Kasija, ze startujących: ZapnijSię, Ponia, Cimeries i ja. 🙂
No to będe miała kogo oglądac 😀
Zuziasta sory ,że tak pytam ale co jedziesz 😀
bo ja troche niezorientowana 😉
byle tylko bym się wyprobiła z przeprowdzką 🍴
Dobra to teraz wiem,że muszę się jednak szybicej wybrac 😁 Zeby re-voltowiczki pooglądac
Ja będę jako fotograf najprawdopodobniej : )
tez sie wybieram 🙂
miło ze juz sie propozycje ukazały 🙂
edit na jakimm placu beda rozgrywane MPom ??
zapewne na csiowym skoro zwykle regionalki tam rozgrywali..
tylko wymiary placu sie nie zgadzaja 🙁
Kasija, ja tez na pewno bede sie gdzies krecic po okolicy.
po okolicy ;> a nie startowac? 😉
Krecic po okolicy, zdecydowanie. Moj kon dopiero powoli wraca do pracy po powaznej kontuzji. Do skakania jeszcze mu daleko.
Kasija Nas wypatruj :-) a będziesz z aparatem ? Ja jadę mistrzostwa juniorów 🙂 Aza i Siwym.. No i jeszcze będą młode jechały na Nowicjuszu LL i L . Także skład Leśna Podkowa Damaszka się melduje !
Ja zapewne będę jako fotograf, bo ostatnio coś mało miałam mojego pana Eosa w rękach... ;-)
Ahh no i jako poparkurowy psycholog.:P
Zuziasta a nie ma ? Nie widziałam propozycji jeszcze..
nie ma LL i jest tylko 1 parkur, tak jak zawsze byly rozgrywane rownolegle na 2 parkurach mistrzostwa i regionalki.
No właśnie ja też nie widziałam żeby LL było;/
Zapewne mało (albo wcale?) ludzi będzie w tej L pierwszej.
ehhh.. ja sama nie wiem czy jechać... skoro nie ma LL, to chyba w sobotę to nawet bym nie zdążyła (o 12 radosne rozpoczęcie roku akademickiego :/)
ehhh.. ja sama nie wiem czy jechać... skoro nie ma LL, to chyba w sobotę to nawet bym nie zdążyła (o 12 radosne rozpoczęcie roku akademickiego :/)
Po co idziesz?:P
Nic ciekawego nie ma na rozpoczęciu :P
no rzeczywscie LL nie ma.. dziewczyny będą smigać L 😉
Ponia po pierwsze dlatego ze chciałabym indeks dostać, dowiedzieć się jaki mam plan... i w ogóle tak jakoś na pierwszym roku chyba by wypadało :P Ale myślę że w niedzielę się już na bank zbiore (bo to chyba będą ostatnie zawody na bardzooo długi czas;/)
Ponia po pierwsze dlatego ze chciałabym indeks dostać, dowiedzieć się jaki mam plan... i w ogóle tak jakoś na pierwszym roku chyba by wypadało :P Ale myślę że w niedzielę się już na bank zbiore (bo to chyba będą ostatnie zawody na bardzooo długi czas;/)
łeee ja po indeks sie musiałam sama do dziekanaty wybrać, a plan był w necie.
btw a na co Ty poszłas?
No tak,o nas to nikt nie pamięta 🤬
a my pewnie też się pojawimy 👀
Na "kochany" GUM poszłam :P syf tam jest i bałagan jak w naszej służbie zdrowia :P:P Planu nie ma w necie (chyba że będzie w tej radosnej sieci externet, ale do tego potrzebny jest nr indeksu) jeszcze muszą nas na grupy podzielić, i to też dopiero w sobotę ;/.... ehh te studia mnie przerażają ;/ kto w ogóle organizuje takie rzecy w sobotę?? 🤔wirek: 🤔wirek:
ale taki mały OT nam się zrobił...
Zapiszę się myślę na pewno na niedzielę..
Ktoś WY się pojawicie czyli jaki skład? Wrotki wskoczy w rajtrok ? 😎
Zapnij się jak będe to oczywiście ,że z aparatem 😎
Ja zapewne tez bede buszowac z aparatem.
😉
Mogę komuś pożyczyć aparat jak cuś. 🙂