Ogłoszenia - nowy wątek, nowe zasady

opolanka   psychologiem przez przeszkody
14 września 2009 13:55
Ponieważ mamy coraz więcej użytkowników, ogarnięcie wszystkich ogłoszeń jest trudne, a zgłoszeń od Was nt. naruszania regulaminu ogłoszeń mamy masę, zostanie stworzony nowy wątek i nowy regulamin ogłoszeń.

Wątek ten będzie przyjklejony wraz z nowym regulaminem.

Stary został zamknięty, ogłoszenia będą stamtąd regularnie usuwane.

W nowym wątku można zamieszczać ogłoszenia, ale NIE TE, KTÓRE ISTNIEJĄ W STARYM WĄTKU. Ewentualnie mogę stary wątek usunąć, wtedy każdy może na nowo umieścic swoje ogłoszenie.

ZASADY ZAMIESZCZANIA OGŁOSZEŃ:
Ogłoszenie ważne jest tydzień.
Nie wolno zamieszczać do wystawianego przedmiotu więcej niż dwóch zdjęć (reszta może być w linkach). Zdjęcia muszą mieć dopuszczalny rozmiar 800 na 800 pikseli.
Za powielanie ogłoszeń grozi ostrzeżenie na dwa tygodnie. Osoby nagminnie powielające ogłoszenia będą karane uciszeniem na tydzień.

NOWY WĄTEK OGŁOSZENIOWY: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,9301.0.html
pony   inspired by pony
14 września 2009 14:01
Coach.

A przeczytałaś co napisałam w poście? To nie jest wątek ogłoszeniowy, ale informacyjny. Wątek ogłoszeniowy jest przyklejony.

BARDZO PROSZĘ CZYTAĆ.

opolanka
To jak w końcu z tym nowym wątkiem-można przerzucić do niego ogłoszenia ze starego czy nie?te co się pojawiły w nowym wiszą też w starym.
14 września 2009 19:23
Będą funkcjonowały obydwa lub skasuje stary i kazdy bedzie mogl na nowo zamiescic ogloszenie. Tak chyba bedzie najlepiej?
Coach.

A przeczytałaś co napisałam w poście? To nie jest wątek ogłoszeniowy, ale informacyjny. Wątek ogłoszeniowy jest przyklejony.

BARDZO PROSZĘ CZYTAĆ.

opolanka

cyntia, nie widzisz co napisała opolanka??
to jest wątek informacyjny, wątek do zamieszczania ogłoszeń nazywa się 'OGŁOSZENIA' i jest przyklejony jako pierwszy w końskim dziale  🤬
15 września 2009 06:28
Dobra, stary wątek kasujemy a w nowym każdy moze zamieścić swoje ogłoszenie.

PRZYPOMINAM O ZASADACH.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się