Zdjęcia Naszych Koni II (rok 2009)

KuCuNiO   Dressurponyreiter
26 sierpnia 2009 20:11
Kucyczek dzisiaj, 2 Ipodowe fotki od OTI  :kwiatek:

wątek zamknięty
kolebka - dokładnie tak samo pomyślałam jako zobaczyłam tą fotke  😍 szkoda, że tlo brzydkie... :P

fruity_jelly - fakt linia szyi pieknie zarysowana  😎
wątek zamknięty
Lukasowa Zawsze zostaje photoshop.......  😀

Kucunio Flotar jest moim zdecydowanym kucowym faworytem  😍
a btw, jak Twój drugi koń? Bo pamiętam z qnwortala, że miałaś jeszcze Ekspensa...  😉
wątek zamknięty
KuCuNiO   Dressurponyreiter
26 sierpnia 2009 21:12
Nie jeżdżę już na Ekspensie, teraz ktoś inny ma z niego radochę:-))
Ale ma się dobrze, codziennie jeździ do lasu i chodzi na pastwisku, dbają o niego więc powinien byc happy:P
wątek zamknięty
Raven   Dragon Heart & Shadow Hunter
26 sierpnia 2009 21:45
KuCuNiO Flotar jest obłędny 😜

Dawno Nas nie było 😉
Niestety nie był to Nasz dobry dzień...

Komplecik od Santoski 🙂
wątek zamknięty
darolga   L'amore è cieco
26 sierpnia 2009 22:05

Więcej w KR 🙂 Pozdrawiamy 🙂
wątek zamknięty
darolga, ale wesoło😉 Widac nieźle się bawicie 😀
wątek zamknięty
darolga dokładnie nieźle się bawicie. koniuch wygląda czadowo na pierwszych fotach. daj więcej, bo ciekawy ten twój ogon. maść ma świetną  😜
wątek zamknięty
26 sierpnia 2009 22:55
Alice, exploited - dokładnie 🙂 bawimy się świetnie, w końcu czujemy wakacje 🙂 maść ma uroczą wg mnie, chociaż niewielu się podoba 😉 i do tego ma wielgachne uszyska ;D okey, okey, pomolestuję mojego fotograffe o więcej i wrzucę 🙂 cieszę się, że się podoba 🙂
wątek zamknięty
darolga maść i te uszy doają takiego uroku, że hej.... molestuj, molestuj, bo bardzo miło się na was patrzy. 🙂 😍
wątek zamknięty
Alice, exploited - dokładnie 🙂 bawimy się świetnie, w końcu czujemy wakacje 🙂 maść ma uroczą wg mnie, chociaż niewielu się podoba 😉

Co do maści to hm.... Ja nigdy nie przepadałam za hreczką, ale jako że mój stwór dostaje w zastraszającym tempie coraz więcej plam, postanowiłam ją polubić :P
Ale czy to prawda, że tam gdzie było skaleczenie, to sierśc odrasta kropka na kropce, czyli brązowa?
wątek zamknięty
slojma   I was born with a silver spoon!
27 sierpnia 2009 07:13
darolga-cudowne zdjęcia, mega pozytywne 🙂
wątek zamknięty
Ale czy to prawda, że tam gdzie było skaleczenie, to sierśc odrasta kropka na kropce, czyli brązowa?

Alice nawet nie musi być skaleczona skóra. Miałam klacz, która wytarła sobie futro na szyi w miejscu po źle podanym zastrzyku. Zrobiła się gula, która najwidoczniej swędziała, konisko się tarło, a skutkiem była wielka brązowa plama wielkości guli.

Kucunio Flotarowi pięknie we wszystkich zestawach 🙂

Jessy rewelacja się patrzy na Qsia w takiej kondycji  😜 Piękne fotki (przypominają stare śmieci🙂
wątek zamknięty
[quote author=Alice link=topic=6822.msg323696#msg323696 date=1251352966]

Alice nawet nie musi być skaleczona skóra. Miałam klacz, która wytarła sobie futro na szyi w miejscu po źle podanym zastrzyku. Zrobiła się gula, która najwidoczniej swędziała, konisko się tarło, a skutkiem była wielka brązowa plama wielkości guli.

