Kącik Rekreanta II (rok 2009)

a gdzie jakieś foty z jazdy?  🤬
wątek zamknięty
caroline   siwek złotogrzywek :)
01 września 2009 12:39
Karolcia, dopiero co były, nie przesadzajmy :P
wątek zamknięty
hmmm.... nie ta pora roku więc wrzuć coś 😉
wątek zamknięty
martva   Już nigdy nic nie będzie takie samo
01 września 2009 12:55
Caro- bedzie mozna wymarchewkowac Twojego Konia przy okazji wizyty w Aro?  👀 😎
wątek zamknięty
01 września 2009 13:01
martva, oczywiście! powiedziałabym wręcz, że koniecznie należałoby 😉

Karolcia, co miałam to wrzuciłam, nic innego nie mam 🙂
wątek zamknięty
01 września 2009 13:03
Caro - to rewelacyjnie  😎 A powiedz mi, zdjecia tez bede mogla jakies zrobic prawdaa? 😀 W jakich godzinach macie treningi jesli moge zapytac?  👀
wątek zamknięty
efka   CEL - zadanie, które wyznaczamy naszym marzeniom
01 września 2009 13:09
a nikt nie chce domarchewkować Ritka jak będzie w okolicy?  🙂  😁
wątek zamknięty
martva a co Ty będziesz robiła w aromerze? może i do nas byś wpadła po sąsiedzku?
wątek zamknięty
01 września 2009 13:23
Forta, jak to CO? no będzie mi konia marchewkami faszerować  😎 😉

martva, info poszło na PW.

efka, jak Ritek bedzie w okolicy to i jakies marchewki się znajdą 😉
wątek zamknięty
01 września 2009 13:25
buahhahahahahahhahaaha  😉

przy jakichś najbliższych zawodach uj. u Was pewnie będzie okazja  👀 😁
wątek zamknięty
Strzyga   Życzliwościowy Przodownik Pracy
01 września 2009 14:03
Ja myślę w Warszawie ok. 15.09 Z aparatem. 😀iabeł: Jakby się do którejś stajni dąło dojechać z Wawra, to chętnie nawiedzę...
wątek zamknięty
01 września 2009 14:25
Wiecie co dziewuchy, najprawodpodniej od 10.09 po 16 bede w Warszawie 😀 mam weekend do dyspozycji, wiec mzoe mi sie uda mojego gospodarza namowic po objazd po stajnia ReVoltowiczow 😀 Chetnie wpadne, wymarchewkuje konie, poznam jezdzcow i porobie zdjecia  😁

A pytacie co bede robic, wiec w planach mam:

-marchewkowanie
-robienie zdjec
-marchewkowanie
-robienie zdjec
-zachwycanie sie wspanialymi konmi
-poznawaniem ReVoltowiczow(mam nadzieje!!)
-zwiedzaniem
-marchewkowaniem
-robieniem zdjec
-marchewkowaniem

😁
wątek zamknięty
01 września 2009 15:29
to my się piszemy na odwiedziny 😀 jakbyś gdzieś zabłądziła na Bródno na przykład :P

od dziś stoją tam konie Lukasowej i Precelka więc jest większa revoltowa ekipa 😉
wątek zamknięty
Wielkie UFF!!! Udało mi się wreszcie skonsultować kopyto Dzionka z p. Ciołkiem i... zapytał mnie "o co ci chodzi?"  😀 😀 Nie widziałam konia 2 tygodnie (wyjazd), p. Ciołek się spieszył, więc po przyjściu do stajni poleciałam na pastwisko po Dzionka, przybiegłam z nim kłusem, stanęłam przed kowalem i.. doznałam szoku  😲 Żadnej szczeliny, tylko jakby odłupany kawałek kopyta już przy samiutkim dole. P. Ciołek obejrzał, powiedział, że nie ma tu żadnego problemu, żeby normalnie jeździć i tylko dał wskazówki co do strugania przodów - ale powiedział, że żadnej tragedii nie ma. Normalnie fruwam ze szczęścia pod sufitem  😀 😀
Poza tym na jeździe Dzioneczek był boski - mięciutki, do przodu, współpracujący jak... no, jak on  🙂 A jutro mamy rocznicę. Ech, kocham tego konia  💘

