Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Rewir gratulacje 🙂 :kwiatek:
Rewir super, gratki!
rewir, Dzięki 😉

A tak z ciekawostek, w sobotę za ten sam pół piruet w galopie od jednego sędziego dostałam 3, a od drugiego 7... 🤔
Hehe, skądś to znam. Ja w sobotę za zagalopowanie od jednego sędziego dostałam 8, a od drugiego 4, bo mój koń rzekomo krzyżował. Mam około 10 świadków na to, że NIE krzyżował ani pół kroku. Nigdy nie pojmę zasad sędziowania ujeżdżenia, ani samego w sobie, ani w wkkw.
deborah   koń by się uśmiał...
31 sierpnia 2009 10:56
Rewir gratulacje..

jakiego wstydu ?? lepszego wyniku chyba być nie mogło
bardzo się ciesze że tak fajnie poszło i żałuję, ze nie mogłam podziwiać osobiście
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
31 sierpnia 2009 11:46
Rewir,gratuluję sukcesu!ja kompletnie nie w temacie,a wczesniej gdzieś pisałaś że jedziesz zagrywać się na MP juniorów...czyli mniemam,że się udało? 👀

chciałam nakablować,że nie dość,że Leny koń jest tak cudownie zboczony,że już samo zagalopowanie robi krzyżując,to na dodatek ma dopiero 3 lata....te pomyłki mniejsze i większe na zawodach są strasznie żenujące i bardzo krzywdzące....
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
31 sierpnia 2009 12:10
Ktoś, foch do świąt. To JA miałam napisać na volcie, że Lena startuje w P w WKKW na 3 letnim koniu. Pozostaje mi jeszcze tylko druga rzecz do nakablowania  😀iabeł:
A robił może ktoś zdjęcia w Kwidzynie? Ja się tylko z młodą na dwa załapałam na zawodyjezdzieckie.com  🙁
[quote author=Ktoś link=topic=129.msg326026#msg326026 date=1251715614]
Rewir,gratuluję sukcesu!ja kompletnie nie w temacie,a wczesniej gdzieś pisałaś że jedziesz zagrywać się na MP juniorów...czyli mniemam,że się udało? 👀
[/quote] Nie, nie... do zagrania się brakowało mi 1 czy 1,5 punktu procentowego, ale to nic i tak nie jestem gotowa na MP, nie ma co się na siłę pchać. Na spokojnie przygotuje się do Halowego Pucharu.

Dziękuję serdecznie wszystkim za gratulacje! :kwiatek:
31 sierpnia 2009 21:33
Ktoś, foch do świąt. To JA miałam napisać na volcie, że Lena startuje w P w WKKW na 3 letnim koniu. Pozostaje mi jeszcze tylko druga rzecz do nakablowania  😀iabeł:

Nie odważysz się napisać,że zamykam dziecko w szafie...nie odważysz się,bo mam zakładnika w postaci granatowej czapki pewnej roztargnionej dziewczyny  🏇
31 sierpnia 2009 21:46
Odważę się napisać, że zamykasz dziecko w szafie. Ba, napiszę także,że były plany zamknięcia dziecka w szufladzie, a czapka jest super tajnym i nowoczesnym, przenośnym nadajnikiem do lokalizacji i działa lepiej niż GPS z wyprzedaży  😜
31 sierpnia 2009 21:55
Doigrasz się...napiszę,że okradasz biednych, polskich rolników...mam na to dowody rzeczowe!i zgłoszę Cię do TOZu,że spacerujesz z dwoma niewinnymi końmi po krajowej drodze..to szczyt nieodpowiedzialności 🤔

kto przyjeżdża do nas na zawody?kto potem do Owczarni?na bogato się zrobiło w ten weekend...jesienne polowanie na oczka i licencje uważam za otwarte  😁
Ja będę w Owczarni z 4 końmi, w tym 2 to debiutanci 🙂.
12-13 września skokowe na Hipo. Propozycje na stronie SKJ i na volcie.
Czyżby coś mi się ubzdurało? 26-27 wojewódzkie na hipo? 👀 Jeśli tak to kicha :/
Dlaczego kicha?
02 września 2009 14:25
26-27 MWP? Kurcze, nie będzie mnie ;/
Dlaczego kicha?

26-27 MWP? Kurcze, nie będzie mnie ;/

Właśnie dlatego...
a ja prawdopodobnie wtedy bede miala przeprowadzke z koniem, czyli tez mnie nie bedzie ;/
MY mamy w planach MWP w Sopocie. ale jeszcze sie zobaczy ..
Też nie wiem czy będę... tydzień po MP to trochę mało trafiony termin 🤔
Ponia   Szefowa forever.
02 września 2009 19:36
Qaida, akurat w formie będziesz, wygrasz;]

Ponia, Taaak, jak planują sędziować tak jak w zeszłym roku to ja dziękuję 🙄 😉 a w ogóle to mogliby na CC zrobić, a nie C 🙂
Ponia   Szefowa forever.
02 września 2009 20:00
Ponia, Taaak, jak planują sędziować tak jak w zeszłym roku to ja dziękuję 🙄 😉 a w ogóle to mogliby na CC zrobić, a nie C 🙂

tylko kto by to CC pojechał poza tobą?

Też doszłam do wniosku ze Mistrzostwa Seniorów w skokach powinny być  trzy dni 130 a  finał 135.
02 września 2009 20:02
Ponia, a jak stoją seniorzy?
Ja będę wam kibicować ze Szwajcariolandii.

Ale 12-13 będę.
Ponia   Szefowa forever.
02 września 2009 20:08
Ponia, a jak stoją seniorzy?
Ja będę wam kibicować ze Szwajcariolandii.

Ale 12-13 będę.

120/130.
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
02 września 2009 20:26
12-13 się pojawimy całą ekypą  Sopocie. ^^
Ponia, Bo C i 120/130 powinno być dla juniorów, a nie seniorów... ale skoro u nas Mistrzostwa juniorów są na Ptkach... 🙄
A myślę, że na CC znalazłoby się sporo osób, licząc tak na szybko to już mam 7 ( w zeszłym roku na Ctkach było może z 6) 😉
Ponia   Szefowa forever.
02 września 2009 20:36
Ponia, Bo C i 120/130 powinno być dla juniorów, a nie seniorów... ale skoro u nas Mistrzostwa juniorów są na Ptkach... 🙄
A myślę, że na CC znalazłoby się sporo osób, licząc tak na szybko to już mam 7 ( w zeszłym roku na Ctkach było może z 6) 😉

a to nie wiedziałam,że u nas taki poziom uj. ;]

Też doszłam do wniosku ze Mistrzostwa Seniorów w skokach powinny być  trzy dni 130 a  finał 135.

Ponia i ile osób by te mistrzostwa jechało?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się