[/quote]

:emot4: No to przerąbane, że tak powiem... :]
wątek zamknięty
moja małpia ksiezniczka!

wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
27 sierpnia 2009 17:08
Raven - ślicznie jej w brązie. 😀

darolga - przecudne fotki! 🙂

Mój ogierusek:

Przepraszam, że aż tyle, ale ciężko było mi wybrać. 😡
wątek zamknięty
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
27 sierpnia 2009 17:11
Pursat:  ogr jak zwykle w pełnej krasie  🙂
wątek zamknięty
Dawno nas nie było:

wątek zamknięty
Zu   You`ll ride my rainbow in the sky
27 sierpnia 2009 17:43
Darolga cudne ! 😍
Pursat przybrał trochę ciałka, nie ?🙂
D&A a rudy?  🙂
wątek zamknięty
Condina   Charakter, Charisma, Klasse.
27 sierpnia 2009 17:45
Z dzisiaj 🙂 - Franciszek z mamą i właścicielką na paleniu:

wypucowana siwa:

wątek zamknięty
Rudego nowych fotek niestety nie mam🙁
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
27 sierpnia 2009 18:25
Dzisiejsze.Pierwsza jazda po trzy miesiecznej prawie przerwie od wedzidla i jakichs normalnych jazd.Bylo całkiem wzglednie,mysle,ze troche popracujemy i wrocimy do jako takiej formy. 😉
wątek zamknięty
Pursat   Абсолют чистой крови
27 sierpnia 2009 19:56
Condina - :kwiatek: Cudny maluch, mama też niczego sobie. 😀

Zu - niekoniecznie. 😉 Jego żebra nie zawsze są na wierzchu, zależy jak się ustawi, w ruchu często ich nie widać.
wątek zamknięty
Lov   all my life is changin' every day.
27 sierpnia 2009 20:23
Pursat, te galopowe suuuper!
darolga, normalnie z tych zdjęc bije taka radość! Bardzo pozytywne 😉

Trochę Pana Czekoladowego udającego łogra 😉

wątek zamknięty
27 sierpnia 2009 20:53
Exploited –  :kwiatek: :kwiatek: ojej, przekażę jej, ucieszy się 😀 bo my obie mamy kompleks na punkcie tych uszu 😉 obiecujemy zatem więcej fot! 😀
Slojma – dziękujemy!  :kwiatek: :kwiatek:
Sznurka – miny ma bezbłędne 😀 urocze foty!  😍
Pursat – dziękujemy! 😀 Łaaaa, uwielbiam Twoje konisko... Ta maść... To spojrzenie.. Obłęd!  😜 😜 😜
D&A – świetnie wyglądacie!
Zu – dziękujemy! Miło słyszeć!  :kwiatek: :kwiatek:
Condina – mamuśka pierwsza klasa!
Incognito – nowe ogłowie i nowy czapraczek – szał ciał, obłędnie!  😜
Lov – bo Siwa tak na mnie działa 🙂 smajl sam wskakuje na buziunię 🙂 łaaaaa, pan Czekoladowy jest cudowny....  😍 😍 😍
wątek zamknięty
incognito   W życiu należy postępować w zgodzie ze sobą.
27 sierpnia 2009 20:57
darolga ej ej i całkiem świeże ochraniaczki 😁 wiesz tutaj juz sie zaczyna potwierdzac wiecej sprzetu niz talentu gdzie talentu w ogole nie mamy 😉 ale rzekomo co nie dojedziesz to dowyglądasz
wątek zamknięty
Santos i Pani z "sesji" letniej  😉

wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
27 sierpnia 2009 22:09
Darolga, seria z uszami świetna! W ogóle jestem fanką tych jej uszysk. Wg mnie są śliczne. Poza tym, jak to kiedyś moja koleżanka stwierdziła - a ma maleńkiego konia z mega uszami - jak pojeździsz na takim nietoperzu, to potem u innych koni czegoś ci brakuje 😁 Moja Ruda ma dość duże uszy, do tego zawinięte, i muszę przyznać koleżance rację. Wsiadam na Łosia, a tam tak skromnie 😉

D&A - fajny siwy, taki szlachetny
wątek zamknięty
Rety jak ten wątek szybko sie rozrasta!  🙂

amazonka czy to Ty nauczyłąś go takich sztuczek? Opisywałaś może kiedyś w jakimś wątku jak? Chętnie bym się dowiedziała
Zdjęcia niesamowite 😜

Jesli chodzi o nauki dębowania to u siwego łatwo przyszło, od razu załapał z tymże on nie jest normalny  😉 pozostałości ogierze dały się we znaki i na moje 'podjudzanie' z ziemi symulował atak zamiast jak na przeciętnego konia przystało - ucieczke.
Teraz jest już na tyle fajnie że wie o co chodzi, nie 'atakuje' tylko staje i opada  😉

Jeszcze jedno z cyklu 'kazdy chce byc dyrygentem' 😀
by Jessy

wątek zamknięty
Aaaa moja obsesja na punkcie siwków a tu tyle fajnych .. padłam z wrażenia  😍 😅

darolga jak siwek ma na imię ?😀 bo nie doczytałam coś ;P a jestem od tyłu

Pursat jak zawszee ogier powala  😵
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.