galeria zdjęć dla forumowiczów-szmatoholików

bezowe owijki Eskadron climatex
(przy okazji Eskadron Nici hazel, ale zdjecie tak, ze slabo go widac)
Dorotheah   मेरी प्यारी घोड़ी
19 sierpnia 2009 13:42
Kantar Anky też może być ?  Hortensja- pea na karej modelce

Pytałam wcześniej, czy może być fota owijek Eskadron na koniu. Było by miło jeśli mogła by być ta fotka- uwielbiam ten odcień na mojej, jest fantastyczny dla karych koni i fajnie jakby był w galerii. Niestety nie udało mi się zdobyć czapraka Eskadrona (dpopasowałam Jarpolową kratkę), a zdjęcie celowo od przodu by pokazać karego w barwie GELB, a nie kusić kratką czapraka 🙂.

I jeśli to możliwe proszę podmianę ew.dodanie fotki kompletu hortensji na któreś z poniższych foto- na nich chyba lepiej widać i kolor padu i karą maść konia (co by było mniej dyskusji o podwójnym dopasowywaniu maści  😉 ) :

Ruda i hortensja 🙂

i wieksze w linku 😉
Gniade w Marcepanie Eskadrona

To wrzucę się też tutaj  😉

Eskadron Brown i owijki Jumptec.
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
26 sierpnia 2009 20:57
Eskadron Brown 🙂
Gagulec   Mistrz lokalny
27 sierpnia 2009 11:24
Eskadron Nici starlight blue (kare, błękitny)

Eskadron Chocochip-Pink (kare, róż, czekoladowy)

Gniada w łezce i owijkach yellow 😉

(by Pursat)

edit: fotka stone grey jako jedyna nie powiększa się na stronce 😉
szmatoholicy, pomocy 🙂
Gdzie można kupić strzemiona z diamencikami? W sklepach internetowych widzę tylko takie z trzema wpotopnymi w rzędzie, a kiedyś na volcie byly takie łądne z jakimiś szlaczkami jeszcze 😉 heelp
boskie są!  😍
dzięki 🙂
Anky white

Eskadron sky

Eskadron toffee

eskadron black

Eskadron Aqua z kolekcji Aqua-Brown-White, owijki ANKY czekoladowe (T&N  :kwiatek🙂

i link ze zdjęciem w lepszej rozdzielczości:
Sierrka, zaszalałaś. Super 😎
Dzięki  :kwiatek: Szkoda tylko, że Rudy nawet nie był łaskaw spojrzeć w obiektyw. 👿 Gwiazda...  👿

Anky wszechstonna Hortensja, ochraniacze Lamicelle Elegance Granatowo-miodowe. (bo się czarnych jeszcze nie dorobiłam... xD)
Wafelkowa Odbiegając od tematu, nie za krótki masz ten wytok? Zawsze mi się wydawało, ze wytok nie powinien załamywać linii wodzy w neutralnym ustawieniu głowy konia.
Wafelkowa fajne siodelko  🙂
Wafelkowa śliczne masz te siodełko  😍 jakie too😀???  🙄 🤣
caroline   siwek złotogrzywek :)
28 sierpnia 2009 17:43
czy pytań o siodło nie mozecie zadać na PW?? musicie tutaj śmiecic?  👿
Sierra - rude w błękicie = boskość  😍 (Dopiero teraz mi się odpaliło zdjęcie...-.-)

I odbiegając od tematu (już więcej nie będziemy 😉 , tylko odpowiem)

marta-kara wiem że powinno być teoretycznie dłuższe i też mi to przeszkadzało ale to na niego dobra metoda i trener kazał zostawić - musiałabym się rozwodzić nad tym koniem, jego historii i problemami a nie na to to miejsce.

misiuni69, BuuukAxD nie wiem. To siodło jest pożyczone z rekreacji, ma ok 15 lat i nie mam pojęcia co to za firma i model - powycierały się wszystkie oznaczenia. Też mi się podoba a do tego jest najwygodniejszym siodłem na jakim siedziałam (Bije na głowę niektóre Prestige i Stubbeny)

Eskadron moon na ciemnogniadym.

I link do wiekszej rozdzielczosci:

Pursat   Абсолют чистой крови
28 sierpnia 2009 21:54
Klami bosko! 😜
ślicznie!
jak ja się ciesze, ze upolowałam ten pad-ostatni uj. ale nie ma kto porobić zdjęć...
😅

Ja nie bylam tak do konca przekonana kupujac..... ale trzeba sie bylo spieszyc, bo polki w equishopie pustoszaly w tempie ekspresowym....
No, ale w efekcie koncowym.... podoba mi sie. 😉

Wafelkowa, za krotki wytok nie jest zadna metoda na nic.
Pursat   Абсолют чистой крови
29 sierpnia 2009 08:08
Dobrze, że się zdecydowałaś. Bardzo elegancko Pączunio wygląda. 👍
Klami, Pączunio wygląda cudownie 😜 Dostojnie i elegancko 😍 No i Ty uśmiechnięta! 💃

Korsik, to zmuś Lovely, żeby Cię obfotografowała i wrzucaj do szmatoholików od razu 😜

Sierra, jestem zaskoczona, bo połączenie kasztan+niebieski wydawałoby się dość kontrowersyjne, ale jak zobaczyłam Czardasza, to na głos powiedziałam WOW! 😁 Jest na prawdę super, tym bardziej z brązowymi owijkami 😍 😍

Ja mam stare zdjęcie Kucyka, w Eskadronia Aqua (teraz własności Gemmy):
ANKY Pink lilac

ANKY Hortensja

fanga- w obu świetnie!  😉 jednak siwym to we wszystkim ładnie  😎
Fanga  pięknie ! a jaką masz śliczną polo na pierwszym zdjęciu , cudna  😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się