Ktoś posiada bryczesy VILLAHORSE?
Wiecie może , gdzie znajdę bryczesy granatowe z rudym lejem? Bo kiedyś gdzieś widziałam i nie mogę ich odnaleźć 🙁
mon Pikeur Lugana contrast Granatowe lej beżowy
Ada dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło. Tylko ciekawe , jakie by były gatunkowo.
Dramka a wiesz może, gdzie można distać te pikeury?
Nie wiem. Napisz do okser teraz maja promocje za 400zł.
Dawno temu takie miałam..
Potrzebuje opinie na temat bryczesów INTER-API SARA :kwiatek:
ekhem jak chcesz jakieś w kratkę i w granicach cenowych Fair Play'a, to polecam Horze
np takie:
http://pasi-konik.pl/pl,product,549630,horze,bryczesy,damskie,active,w,kratke.html 😉
Nasturcja-Renata
Nie rób mi tego 🤬 Ja jutro zaplanowałam jechać do KARINY po Sary..a te granatowe są piękne!
w ogóle Horze ma takie oszałamijące bryczesy... śliczne.. wczoraj byłam nabyć nowe bryczesy i poprostu oszalałam... z 5 par bym kupiła.. jednak postawiłam na cavallo, bo nie znam nikogo kto użytkuje dłużej bryczesy Horze...
Ja właśnie czekam na moje pierwsze cavallo. Zdam relację niedługo 🙂
Mi się ten "PAS" nie podoba w CAVALLO. Źle na mnie leży. Dzisiaj jadę do KARINY po te INTER-API 🏇
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=217.msg332739#msg332739 date=1252592259]
ekhem jak chcesz jakieś w kratkę i w granicach cenowych Fair Play'a, to polecam Horze
np takie:
http://pasi-konik.pl/pl,product,549630,horze,bryczesy,damskie,active,w,kratke.html 😉
[/quote]
O ja, faktycznie ładne...
dziękuje za podpowiedź :kwiatek:
Tylko te dwie kieszenie na suwak 🙄
wizualnie mnie one nie przeszkadzają, ciekawe jak od praktycznej strony.... czy nie uwierają gdzieniegdzie 😉
Dramka, napisz koniecznie jak pierwsze wrażenia w SARA jak już je będziesz miała!
Już miałam okazje mierzyć SARY. Lej nie ciągnął się tak jak w HKM. Materiał gruby. W łydkach szczupłe 😎
Która kratka ładniejsza? Jasna czy ciemna?
http://www.allegro.pl/item735297170_bryczesy_sara_kratka_blekitno_czarna_kopytko.htmlKto szukał bryczesy beżowe z lejem ciemnyn?
Dramka, pytasz o te z aukcji? Jeśli tak to jasna jest ładniejsza moim zdaniem 😉
Ktoś orientuje się gdzie można dostać oliwkowe/zielone ale bardzo stonowane "wojskowego" koloru, bryczesy z pełnym lejem, dwoma kieszeniami, bez żadnej kratki...?
normalne oliwkowe też są z fair play model kaja
A ja chciałam powiedziec, że moje Fair Play (te w kratkę) po mniej więcej roku regularnej jazdy mnie zawiodły, bowiem przetarł sie lej na jednym kolanie, a na drugim niebawem pewnie zrobi się to samo... a tak je lubiłam i myslałam o drugich..
Po roku? to i tak długo. Moje po jakiś 3 miesiącach mają przetarte jakby 'zmechacone' leje i odbarwiły się od słońca. I nie ciurałam ich codziennie, na 2, 3 konie...
Szkoda bo były wygodne, a ostatnio zauważyłam że sam materiał się trochę zeszmacił...
Fajnie się prezentują , a jakość rozumiem dobra . Czy wiecie w jakim sklepie internetowym Cavallo oferuje kratkowane bryczesy z pełnym lejem ?
Horze są bardzo fajne! Bardzo tez lubię bryczeski RTSa bo można sobie dobierać kolorystykę
http://www.horseequipment.com.pl/ tu kupiłam.
wizualnie mnie one nie przeszkadzają, ciekawe jak od praktycznej strony.... czy nie uwierają gdzieniegdzie 😉
Nie uwierają, przynajmniej czarne 😉 a przynajmniej i komórkę i klucze można schować. Albo chusteczki. Po roku używania (no... niezbyt intensywnego, ale zawsze) zamki działają bez problemu.
Trolinka Bryczesy CAVALLO w kratke :kwiatek:
http://allegro.pl/item738627952_nowe_bryczesy_cavallo_z_pelnym_lejem_kratka.htmlNasturcja-Renata Jakość i materiał bryczesów HORZE porównywalny jest do FAIR-PLAY?
Po kupnie wczoraj bryczesów SARA przekonałam się że na moją pupę nadają się tylko PIKEUR lub EURO-STAR ewentualnie CAVALLO.
Chciałabym poznać opinię n/t białych bryczesów z ciemnym lejem (np. ciemnoszarym). Wiem, że Pikeur ma takowe. Jak w użytkowaniu?
Chciałabym poznać opinię n/t białych bryczesów z ciemnym lejem (np. ciemnoszarym). Wiem, że Pikeur ma takowe. Jak w użytkowaniu?
ja mam takie pikeury, lugany z szarym lejem. jestem bardzo zadowolona,lej miękkki,bardzo fajny,bryczesy dobrze się dopierają,nie farbują....jedyna ich wada to to,e materiał akurat w białych luganach jest dość cienki (choć na lato było fajnie) i dodatkowo łatwo,w stosunku do innych białych (np.eurostarów które mają fajny materiał) łapią brud.
Dramka nie miałam Fair Play'a więc do końca nie jestem przekonana czy porównywalne są te dwie marki. Z Horze jestem bardzo zdowolona. Fajnie sie układają, nieźle wyglądaja na tyłku, a i materiał w sam raz (nie za cienki, nie za gruby)
Hmm musiałabym ich pomacać 🙄 Ale wątpie żeby mnie zadowoliły. 🤬
Po użytkowaniu Euro-star ciężko przyzwyczaić się do innych o "klase" niższych 🙄
Na stronie Pasi-Konik są CAVALLO białe z ciemnych lejem za 329zł 🙂
Mierzyłam i Horze I Fair Play.
Moim zdaniem Horze są z grubej, mięsistej, rozciągliwej, mocnej bawełny. Wygodne i fajne. Ale jest to czysta bawełna, więc można się czuć trochę jak w piżamie ( jeśli wiecie o co mi chodzi)
Zaś Fair Play niby też są z bawełny, ale ta bawełna jest sztywniejsza, bardziej sztuczna, co nie znaczy, że mniej wygodna. Po prostu mniej piżamowata. Mi osobiście odpowiadają bryczesy z dodatkiem czegoś do bawełny. Wolę Fair Play.