kalosze na buty

ma ktos takowe? jak sie spisuja? jak z wytrzymaloscia tego cuda??

zastanawiam sie czy zainwestowac w gumowe oficerki, zwykle gumiaki czy takowe kalosze na zwykle buty..
jezdze malo, ale w miejscu gdzie gliny i blota jest masa.. chcialabym dojsc w gumiakach na plac i albo w nich wsiasc albo zdjac i wsiasc w normalnych butach.. zmiana butow wydaje sie unreal, wiec moze takowe kalosze na buty nakladane??

http://amigo-konie.pl/sklep/product_info.php?cPath=6_24&products_id=3082 tu sa przykladowe kaloszki o jakie mi chodzi
Ada   harder. better. faster. stronger.
05 września 2009 15:15
Hmm wygląda to fajnie.
Tylko czy również fajnie będzie się zakładać i zdejmować ?
Te kalosze sa niezle. Mialam takie i bylam bardzo zadowolona, ale uzywalam tylko w weekendy, wiec nie wiem jak to bedzie z wytrzymaloscia na codzien.
anka, a jak wlasnie z zakladaniem i zdejmowaniem, nie ma problemow? mowisz ze na weekendy mialas-ile czasu wytrzymaly? bo ja wlasnie taka weekendowa uzytkowniczka 😉 tylkoze nie wiem czy na takie duze bloto dadza rade 😉
Jak bloto nie do kolan, to wytrzymaja, bo guma 😉 Latwe do zakladania i do czyszczenia. Nosilam jeden sezon, bo potem ich juz nie potrzebowalam i zostaly gdzies w szafce stajennej.
do kolan bywa 😉 ale da sie przejsc tak by 'tylko' do kostek sie zapasc 😉
zachecasz 🙂
poczekam jeszcze moze sie ktos wypowie i jesli kupie to zdam relacje jak sie toto sprawdza
melduje ze zakupilam, pierwsze wrazenie - trzeba brac rozmiar mniejszy niz sie nosi.. pozatym fajna sprawa, choc blota nie bylo niemal wiec nie wyprobowane w warunkach na jakie je nabylam 😉
ale za czas jakistam mozna uderzac z pytaniem jak sie sprawuja
Ja tu intensywnie główkuje jak koniowi na buty założyć kalosze  😵
dramka jak wymyslisz to daj znac  👍
Zobaczyłam już światło w tunelu  😜
    😁 sorki  😁
U nas w stajni ktoś miał takie gumiaczki i podobno super - na myjkę i błoto ale rozpadły się po jakimś czasie przy intensywnym uzytkowaniu. Ale to pewnie zalezy od firmy itp...
[quote author=Dramka link=topic=9102.msg335873#msg335873 date=1253041958]
    😁 sorki  😁
[/quote]

Ja też główkowałam 😀
In.   tęczowy kucyk <3
15 września 2009 21:31
Dramka, repka i ja też ; )

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się