybiera do naszej "firmowej" knajpy  😅

postaram się namówić Gosię do opracowania może jakiegoś specjalnego drinka dla koniarzy.\
może macie jakieś propozycje to przekaże  💃

w takim razie do zobaczenie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się