Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

nooo. gratuluje wszystkim🙂

Ktoś wcale Ci tego nie zazdroszcze, sama to przechodziłam i naprawde jest cieżko jeżeli się myśli O BOŻE TO TO OSTATNIE ! < eeejjj czuje się juz jak jakaś stara zawodniczka tak pisze .! 😲 >  a jutro też startujesz?

Zuziasta no co Ty ,!!! błędy się zdażają 🙂😉 nie panikuj..  i tak jesteś dzielna 🏇
dawaj Moon, dawaj  😎

chcialam sie dzisiaj pokazac na hipo, bo sporo znajomych startowalo, ale niestety, dnia mi zabraklo 🙁
cieciorka   kocioł bałkański
12 września 2009 19:55
nie mam, nigdy nawet nie robilam w takich warunkach.
tak se tylko kombinuje, ze robiac pod pobonych katem do slonca mozna zacowac jakas reglule tych poprawek. no ale zeby ja miec i tak trzeba robic, zmienia i probowac, zwlaszcza kiedy warunki dosc nieprzewidywalne.
dobra, teraz nawet tu nie zajrze, koniec! :P
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
12 września 2009 19:58
cieciorka, przy bardzo dynamicznie zmieniających się warunkach  ( zapraszam nad morze, zobaczyć jak szybko płyną chmury  😉 ( zapraszam nawet bez oglądania  :cool🙂😉 i przeszkodach ustawionych w zupełnie innych warunkach oświetleniowych, nie wiem czy możliwe jest wypracowanie schematu. A na pewno ja jestem zbyt słabym fotografem, żeby to zrobić. I tyle.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
13 września 2009 08:31
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg333902#msg333902 date=1252781260]
 a jutro też startujesz?
[/quote]

taaa...tylko ten syf za oknem nie nastraja optymistycznie  🙇

Proszę... Moon... nie publicznie.  😉  😡
a ja Ci powiem dwie rzeczy:
- widziałam Twoją L-kę i wygląda to już zdecydowanie lepiej niż to,co było na początku waszej wspólnej z Dancerem współpracy
-masz konia,który "wart jest każdych pieniędzy",fajnie,że możesz się uczyć na doświadczonym koniu,który może Cię sporo nauczyć.

ps. bardzo podoba mi się Saratow...zupełnie inny koń,odżył 😅
Ktoś nie mysl że to ostatnie bo w tedy sie stresujesz i chcesz jak najlepiej a wtedy cos moze nie wyjsc. przynajmniej tak bylo w moim wypadku

strzyga bardzo ładne zdiecie Ignasia jestem w szoku bo parkury były fatalne w naszym wykonaniu ale tak to jest jak sie ma konia z chora psychika  👿
z rudego jestem bardziej zadowolona sie chłopak starał. N na o w C z jedna zrzutka

jak by ktos miał jakies zdecia to slicznie prosze moga byc nawet te masakryczne.

Powodzenia dla wszsytkich startujących
Ktoś zrobisz te oczko tylko o nim nie mysl!!

Zapnij sie mi sie po podłozu jeździło super, koniska galopowały i sie odrywały, jak dla mnie bomba
Ponia   Szefowa forever.
13 września 2009 10:53
[quote author=Zapnij się link=topic=129.msg333849#msg333849 date=1252778146]
oooo chyba było ciekawie 🙂

a jak podłoże ? jak się po Nim jeździło?
[/quote]
Świetnie jeździ się po tym podłożu.

Całkiem dobrze mi się jeździło,pare błędów oczywiscie jeszcze było😉
powodzenia wszystkim którzy dziś jeżdżą 😅
o jakiej porze sie konczyly wczoraj konkursy?
Ponia   Szefowa forever.
13 września 2009 11:04
C skończyło się  ok 18.30.
A jak poszło Monice i Saratowowi ? 😉
wczoraj w N pzejechała na 0 i była 6 w P nie wiem
Saratow wielki zaskok na plus. Spokojnie, delikatnie jechany. Trzymam kciuki za jego dalsze sukcesy.

