zanim p.Magda to przejeła tez nie było kolorowo
nie było kolorowo ale jakoś były kolejki...
konie które odeszły w ostatnim czasie czyli te 16 to z tego co pamietam to chwile przed tym jak zmienili sie własciciele
źle pamiętasz. zaraz przed zmianą odeszło ze 3 czy 4 moze...
Dajak pamieta sie z dobrych zawodów które były organizowane bo najłatwiej wytłumaczyc miejsce gdzie cos sie działo mówiąc to tam gdzie była gruba kasa do wygrania
(...)patrze teraz na ten osrodek z perspktywy zawodnika
dlatego pewnie to nieporozumienie odnośnie priorytetów, przykro mi, nie chciałam zarzucić ci nie dbania o zdrowie konia
skoro teraz jest lepiej to dlaczego ludzie którzy byli zwiazani z ta stajnia odchodza
z braku hali przede wszystkim
zgodzę się że każdy (mi znany) ośrodek ma jakieś ale... dlatego muszę w końcu odwiedzić stajnię Poni bo o tym miejscu nie słyszałam jeszcze nic złego, z wyjątkiem odległości dla niektorych 😉
zgodzę się że każdy (mi znany) ośrodek ma jakieś ale... dlatego muszę w końcu odwiedzić stajnię Poni bo o tym miejscu nie słyszałam jeszcze nic złego, z wyjątkiem odległości dla niektorych 😉
Zapraszamy zapraszamy😉
w tej chwili jesteśmy na etapie budowania kolejnych padoków😉
Zbuduj koniecznie jakiś niewielki koniecznie obok innych koni dla mnie 😉
edit: Muszę to napisać, chociaż to reklama 😉 : stajnia Poni jest naprawdę "bez zarzutu". Piszę w cudzysłowiu, bo zawsze są niedoskonałości, bo każdy patrzy na każdy ośrodek subiektywnie. Subiektywnie dodam: Karuzela boksowa i jasna hala, i pensjonat roku 😉 Koniec reklamy.
alice to jest stajnia w Turzu. Jeżeli masz jakieś pytania co do tej stajni to najlepiej uderzaj do Rewirowej i jak coś to do mnie :-)
Kurcze mojej stajni nikt nie odwiedza .. Ja nie wiem .. 🙂 ehhh okolice Tczewa to wcale nie tak daleko od Gdańska .
Nie, nie, skoro to jest Turze to nie mam pytań😉
[quote author=Zapnij się link=topic=87.msg324286#msg324286 date=1251404963]
alice to jest stajnia w Turzu. Jeżeli masz jakieś pytania co do tej stajni to najlepiej uderzaj do Rewirowej i jak coś to do mnie :-)
Kurcze mojej stajni nikt nie odwiedza .. Ja nie wiem .. 🙂 ehhh okolice Tczewa to wcale nie tak daleko od Gdańska .
[/quote]
Zielonko, u mnie też nie ma tłumów przecież moja stajnia to też drugi koniec świata..
ciesze sie ze doszłysmy do jakiegos porozumienia sosi. kazda z nas ma troche racji i ma inne odczucia
Ponia Zapnij sie tam odrazu koniec swiata poprostu jest troche dalej niz do innych stajni w okolicy trójmiasta 😉
Już się nie tłumaczcie 🙂 pozdrawiam
Ja Cie czasem odwiedzam ale ostatnio co nie byłam to gdzieś Cie nie bylo 😉
Przez zupełny przypadek wpadłam na taki ośrodek:
http://koniki-bolszewo.pl/ Stronka działa bardzo "niedoskonale", ale nigdy nie czytałam tutaj w wątku o tym ośrodku? Wiecie coś ❓
Właśnie tak na ten ośrodek trafiłam, później widzę, że mają taką stronkę. Nic o nim nie czytałam na re-volcie więc są dwie opcje: albo niedostępny dla "szarego człowieka" ośrodek albo ośrodek-klops 😉
hmm a ten ośrodek to nie przypadkiem p.Bachów bo Migotke poznaje ? 😉 ale nie jestem pewna 😎
ośrodek otwarty dla ludzi
Kasija tak to Ich ośrodek
kasiek, a mozesz cos wiecej powiedziec o tej stajni?? Jakies szczegoly?
