Kącik Rekreanta II (rok 2009)
ostrzegam, że nie umiem sie bawić photoshopem ale skojarzyliście się mi jakbyscie mieli uciec z jakiegoś obrazu 🙂

może ktoś bazując na moim pomyśle wykona to lepiej 🙂
wątek zamknięty
Spadłam z hucuła 👿
Boli mnie tyłek 🙁 🙁 😕
Musiałam się wygadać :P
wątek zamknięty
wistra, witaj w klubie. Ja dzis huknelam w dragi.
wątek zamknięty
wistra, Klami, to co, stawiacie flache? 😁
wątek zamknięty
Na razie znaturalizowane. 😉
wątek zamknięty
Widzę, że but też zniknął ; )
wątek zamknięty
Zuziasta, OMG! 😀 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: nie moge 😜
Klami, :kwiatek: pierwsze co powiedzial znajomy widzac to zdjecie ' łaaaa, jak elfia ksiezniczna z LOTR jak przez rzeke uciekala ' 😁
a za co dostalas opr? za kiepski trening? 🤔 nie przejmuj sie babo i dalej rob swoje. takie sytuacje odbieraja sily i zapal... nie powinny miec miejsca! :kwiatek:
Ascaia 1,2ha? o w d... :/ naprawde dziw bierze, ze ktos w ogole na to wpadl i jeszcze pomysl zrealizowal (w kazdym razie ma zamiar zaczac realizowac)... niby w Warszawie kilka stajni egzystuje na podobnej powierzchni, ale kurka no... stajnia hodowlana? obled w ciapki. Trzymaj sie babo i nie zadreczaj czyms, co od ciebie nie zalezy
Gosic :kwiatek: fiu fiu- co Was ostatnio widze na fotkach, to na zawodach szalejecie? jak tam wyniki? 🙂
ninevet padlam... leze 😵 (pamietasz, zes oficjalna 'matka chrzesna' siwego?)
wątek zamknięty
Wygląda jak Arvena!!! 🙂 super foty!
Ascaia, masakra!!! kiedy bedzie wiadomo na 100%?
wątek zamknięty
Do zrobienia rzeki/urwiska muszę zmienić program.
Mi się jeszcze ta wersja podoba... 😀
wątek zamknięty
Szafirowa, jestem pod wrażeniem tego, jak ten koń się dzięki Tobie zmienił.
Ciągle pamiętam, jak wyglądał na allegro...
Jesteś wielka!
wątek zamknięty
ninevet padlam... leze 😵 (pamietasz, zes oficjalna 'matka chrzesna' siwego?)
no pewnie 💘
Bardzo jestem dumna z tego tytułu 😅
wątek zamknięty
lov, no podobno. 😉
szafirowa, opr za caloksztalt, ze sie tak wyraze. Fakt, ze w tak zwanej dobrej wierze, ale w owej sytuacji zamiast dac mi kopa tylko mnie dobil tak totalnie. Ech.... dobra. Trzeba isc dalej.
Zeby historia byla ciekawsza to jeszcze w calym tym zamieszaniu mialam starcie z jedna z tutejszych "postaci".
Spadlo oglowie, kobyla nawiala bez niczego na glowie. Biegne za nia, widze, ze ktos ja zatrzymal w takim korytarzy na wyjsciu z toru, a raczej straszy siatka w druga strone, bo chyba sie boi zlapac (teraz juz wiem kto to byl, wiec mnie to nie dziwi skoro wlasnych koni sie boi). Dobiegam, w pedzie zarzucam przestraszonej kobyle wodze na szyje a owa kobieta (z ktora mam na pienku, bo to ona przeprowadzila wtedy mojego konia i ma sie super ze swoim usmiechem, bo nie moge nic udowodnic :/) do mnie z pretensja, ze jej "dzien dobry" nie powiedzialam. Idealnie wykorzystujac sytuacje, ze jestem w ciezkim szoku i raczej nie mam chwilowo glowy na to zeby sie jej odgryzc. :/ Paranoja. Akurat biegnac za koniem bez oglowia analizuje kogo widze na okolo. Ludzie maja cos z glowa. Masz jeszcze ta "szczoteczke". 😉
łaaaa, jak elfia ksiezniczna z LOTR jak przez rzeke uciekala '
No, dokladnie o tym pomyslalam. Stad moja koncepcja z wklejeniem was w takowy krajobraz.
wątek zamknięty
Ponawiam pytanie - teraz to photoshop?
I może dla większej naturalizacji dałoby się wymazać owije?
Aha i jeszcze to - to drugie w innych kolorach, rzeczywiście lepsze, ale róż sukienki powinien zostać chyba taki jak na poprzednim foto, bo teraz jest strasznie przepalony
wątek zamknięty
tylko sukienki mi prosze nie wymazywac.. w ramach 'naturalizacji' 😁 (od rana kibluje w lozku z goraczka i paskudnym przeziebieniem- taaa- fotka jest z 8 rano wczoraj- nie bylo za cieplo, wiec wybaczcie ze mi odwala z deczka 😉 )
wistra :kwiatek: bardzo, bardzo mi milo 🙂
Klami, faktycznie ciezki dzien za toba - tacy ludzie sa jak 'wampiry'- wysysaja energie z czlowieka jednym zdaniem. witki opadaja i czlowiek sie zastanawia, z jakiej planety pochodzi... bo chyba nie z tej :/ nie przejmuj sie!
wątek zamknięty
Nie, to nie photoshop.
Używam skromnego Picasa. 😁
Bez owijek tak średnio mi się to widzi...
I photobucket mi się psuje... 🤔
A z tą rzeką mi nie wychodzi. 😁
wątek zamknięty
Szafirowa - wracaj szybko do pełnej dyspozycji 🙂
A no zebrałam się pod koniec sezonu, Rambol przeistacza się powoli z tuptusia rekreanta w sportowca, na razie jest nieźle, jeszcze opadną szczęki tym, którzy postawili na nim krzyżyk (część już ma je opadnięte do połowy jak oglądają treningi). Zaczęliśmy jeździć wreszcie metr, i jak na razie wyniki umacniają mnie w przekonaniu że jest dobrze.
Najważniejsze jest to, że Rambolny się odbija. I nieważne, że jak na treningu stoi szereg 110 na fule, to mi tam jeszcze zdarzy się fruwać na górze, a on skacze, ciągnie mnie, i wybroni co by nie było. Rok temu był problem wyjść z szeregu 90, a teraz jak tylko go dobrze doprowadzę i ma odpowiednie tempo i się pozbiera, to jak huknie, to aż miło 🙂
Także do przodu :kwiatek:
wątek zamknięty
Zuziasta, jesteś wielka! Dwie ostatnie wersje to rewelacja! Dołóż rzekę przez którą skacze Szafirowa z Crossem i będzie bomba 😉 [btw w którym photoshopie robione...? Ja kompletny laik jestem, mam jakiegoś starego photoshopa a i tak tam niewiele umiem zrobić, ale z ciekawości pytam🙂]
No i Szafirowa - cudactwa są boskie.😉 Nie masz jeszcze czegoś?:P
wątek zamknięty
Sankarita, 😉 Nie, to nie photoshop.
Używam skromnego Picasa. 😁
Bez owijek tak średnio mi się to widzi...
I photobucket mi się psuje... 🤔
A z tą rzeką mi nie wychodzi. 😁
wątek zamknięty
Sankarita, na razie wsio, ale czekam cierpliwie, bo Rudzia ma duzo 😉 boski z niej fotograf! i przesympatyczna osoba 🙂
wątek zamknięty
szafirowa, oj tak. Jak wampiry. Z cala perfidia wiedza kiedy moga uderzyc. Grrrr.....
Rowniez z niecierpliwoscia czekam na dalsze fotki z owej pieknej sesji !!
A tak na pocieszenie, sobie wlasnie policzylam jak tam nasz rozruch. I........ juz we wtorek pierwsze (planowane) zagalopowanie.
😅 😅 😅
wątek zamknięty
Zuziasta, czekaj, czekaj... żadnego zdjęcia nie obrabiałaś w photoshopie? Bo zrozumiałam, że któreś ostatnie tylko było robione w programie Picasa... :>
wątek zamknięty
Do zrobienia rzeki/urwiska muszę zmienić program.
Mi się jeszcze ta wersja podoba... 😀

