Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

jezeli w ogole to w piatek poznym wieczorem na skj-cie i moze na volcie
Listy startowe dostępne na volcie.
hmm ja wysłałam zgłoszenia i nie ma mnie na liście ;/;/ i co teraz??
Heh... jutro bedziesz ich gonic. Nie pierwszy to i nie ostatni raz. Mnie nigdy nie bylo na listach, ilekroc bym sie nie zglaszala. Heh....
nie tylko siebie zgłaszałam ;/ normalnie!!!!  👿 👿 jak ja kocham Sopot.. Jak można mieć problem z odczytaniem maila?? Jakoś ani w Owczarni, ani w Przywidzu ani nigdzie indziej takich problemów nie mieli!!
w sopocie maja zawsze z tym problemy - tez to przerabialam..
doznalam szoku zgłosiłam sie i jestem na listach 😵
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
12 września 2009 07:40
ja też jestem zadowolona:
-jestem na listach,
-zgłaszane przeze mnie konie są na listach,
-moja prośba dotycząca miejsca na liście jednego z koni również została uwzględniona.

no i jak na razie u nas świeci słońce 🏇
u Nas zmiania planów . Nie jedziemy do Sopotu tylko gdzieś do Elbląga ale gdzie to nie wiem 🙂 trzymam kciuki za Was !
In.   tęczowy kucyk <3
12 września 2009 12:38
Do Elbląga? Gdzie tam są zawody ? 😎
cyntia   Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda...
12 września 2009 12:56
Zawody sa w Elblagu a organizuje je stary dobry ARTEMOR 🙂
In.   tęczowy kucyk <3
12 września 2009 16:56
Czyli Końskie Zdrowie, tak?

że stary to i owszem, ale dobrym bym go nie nazwała...  🙄
Wróciliśmy 😉  Azą 2 w P , Siwy zwiał mi z jokera ale skoczył za drugim razem , w N Siwym jechałam z jedną zrzutką < w każdej lini było tak ciasno że masakra, mały parkur i sie strasznie grząsko pod nogami robiło , taka mała plaża > a Azą pierwsze N jechaliśmy 😀 ogólnie jestem z Niej zadowolona chociaż miałam 4 zrzutki ale jest strasznie ambitna i za to ją uwielbiam . A jak u Was ?

Ktoś co do tych oczek... Jak mi zostało ostatnie oczko to 4 razy jechałam parkur pod rząd z jedną zrzutką. Taki stres był, ale gdy Pan Grzegorz Twardowski powiedział mi , że On kiedyś miał 16 razy w C pod rząd po jednej zrzutce to od razu sie jakoś uspokoiłam  😁
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
12 września 2009 18:41
Jak dla mnie podłoże w Sopocie jest dramatyczne. Odbija się od niego całe światło w związku z czym aparat szaleje i nie radzi sobie z takimi kontrastami i rozpiętością tonalną i zdjęcia wychodzą beznadziejne.  😤 O wiele bardziej wolałam trawę. 👿 A to forumowicze z dziś:

Lena

Losia

Zuziasta

xxagaxx

Ktoś

Kasiek

Ponia

oooo chyba było ciekawie 🙂

a jak podłoże ? jak się po Nim jeździło?
cieciorka   kocioł bałkański
12 września 2009 18:59
eee... niezłe i tak wyszły, zwłaszcza pierwsze (kolorystycznie) czyli jakos w miare poradzil. ale fakt- nikony, oczym sama sie teraz przekonuje wiecej widza w cieniach niz bielach. co mnie niedawno mile zaskoczylo, ale nie zawsze jest fajne 🙂
12 września 2009 19:14
Masakryczne mi się zdjecia robi. Aparat wariuje, ja w efekcie tego, muszę się zastanawiać 10 minut nad każdym zdjęciem i gmerać przy ustawieniach co 3 sekundy, zamiast zająć się kadrami i łapaniem momentów  👿
A Dajak już za tydzien i jeszcze nie ma propozycji  😤
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
12 września 2009 19:20
A my jechaliśmy moją pierwszą P-tke. 🙂
W L 5. Zawaliłam rozgrywkę, bardzo jej się wstydzę.  😡
W P 8. Poza najazdem na tripla good. 🙂
Zuziasta, gratuluje P-tki. Ladnie jechalas. Gratuluje. No, ale za tego tripla to Dansera powinnas po kopytkach calowac.
Zuziasta gratuluje ,! ;D dzielna jesteś 🙂😉 ja niekeidy też swoje konie całuje po triplach , bo ich nienawidze i zawsze mam wizje  👀
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
12 września 2009 19:27
Widzę Strzygo,że dzielnie uchwyciłaś moją mega awarię  😂 😵...tak jak Zapnij się pisze,sparaliżowała mnie świadomość,że mogę to mieć już za sobą  👿

koń chciał się zabrać z daleka,ja mu nie pozwoliłam,zrobiło się zbyt blisko i skoczyliśmy prawie ze stój...złą jestem na siebie bo koń naprawę super,a po tej zrzutce odechciało mi się jechać dalej...więc chyba w drugim szeregu złapałam kolejną i nie przypilnowałam przy ostatniej,więc mi prytnął...koń super,Pańcia dupa  😂

no nic...sezon halowy jeszcze przed nami  😉

Zapnij się - gratulacje....zastanawiałam się właśnie dlaczego was nie ma 😉
12 września 2009 19:28
Klami, oj byłam bliska. 😉
Widziałam że nie pasuje i już łzy mi się w oczach zaczęły pojawiać...  😁
cieciorka   kocioł bałkański
12 września 2009 19:31
wierze na słowo. a nie da sie na na warunki konkretnego dnia wprowadzic poprawki do ustawien i po prostu stosowac do ust kadego zdjecia?
eh pewnie sie da, tylko faktycznie cyfrak potrafi po zrobieniu dwoch krokow czasem wszystko inaczej wymierzyc.
w każdym razie na niektorych zdjeciach to widac, ale nie sa jakies pokaleczone zbytnio 😉
koniec offtopicu
Moon   #kulistyzajebisty
12 września 2009 19:36
Zuziasta, nawet uwieczniłam Twojego tripla... ;-)
Zuziasta, grunt, ze nie poddalas sie i dojechalas tak jak sie dalo i "dalas mu sie wyratowac". Na trybunach wstrzymalismy oddech jak sie zebraliscie do skoku.
12 września 2009 19:40
Moon, nie chcę tego widzieć...  😡
Klami, którego? 😁
12 września 2009 19:41
Kochana, a jak masz 5 przeszkód i każda jest inaczej oświetlona? Jakie wtedy ustawienia wprowadzisz? jak masz na to patent, to ja chętne się dowiem, na prawdę, bo dziś cały dzień kombinowałam, żeby to ręce i nogi miało. Z marnym skutkiem, jak widać ;/

Ktoś, mea culpa! to Twoje jedyne, ostre, dobrze oświetlone zdjęcie. Wybacz... też poniosłam klęskę.
Moon   #kulistyzajebisty
12 września 2009 19:43
Eee, nawet przerażonej miny nie masz, oaza spokoju ;-)
Jak obrobię to zapodam.

Edit: Zeby nie było: Inne niz z tripla też posiadam :P
12 września 2009 19:44
Proszę... Moon... nie publicznie.  😉  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się