Lukasowa daj znać jak minęła podróż i jak tam aklimatyzacja  🙂

Strzyga jak cię chętnie skądś zabiorę i przywiozę pod drzwi mojej stajni  🙂 Jak byś miała ochotę obfocić takich marnych modeli jak ja i Dz., to serdecznie zapraszam  🙂
wątek zamknięty
01 września 2009 15:38
Dziewczyny, powiedzcie mi tylko jeszcze jakie stajnie znajduja sie  blisko Aromeru?  👀
wątek zamknięty
01 września 2009 15:46
Dzionka, nie ma problemu. Ja z Wawru wiem tylko jak dojechać do centrum i na wiertniczą, ale jakoś radę damy. A z tymi marnymi modelami, to już nie kokietuj  😉
wątek zamknięty
No to liczę na to, że się nie rozmyślisz 🙂 Do zobaczenia więc! I nie kokietuję, zrobienie mi dobrego zdjęcia to już sztuka, więc w tobie nadzieja  😀
wątek zamknięty
01 września 2009 15:52
Nie rozmyśle się. Do Warszawy na 17 i tak muszę trafić do mam samolot do Szwajcariolandii. Ale zamierzam  przyjechać dzień lub dwa wcześniej, a aparat zawsze ze sobą wożę  😎
wątek zamknięty
01 września 2009 15:52
właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że dzisiaj jest i nasza rocznica - równo 2 lata temu zaczęłam dzierżawić Melepeta 🙂
wątek zamknięty
Edytka   era Turbo-Seniora | Musicalowa Mafia
01 września 2009 16:04
Dziewczyny, powiedzcie mi tylko jeszcze jakie stajnie znajduja sie  blisko Aromeru?  👀

niedaleko jest Konik Nowy z kilkoma voltowiczami 😉
wątek zamknięty
01 września 2009 16:05
Edytka, chyba Stary? 😉
bo Nowy to... do aro własnie 😉
wątek zamknięty
01 września 2009 16:07
mylą mi się te Koniki  😡 w kazdym razie chodzi mi o te stajnie przy drodze
wątek zamknięty
01 września 2009 16:08
hehe, najpierw jest Nowy - i tam w lewo skreca się do aro, a kawałek dalej jest Stary - tam po prawej stronie jest stajnia 🙂
wątek zamknięty
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
01 września 2009 16:23
A skoro o Aromerze mowa, to czy prowadzą naukę jazdy konnej? Tak bardziej do rekreacji? Czy tylko sport i pensjonat?
wątek zamknięty
01 września 2009 16:25
pensjonat to 99% działalności. Do tego są dwa duże konie i dwa kucyki do jazdy, moim zdaniem aktualnie - wyłącznie rekreacyjnej, parę lat temu poziom był dużo wyższy. oba konie "szkółkowe" sa po sporcie (moze nie powalającym na kolana, ale 65% w Ptkach robiły) i sporo umiały. reszta.... to już na PW 😉
wątek zamknięty
eeej, próbowałam znaleźć na volcie moje pierwsze posty i zdjęcia po tym, jak kupiłam Dzionka i poznikały  😕 Jest tylko parę postów, ale tych najważniejszych nie ma. Ech, gupia volta  😁
wątek zamknięty
01 września 2009 16:31
hehe, najpierw jest Nowy - i tam w lewo skreca się do aro, a kawałek dalej jest Stary - tam po prawej stronie jest stajnia 🙂

wiedziałam, że mi to trzeba tłumaczyć jak chłop krowie na rowie  😁 jezdzac do Aro nigdy nie zwracałam uwagi, ktory z Konikow mijam.

Misskiedis niedawno rozmawiałam z p.Ratajczakiem. jest jazda rekreacyjna, aczkolwiek dowiedziałam się, że cieżko o normalny termin
wątek zamknięty
01 września 2009 17:00
Dzięki za info  :kwiatek: niestety w okolicy Rembertowa w ogóle trudno Coś znaleźć... :/
wątek zamknięty
01 września 2009 17:06
Edytka, bo to z panem Wojtkiem o tym trzeba gadac, a nie z panem Jankiem 😉
z tego co wiem to terminy są, ale bywają odległe (kilka dni/tydzien) - koni do jazdy jest mało, a żaden z nich nie pracuje więcej niż 2 godziny dziennie - to chyba wyjasnia sprawę? 😉

Misskiedis, a Ulmag?
wątek zamknięty
01 września 2009 17:11
Właśnie nad Ulmagiem się zastanawiałam a Aro jednak bliżej... Na razie to w ogóle nie wiem czy będe miała możliwość jeździć... Nauka... Ale porozglądać się można... Pomarzyć  🙄
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.