Końska rewia mody cz. 3

dzieki dziewczyny!

Czyli to jednak nie kwestia sentymentu i zielony tez sie wam podoba🙂 Myslalam, ze jestem nieobiektywna hihi.

Jeszcze raz dziekuje za pomoc i mam nadzieje pokazac sie niedlugo w fiolecie  :kwiatek:
wątek zamknięty
Winter 2009-2010
Lavender-stone
Zakochałam się ! 😍
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
09 września 2009 20:44

ale dowalili
wątek zamknięty
Pady z niciakowej są genielne!
wątek zamknięty
Ano.
Ale w sumie... Ładnie to wygląda razem, ale pojedyncze czapraki takie sobie. Całkiem ładny ten niebieski niciak i fioletowo-szara derka. Reszta przeciętna..
wątek zamknięty
Ja nie mam konia ,więc i tak nic nie kupuję , choć szczerze mówiąc liczyłam na jakiegoś Niciaka fajnego na kuca na którym czasem jeżdżę . Podoba mi się w sumie polopad żółty i ta żółta ogólnie fajna ... może na większych zdjęciach jakoś lepiej wyjdą . Ogólnie cała kolekcja wydaje mi się taka sztuczna i naciągana nie wiem jak wasze odczucia ... jak by nie mogli zrobić czegoś co się naprawdę fajnie komponuje i zachwyci.

Aha jeszcze fioletowy dralon ładny i szał pady Nici ...
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
09 września 2009 20:48
Mi też się srednio podoba.Jedyne, co mogłabym kupić do dralon fioletowy i cottony z nici.
Kiedys kolekcje byly o niebo ladniejsze
wątek zamknięty
helcia   Wiedźma z czarnym kotem
09 września 2009 21:09
Niciaki kompletnie mi się nie podobają. Podoba mi się jedynie fioletowy pad w czarne paski (one mają jakąś osobną nazwę?). Może na niego uzbieram i się skuszę.
wątek zamknięty
Gallien   Un poco di zucchero
09 września 2009 21:17
A mi trafili z ciemnożółtymi czapraczkami, dlugo takiego zgaszonego zółtego sukałam, idealne do mojego rudka *_*
wątek zamknięty
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
09 września 2009 21:33
Ten fioletowy cotton jest wprost stworzony dla mojego złotka. Będą zakupy. 😅
wątek zamknięty
christine   zawodnikowanie reaktywacja. on the go.
09 września 2009 21:38
mówcie co chcecie, ale pod maść Kluskowskiego wpasowują się te kolekcje prześlicznie! ojj biedny portfelik, biedny...
wątek zamknięty
no i jest prawie jasno szary 🙂
czy kolekcja jest już do kupienia w którymś sklepie ?
wątek zamknięty
777 - w sklepach jeszcze nie ma.

http://horze.com/product_info.php?products_id=24727&n=M1 😁
wątek zamknięty
Derka super!!! Tylko czemu kończy się na 125 ? 🙁
wątek zamknięty
Jak dla mnie (na szczęście) nowa kolekcja Eskadrona jest paskudna  🤔 😵 I dobrze  😎

Nic, słownie nic (w każdym razie na tych promo-fotkach) mi się nie podoba.

I bardzo dobrze  😎
wątek zamknięty
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
10 września 2009 01:51
taka sobie ta kolekcja Eskadrona...  🤔
Z NICI podoba mi się w różowe paski, z derek: fioletowa i w fioletową kratkę

Apropos linku wklejonego z Horze. Ta derka dla dużego konia mi się podoba  😎
wątek zamknięty
Mi również średnio podoba się nowa kolekcja Eskadrona. Jedyne co mnie zaciekawiło to derki z kolekcji beluga-flax w romby i ta z herbem, chyba pasowałyby dla kasztanka...
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
10 września 2009 07:22
Jakie piekne pasiaki! Cholera ich aż 4 jest!!! Najbardziej kuszą te kolekcyjne nie niciaki, ale boje sie myslec jaka cene na nie przywala  🤔
wątek zamknięty
mi tez sie podobaja niciaki paskowe, a cena pewnie kolo 300  🤔 chociaz euro spadlo w porowaniu do okresu w ktorym kupowana byla letnia kolekcja...
edit: tak sobie patrze i sie zastanawiam nad tym, jakim cudem w equishopie jest zajawka kompletnie inna niz tu oficjalna propozycja, przygladajac sie wnikliwiej stwierdzam ze mam kurtke zimowa pikeura z kolekcji lavender-stone, szara z takim nowym logo! kupiona zeszla zima w equishopie!!! o co chodzi? bo ja tego nie ogarniam
wątek zamknięty
Obawiam się, że to nie wpłynie na obniżenie cez przez sklepy.
wątek zamknięty
po cichu powiem ze na pewno beda bryczesy kolekcyjne ze mniej niz 700zl wlasnie z powodu nizszego euro... taki model z zatrzaskami na biodrach
wątek zamknięty
No no no, może i Lugany stanieją 😉
wątek zamknięty
http://allegro.pl/item738577296_pad_i_owijki_anky.html

Anky straw , może ktos  szuka  😉
wątek zamknięty
🤔 nie podoba mi się. Jakaś szaro-bura ta kolecja a niciakowe kolory takie "majtkowe" . Jestem zawiedziona  😤
wątek zamknięty
ciska ja szukałam :kwiatek:  💃
wątek zamknięty
to super  😉 jak dotrze pochwal się nim na Bohunie
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
10 września 2009 09:11
ja wczoraj kupiłam na allegro PEA dla Agaty-Kubuś 🙂
wątek zamknięty
Precluuuu!!!  🤬 jak mogłaś kupić go wcześniej niż ja!! ;p jakby Ci się przestał podobać.... 😁
wątek zamknięty
efka kolor pea jest boski  😜 na gniadych wygląda obłędnie

Libella będziesz musiała długo poczekać  😎
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.