Kontakt z osobą handlujacą sprzętem
Witam,
Poszukuję telefonów kontaktowych do osób handlujących sprzętem
Bryczesy
Siodła
Ogłowia
Czapraki
itd
Z okolic Warszawy i na północnym wschodzie - Augustów, Białystok, Suwałki, łomża /dowolne miasto w tym kierunku z Warszawy/
Pozdrawiam
Proponuję udać się z tym do ogłoszeń.
A nie mozna by zostawic tego watku ?
Ja np. chciałabym jakieś kontakty do osób handlujących siodłami w Warszawie.
Moze by zrobic mini baze z osobami poleconymi? 🙂
Dlatego wstrzymałam się z zamknięciem 😉 Jeśli jest taka potrzeba, to ok - niech zostanie 🙂
To ja bym poprosiła o kontakt do kogoś, kto handluje siodłami w okolicach Krakowa : )
Nikt nie zna zadnego handlarza/ pośrednika ? 🙇
In do nas ponoc pan Nawara przyjezdza - 785 737 775
Aventia - najbardziej oczywisty kontakt w Warszawie to ihaha, czyli pan Kostrzewa
a p.Kostrzewa tylko sprzedaje siodła czy tez wymiana wchodzi w rachubę ? Ktoś wie? 🙂 Mnie zalezy na wymianie,albo sprzedaniu swojego wpierw.
Bierze bez większych problemów siodła w rozliczeniu.
Z tego co ja wiem, to pan Kostrzewa bierze w rozliczeniu stare siodła, ale muszą sobą jakiś poziom prezentować.
Pan Kostrzewa nie bierze w rozliczeniu wszytskich siodeł. niektóre modele nie są mile widziane (nawet w świetnym stanie i popularnym rozmiarze) i na 18" też krzywo patrzy 😉
literówka
Z tego co ja wiem, to pan Kostrzewa bierze w rozliczeniu stare siodła, ale muszą sobą jakiś poziom prezentować.
tak jak napisala disco- nie kazde wezmie. moze za to zaproponowac wstawienie takiego siodelka w komis 😉
Dzieki 🙂
Super, jak kupca nie znajde bede próbować
Może ktoś zna fajnego handlarza siodłami z Lubelskiego ?
Wieci może czy jest w Polsce przedstawicielstwo Anky?
O, jeszcze wynalazlam telefon do pana z Gostynina - tez porzadny facet, kolezanki swietne siodla od niego maja, przysyla na testy
889 036 185
A jakby ktos szukal na Allegro, to eurosiodla26 to p.Nawara 😉
A na Śląsku kto sie zajmuje "rozprowadzaniem" siodeł i pasowaniem? 🙂
Bo poza Equi shopem nikt nie dał mi siodła do testów. A kolejne siodło musze ściagać z nad morza...
jakieś opinie o eurosiodla26 Damian Nawara??
Był u kogos?
Epikea - przewertuj wątek siodeł ujeżdżeniowym, była sporo opinii na jego temat.
Moim zdaniem p. Nawara to handlarz z krwii i kości - o dopasowywaniu siodeł np nie ma pojęcia. Jest sympatyczny, można się z nim dogadać. Różnie bywa z dotrzymywaniem terminów przyjazdów - jakoś często psują mu się samochody... Jeżeli wiesz jakich modeli i rozmiarów szukasz wasza współpraca będzie efektywniejsza 😉
oki dzieki popatrze 🙂
bo pamietam, że cos bylo ale szukajka pokazała 1 rzecz tylko 😉
heh pogadac miło to ja moge z kolezanką na kawie a kitu sobie wcisnąc nie dam
Szczegolnie ze mam konia któremu mierzyłam juz X siodel i nic nie lezy na 100% jakbym sobie tego zyczyła 🙁 A do tego on jest mocno wrazliwy i jak cos lezy nie tak to pokazuje calym sobą
Juz jestem bliska załamki co ja mam mu kupić 😵
Podbijam, poszukuję kontaktu do osób zajmujących się sprzedażą siodeł w okolicy/mogących dojechać do Warszawy.
Przeszukałam już ofertę p. Kostrzewy, eurosiodeł, allesiodeł, handlarza z gostynina i nigdzie nie ma takiego siodła które by mi odpowiadało 🙁
czy zna ktoś taką osobę/firmę?
Do pana z Gostynina warto zadzwonić, bo on ma więcej siodeł niż wystawia. Proponuję w przyszłym tyg 😎
W okolice Warszawy czasem przyjeżdża P. Jerzy Żuławnik (mam nadzieję, że nie zrobiłam orta w nazwisku)- nr tel. 604628969. Jest chyba z Mławy.
Naboo dzwoniłam! Ale nie ma tak szerokiego siodła jak ja potrzebuję 🙁 jakiekolwiek szanse są za najwcześniej dwa-trzy tygodnie a ja nie bardzo mogę zostać na tyle czasu bez siodła 🙁
olenka dziękuję!
aaaa to wszystko jasne 🙂 ja też czekam i już nogami przebieram 😀
To może łatwiej napisać jakiego siodła szukasz?
po prostu szerokiego najchętniej schumacher, prestige, kieffer i niestety ciężko coś takiego znaleźć. 🙄
to mały ot- precelek- a nie lepiej poszerzyć stare?
Lovely to jest wszystko już przemyślane, nie nie będę poszerzać starego. Jak tak dalej pójdzie mi szukanie to pewnie kupię nowe 🙁
edit: serdecznie polecam fourmową byczek dokonała niemożliwego znajdując dla mnie siodło o rozstawie łęku dla słonia 🏇 🏇 😍
kto jeszcze z okolic Warszawy? forumowa Byczek, p.Kostrzewa? 👀 najlepiej ktoś kto bierze w rozliczeniu siodła?