Wlasnie bardzo powaznie sie rozgladam za czyms ciekawym, bo absurdy hipodromu zaczely osiagac apogeum. No i ta stajnia wpadla mi w oko. A strona nie dziala niestety, jedynie sama strona glowna funkcjonuje.
Klami nie strasz, ja chyba na zimę będę musiała tam wrócić :/ i aż strach się bać jak słyszę 😵
z tego co wiem to bardzo fajna stajnia, super warunki, hala. pare osob z dajaka sie tam przenioslo. tyle ze to tez daleko, kawalek za wejherowem. a cena 700zl nie jest dostepna dla wszystkich 😉
za duzo to powiedziec nie mog tyle ze jest zadaszona karuzela, duza hala i stajnia przy hali
bez karuzeli, bez hali, ale w przystępnej cenie, z bezpiecznymi padokami i wyjątkowo troskliwa, fachową opieką - dwie takie stajnie są w okolicach Chwaszczyna, jedna na granicy z Gdynią, druga w Bojanie. Żałuję, że nie po drodze mi tam. Mogę podzielić się szczegółami na prv, musiałabym iść poszukać namiarów 🙂 Sama pewnie wyląduję na zimę na hipo, bo mieszkam obok... Chyba czas się przeprowadzić 😉
Hej!
Czy moglabys napisac mi cos wiecej o tych dwoch stajniach, o ktorych wspomnialas? Z gory bardzo dziekuje 🙂
jakoś na początku tego lata byłem w tej stajni gdynia-chwaszczyno i podobno mają taką kolejkę że nie widać końca:P poza tym zdecydowana większość koni była ichnia, szkółkowa. Ale przyznaję, że warunki padokowe mają niezłe 🙂
Czy mogłybyście pisać przynajmniej nazwami stajni? Ułatwiłoby to reszcie odbiór informacji.
W Chwaszczynie jest Akademia Jeździecka (przy maszcie), Stajnia nad jeziorem (przy jeziorze osowskim), i podobno jeszcze jakaś stajnia, która skrzętnie ukrywa swoje istnienie przed nami 😉
mowie o tej stajni w Chwaszczynie prowadzonej przez pania Rafalak ? 🙂
Angeel, to jest Akademia Jeździecka o ile się nie mylę.
lets-go, widzę, że już Gdynię masz. Jak tam u Ponii Ci jest?
Ok, proszsz:
http://www.geronimo.zafriko.pl/ ---> Bojano
http://www.jezdziecka.pl/ ---> Chwaszczyno/Gdynia
Wg. mnie b. zacne inicjatywy. Słusznie się mało afiszują 🙂
Nie, te są akurat znane i dobrze afiszowane 😉
Podobno jest jeszcze jakaś stajnia w Chwaszczynie. Chyba wezmę rower i na patrol pojadę.
Ej, wytłumaczy mi to ktoś, bo ja słabo kapująca jestem.
Z drugiego linka Felix:
BOLEK
Koń profesor chodzący konkursy klasy N skoki (130)
Strzyga - tez mnie to zastanawialo. mysle ze po prostu sie pomylili 😉
Mamy już wstępną wersję strony Dajaka:
[s]
www.dajak.prv.pl[/s]
Część rzeczy będzie pewnie zmieniana, dodawane zdjęcia, i przede wszystkim adres się zmieni, ale to już jest tylko kwestia czasu i będą to tylko kosmetyczne zmiany.
Pozdrawiam!
Nowy adres strony:
www.dajak.pl