Ja to bym jeszcze rozmazała zeby sie wymazana przeszkoda w oczy tak nie rzucała 😉
wątek zamknięty
Mi takie rozmazanie nie leży, moi znajomi jak nie widzieli oryginału to się nie zorientowali, że tam coś było, więc nie jest źle ; )
wątek zamknięty
szafirowa piękna sesja, a te przeróbki zdjęć 😜 😜
Gosic miło to czytać, są rezultaty Twojej pracy, a szczęki niech im opadają ze zdziwienia, to jest najlepsze 😀
Klami ja zawsze myślę, następny trening będzie lepszy i się nie poddaje
ascaia współczuje
kasztankaija fajna baba, wstaw więcej zdjęć, co to za kobyłka?
my już w podkowach, od wczoraj po mału zaczynamy po 3 tygodniowej przerwie 😅 🏇
wątek zamknięty
edit
niechcacy zdublowalam posta 😡
chyba sie dzis nie wyspalam
wątek zamknięty
Szafirowa przepiękne te zdjęcia! Takie bajkowe! na konia nie mogę się napatrzeć, jest najpiękniejszym siwkiem (no może na równi z Replayem) na revolcie 😍, a przeróbka naturalsowa nadaje się na plakat, sama chętnie bym go powiesiła u siebie 😉
macie jakiś pomysł na sesję "kowbojską"? kapelusz i kraciasta koszula wydają mi się oklepane 👀
milusia kasztan boski, pięknie się prezentuje w granatach, fajnie, że ruda trafiła dobrze, a to, że zostaje pod twoją opieką to chyba najlepsze rozwiązanie dla każdego hodowcy!
fantazja fotki kombinuj, bo dawno "siostry" nie widziałam!
ja wczoraj na treningu wyginałam konia na wszystkie strony, jak miło się jeździ na takim "wężyku" który płynie pod siodłem 💃
tu sprzed tygodnia

wątek zamknięty
Kraciasta koszula, bez kapelusza, okulary, jakieś fajne miejsce, fotograf z inwencją twórczą. 😁
wątek zamknięty
Pinesska, kraciasta koszula i kapelusz muszą być! :P możesz jeszcze wykombinować kurtkę albo kamizelkę z długaśnymi frędzlami najlepiej w kolorze czarnym, skoro koń ma czarny rząd. 😉 Rozwiane włosy pod kapeluszem.... 😉
wątek zamknięty
Pinesska ja proponuje sesje stylizowana na 'pracujaca kowbojke' czyli:
- umazana jakims blotem, smarem w koszuli kraciastej, rozpietej do polowy, rozwiane wlosy, obowiazkowo jeansy i kowbojki, kapelusz moze byc ale niekoniecznie na glowie
- koopiac jakis dol, albo z kilofem w rece, kon przywiazany do drzewa, siodlo na ziemi- imitujac przystanek w zaganianiu bydla
ogolnie tak, zeby nie bylo czysto i schludnie ale naprawde kowbojsko 😉!!
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.