Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Losia, baaaardzo dzielnego. ten rów to chyba najlepszy skok zawodow byl 🙂

😁 widze ze slawna bede 🤣
domyslalam sie ze z rowem bedzie problem, bo wczesniej skakalam go tylko raz, a kobyl i ja jestesmy bardzo doswiadczeni 😁
tak czy inaczej... mamy jeszcze czas zeby sie nauczyc 😉

Strzyga z niecierpliwoscia czekam na fotki 😀 bedzie z czego sie posmiac 😉
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
14 września 2009 20:52
Losia, a co właściwie się stało? 🙂
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
14 września 2009 20:54
Proszę się nie czepiać o pierwszą stronę, powstała dlatego, że już dziś w sumie wyjeżdżam i nie za bardzo będę mogła to wszystko kontrolować.
Mówiąc szczerze, od następnych zawodów będę fociła tylko zamówione przejazdy. Obrobienie ponad 200 zdjęć po nocy średnio mnie kręci, gdy większosć osób "zapomina" nawet podziękować  🤔

[font=Verdana]http://s237.photobucket.com/albums/ff209/zawodowo/sopot/otwwrzesien/[/font]
Strzyga obejrzałam zdiecia rewelacja, az chce sie ogladać

mam nadzieje ze w upadkach nikom sie nic nie stało i brawo za ujecia

dziekuje bardzo za zdiecia
wszyscy cali i zdrowi 🙂 Gdyby było inaczej, fotki z upadków by się nie znalazły w galerii.
dzikujemy bardzo Strzygo  :kwiatek: :kwiatek:
15 września 2009 11:31
Strzyga, galeria-super. 🙂
Dzięki za foty. 😉
Mi się żadnej gleby nie udało uchwycić.  😁

P.S. xxagaxx mam kilka Twoich fot  😉
http://picasaweb.google.com/Suzi.majewska/ZRSopot#
Strzyga dziekuję pięknie :kwiatek: zdjecia sa przeboskie. 😁 masz super refleks 👍

Zuziasta bardzo dziękuję  :kwiatek: :kwiatek: nawet nasza stopa uwieczniona (powinnam za to sobie  🤬 :rozga🙂
Strzyga, świetne zdjęcia.

Przy okazji:
Mistrzostwa Pomorza w Ujeżdżeniu odbędą się w grudniu (prawdopodobnie w dniach 05.- 06.), a nie jak planowano 26.- 27. września. Będą one miały formułę otwartą - mogą w nich brać udział jeźdźcy z województw: pomorskiego, warmińsko-mazurskiego, kujawsko-pomorskiego i zachodniopomorskiego. Dodatkowo organizatorzy zakładają organizację rundy amatorskiej.
Źródło: dressage.pl
Przy okazji:
Mistrzostwa Pomorza w Ujeżdżeniu odbędą się w grudniu (prawdopodobnie w dniach 05.- 06.), a nie jak planowano 26.- 27. września. Będą one miały formułę otwartą - mogą w nich brać udział jeźdźcy z województw: pomorskiego, warmińsko-mazurskiego, kujawsko-pomorskiego i zachodniopomorskiego. Dodatkowo organizatorzy zakładają organizację rundy amatorskiej.
Haha.. Sopot, który zawsze robi zawody, które są w kalendarzu. Świetnie 🤔
Że co? :/ To będą w ogóle jakies zawody teraz 26 września? Bo wydawało sie juz pewne...
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
15 września 2009 18:46
Nie rozumiem w czym problem rewir...co się odwlecze...będziesz miała więcej czasu na przygotowania  😎
Alice, pewnie, że nie. Po co? eh..

[quote author=Ktoś link=topic=129.msg335777#msg335777 date=1253036769]
Nie rozumiem w czym problem rewir...co się odwlecze...będziesz miała więcej czasu na przygotowania  😎
[/quote] nie ma problemu, pewne osoby, się tylko zarzekały, że hipodrom zawodów nie odwołuje ;]
o moje przygotowanie, pozwól, że będę się martwić sama, zresztą to mi akurat wychodzi 💃
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
15 września 2009 18:56
przecież nie odwołuje,tylko przekłada...
a Twoja forma akurat nigdy nie była jakoś dla mnie ważna...z czystej życzliwości to napisałam  😎
jezeli te zawody w grudniu sie nei odbeda to przyznam ci racje. poki co sa tylko przesuniete wiec sorry :]
kto jedzie na Mistrzostwa ? są już jakieś propozycje?
Jane, jasne.... Przesunięte o 3 miesiące. phi.
15 września 2009 20:13
Zapnij się, my jedziemy. A co tam, raz się żyje. :P
deborah   koń by się uśmiał...
15 września 2009 20:29
był ktoś z Was na zawodach w myślęcinku k bydgoszczy?
deb, kiedy?

edit: a raczej co potrzebujesz? Bo chyba w ten weekend są kolejne.
Strucelka   Nigdy nie przestawaj kochać...
15 września 2009 21:35
Pozwolę sobie spytać i tu, bo do wątku o studiach nie wszyscy zaglądają 😉

Czy ktoś z Was/Waszych znajomych studiuje jeździectwo na Gdańskim AWFie i mógłby powiedzieć mi cokolwiek o tych studiach?  :kwiatek: (Wiem tylko, że licencjackie)
In.   tęczowy kucyk <3
15 września 2009 21:42
Moja znajoma studiuje i jakoś specjalnie zachwycona nie jest, tyle tylko wiem ; )
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg335795#msg335795 date=1253037901]
kto jedzie na Mistrzostwa ? są już jakieś propozycje?

[/quote]
my też się wybieramy, a propozycji jeszcze żadnych nie widziałam, chyba że coś przeoczyłam 😉
16 września 2009 12:30
Zatonia, chodzi mi o te w weekend.
czy zawody fajne na tyle, ze warto taka odległośc pokonać , czy organizacja ok, jakie podłoże?

Podłoże zawsze trawa na parkurze(na parkurze dużo miejsca) , rozprężalnia piaszczyste(zwykły piach, bez rewelacji), ale ostatnio na Mistrzostwach Pom i Kuj zrobili i na trawie, tylko chyba w połowie dnia, można wtedy było wybierać. Z organizacją to różnie, moja kuzynka, dla której kupiłam czaprak od Ciebie trochę na organizację narzekała. Jak chcesz to mogę ją zapytać, czy warto. Pewnie zawsze warto się pokazać na nowym terenie. Mam nadzieję, że coś pomogłam. Tu masz link : http://konie.bydgoszcz.pl/index.php?art=184&page=1

i Myślęcinek to praktycznie Bydgoszcz
16 września 2009 14:18
Zatonia, dziękuję!!
Moja siostra pracuje w dziekanacie na AWFie . Czego chciałabyś się dowiedzieć pisz na PW .
18 września 2009 09:57
Na skj'cie są już propozycje MPom.  😉
Meldujcie się kto będzie na MPom ?  😎

bo nie wiem kogo wypatrywac 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się