Niedziela dla większości chyba ze zmiennych szczęściem, na szczęście pogoda się poprawiła po LL i do końca było już super. Za 2 tygodnie mistrzostwa, przyjdę Wam pokibicować 🙂
deborah   koń by się uśmiał...
13 września 2009 16:50
dla mnie zupełna porażka niestety. kobyła wiozła mnie totalnie ;/
Lena i Kasiek dziekuje za info 🙂

Widział ktoś moze propozycje do Dajaka ? 
13 września 2009 17:14
a skąd wiadomo, ze są zawody w Dajaku? kiedy??
deborah jest informacja na zawodyjezdzieckie.com Tylko nie ma wciąż propozycji.
Deborah Maja byc 19 września czyli za tydzień w sobote
a jak dzisiaj Wam poszło ?

Monia tak daje czadu z Saratowem ?super .!  Bardzo się ciesze 🙂😉

Ktoś i co ? udało Ci się ? 🏇
13 września 2009 17:41
hmm może bym się z młodym wybrała ..
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
13 września 2009 17:46
No więc dziś ciekawie nie było.
W L po 9 padły mi baterie w GPS'ie.  🤬
W P zrzutka na 4 (dłuuugi....).

😡
Zuzuaista zdazra sie nawet najlepszym. nic sie nie przejmuj kazdy w karierze musi miec taki przypadek

Ktoś jak oczka??
Jak reszta forumowiczów??
a ja chcialabym powiedziec ze mam mega dzielnego konia, ktory dzielnie wozi ta torbe na plecach 🤣

gratuluje wszystkim 😉
Losia, baaaardzo dzielnego. ten rów to chyba najlepszy skok zawodow byl 🙂
13 września 2009 18:43
Udokumentowany  😎
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
13 września 2009 18:48
a jokera masz? 😎

oczka nie ma,ale jakoś nie jest mi przykro 🏇 joker był nasz,tak pewnie,tak pasowało,że jestem szczęśliwa  😅

i na dodatek kilku ciekawych rzeczy się o swoim niepełnosprawnym koniu dowiedziałam  😎 😵 😂 warto jeździć na zawody  👀
13 września 2009 18:50
No ba, jasne, że mam  😎
Zuziasta nie mów, że pomyliłaś trasę w 2 fazie  😂

Ja wyjechałam za późno o jakieś 5 minut, które mi zabrakło do obejrzenia parkuru  😁 Ktoś miał mi puścić sygnał jak się skończy LL i chyba zapomniał. Parkuru nauczyłam się siedząc na koniu, drugą fazę zobaczyłam przez przypadek, bo akurat gość przede mną ją jechał. Myślałam, że uwalę zrzutkę w pierwszej, ale uwaliłam dopiero na 9 i do tego mega głupią  🤔wirek: Najbardziej cieszy mnie to, że parkury L zaczynają mnie bawić. Może nawet niedługo zacznę je częśćiej jeździć na czysto  🤣
Gratuluję wszystkim wyników 🙂

Ktoś - pamiętam jak ja zbierałam oczka na początku roku i jak udało mi się zdobyć ostatnie to się bardzo cieszyłam bo miałam już z głowy 🙂 co jedna z osób skomentowała "a co ta głupia się tak cieszy" 🙂
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
14 września 2009 16:01
HIPODROM Sopot Sp. z o.o. organizuje 3 października 2009 (sobota) egzamin na brązową i srebrną odznakę jeździecką.

Koszt całego egzaminu wynosi 150zł, koszt poprawki 50zł. (na egzamin poprawkowy należy zgłosić się z kartą egzaminacyjną poprzedniego egzaminu. Nie obowiązuje trzymiesięczna przerwa między ogzaminami).
Zapisy przyjmuje biuro Hipodromu w dni powszednie w godzinach 7  15 osobiście, telefonicznie  058 551 78 96  lub mailem hipodrom@sopot.pl Termin zapisów mija    28 września 2009r.
Wpłat należy dokonać do dnia 1 października 2009 w biurze Hipodromu lub przelewem na konto:
HIPODROM Sopot Sp. z o.o.
ul. Polna 1
81-745 Sopot
Kredyt Bank 57 1500 1706 1217 0004 8355 00 00
z dopiskiem, za kogo i na jaki egzamin.

Warunkiem przeprowadzenia egzaminu jest uczestnictwo minimum 20 osób.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się