Witam
Trzymał ktoś może konia w Lesnie Górnym?
Jakie tam są warunki ?
pozdrawiam
Jeśli chodzi o Leśno Górne koło Szczecina to radziłabym... ostrożność radziłabym. Nie wiem jak tam jest aktualnie. Najlepiej byłoby zrobić wywiad wśród osób, które teraz trzymają tam konie. Bo warunki pensjonatu w Leśnie mogą się zmieniać zależnie od okoliczności.
Witam
Dziekuje za informacje na pw .
To moze tak szukam osoby która trzyma konia w tym miejscu teraz badz trzymala w niedalekiej przeszlosci. Jesli ktos ma kontakt do takiej osoby bede wdzieczna.
A moze ktos napisze cos wiecej chociaz o warunkach treningowych . Wiem ze hala jest , jakie podloze? Czy duza? Czy jest swoboda z niej korzystania?
Slyszałam ze problem z wyzywniem był/jest (?) jakiego typu....?
Co z czystoscią w boksach i mozliwoscia doscielania/dokladania siana/
Puszczanie konia na padok np w ochraniaczach nie ze stadem?
Informacj moga byc na pw jesli ktos nie chce pisac na forum.
Geberalnie szukam stajni blisko szczecina z halą normalnych wymiarów - nadająca sie do skoków
Może ktos kojarzy stajnie tuz za granicą?
jest stajnia w Plowen , czy maja tam halę?
Kojarzy ktos czy jest jakas stajnia Linken?
Pozdrawiam
Polecam stajnię w Bismarcku
W Szczecinie nie ma porządnej stajni z halą, jeśli jest to nie ma w niej już miejsca:
Leśno ma złą opinię
Przęsocin również, hala mała, brak placu do jazdy
Osowo - z reguły nie ma miejsca, pastwisko sztuk 1
Bartoszewo - podłoże na hali pozostawia wiele do życzenia, podobnie jak wygląd stajni
Nigdzie indziej nie ma hali wystarczajacu dożej do oddania więcej niż jednego skoku przez przeszkodę 28 cm ;-)
Przepraszam - są Brzózki, hala prawie pełnowymiarowa (brakuje bodaj 1 metra do pełnowymiarówki)
Stosunkowo daleko, ale konie w niezłych warunkach , dużo pastwisk, przyjemne tereny, trener na miejscu + konsultacje z trenerami spoza Szczecina...
Zikwidowali ja juz dawno dawno, z tego co wiem to zima zeszlego roku wyprzedane juz byly wszystkie konie🙂
To ja wam szczerze, szczeciniacy, współczuję 😕 Jeśli jeszcze ktoś z "północy" to Brzózki wchodzą w rachubę, ale z "południa"... brr...
Tylko male stajenki prywatne daja rade😉 no ale niestety, zima zycie zamiera🙂
Witam
Dziękuję gaga za odpowiedz .
No , że podłoże w bartoszewskiej hali pozostawia wiele do życzenia to wiem coś na ten temat 😉i światła zapalane na ruch ;/
Co do Brzózek - daleko ;/
Wracając do Leśna to na ich stronie są podane numery telefonów ale na żaden nie mogę się dodzwonić , może są nieaktualne?
ma ktoś może jakiś inny numer kontaktowy do właścicieli, będę wdzięczna
Pozdrawiam
A w Leśnie w ogóle jest hotel dla koni? Z tego co mi wiadomo, to oni raczej na hotel nie byli nastawieni, tylko na własny klub dla swoich córek. I chyba tak pozostało...? A może się mylę?
Witam
Martva ma rację gdyz udało mi sie dodzwonić i nie przyjmuja tam koni w pensjonat ;/
Pozdrwm