Zawody Hipodrom Sopot i okolice.....

Jeśli dalej będą takie cyrki się odbywały jak ostatnio z Owczarnią to obawiam się, że się nie zdecydują. Nie jest miło zostawać z ręką w nocniku nie ze swojej winy.
domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
26 sierpnia 2009 14:26
Lena i tu masz racje. wcale nie bede zdziwiona. szkoda naprawde ze takie rzeczy sie dzieja  a  OZJ nie reaguje.
slyszalam, ze beda zawody w Sopocie 12-13 wrzesnia w skokach.
wiem, ze jest jeszcze duzo czasu, ale moze ktos ma w planach start? 🏇
We wrześniu chyba czas na wojewódzkie, w skokach i uj.
Ponia   Szefowa forever.
28 sierpnia 2009 16:40
slyszalam, ze beda zawody w Sopocie 12-13 wrzesnia w skokach.
wiem, ze jest jeszcze duzo czasu, ale moze ktos ma w planach start? 🏇

Pewnie, Ja się zjawie.
Słuchajcie czy ktoś zgłaszał sie na zawody do nowęcina?
Bo wraca mi mail,że taki adres nie istnieje;/
wiadomo coś o Przywidzu? jakieś propozycje? 😉
Zuziasta   Zakupoholik na odwyku...
28 sierpnia 2009 22:23
Madźź, na zawodach jeździeckich są 😉
Zuziasta dzięki :kwiatek:

kto się wybiera do Przywidza?
jak będę miała czym to pewnie się wybiore do Przywidza.
A kiedy sa najbliższe ujezdżeniówki?
Alice, ciężka sprawa. Obiło mi się coś o uszy, że wojewódzkie mają być we wrześniu, na Hipodromie. Kiedy dokładnie to nie wiem i czy to prawda też nie.
No powinny być niby teoretycznie mr seniorow uj w sopocie we wrzesniu, bo juniorskie są w Kwidzynie właśnie. Ale oczywiście nic nigdy nie wiadomo, jeśli chodzi o hipo.

No i pozdrawiamy z Kwidzyna 😉

zawody sa w kalendarzu wpisane przeciez, wystarczy zajzec;/ na propozycje maja jeszcze troche czasu
rewir, jak poszło? 😉
Jasne... poprzednie też były wpisane :]

Alice - jeszcze nie koniec, po dwóch dniach prześwietnie. Chyba już mnie stres nie paraliżuje. W mistrzostwach prowadzę, zobaczymy czy się utrzymam. C dużo gorzej, ale jak na tą chwilę to i tak dobrze. Są wyniki chyba na zawodyjezdzieckie.com czy coś takiego.
zawody w Sopocie ktore byly wpisane w kalendarz chyba wszystkie sie odbyly, nie? wiec o co chodzi?
Strasznie pewna siebie jesteś. Z zawodami ujeżdżeniowymi w Sopocie jest ogromny problem, rzadko kiedy są wpisane w kalendarz, częściej nikt nic o nich nie wie i dowiaduje się 3 dni przed. Ostatnie były w kalendarzu PZHK bo miały być na hipo przecież kwalifikacje do MPMK-A na początku sierpnia i co? Nie było.
a ty strasznie upierdliwa. wiecznie cos ci sie nie podoba. ale to nie ten temat.
do kalendarza PZHK nie zagladam, w tym na str pomzj ich nie bylo i pierwsze o nich slysze.
maja to byc mistrzostwa wojewodztwa wiec niewielkie szanse sa zeby je odwolali
rewir, musisz sie utrzymac !!
rewir, musisz sie utrzymac !!

przykładam do tego nogi ręce i wszystko co sie da 😉

Powodzenia!
deborah   koń by się uśmiał...
30 sierpnia 2009 18:09
rewir, iii??? jak poszło??
Wygrałam Mistrzostwa Województwa i Mistrzostwa Regionu, w P rundzie byłam 2.
A dzisiejszego kura C6 pojechałam najlepiej jak potrafiłam, wszystko wyszło na maxa moich możliwości, 54% ale jestem super zadowolona no i z muzyką idealnie. Najlepsze zawody w moim życiu! 😉
Brawo! GRATULACJE 😅 😅
rewir, moje gratulacje !! !! !!

😅  😅  😅  😅
Super, gratulacje 😉 Ale zdjęcia takiego jak z Przywidza na pewno nie masz :P
🏇 dziękuję dziękuje !!  :kwiatek:

No nie, takich jak z Przywidza nie mam. No ale wiesz, wrotkiego nie było to nie było i jak pozować 😁

Mam za to jeszcze dwa inne:
Lasujemy JARPOL [deb mam nadzieję, że bez wstydu?]:

No i dekoracja - od lewej Agata Kulasiewicz, ja [ 😉 ] i Daniela Kuczkowska:

rewir, Gratulacje :kwiatek: widziałam twój kur, fajna muzyka 😉
masz film z kura? 🏇
No tak, mogłam sie domyslić, że to o wrotka się rozchodzi...  🤣
Qaida, dziękuję, jak się ujeździmy do końca to będzie pewnie z czasem więcej procent. Tobie gratuluję wyników.
fin, nie mam 🙁
Alice, sie wie 😎
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się