ponieważ nic się nie dzieje od 2 tygodni pozwolę sobie na dubla As i jego źrebaczki urodzone w naszej hodowli niestety tylko 4 fotki wchodzą, a maluchów jest więcej.
edzia, uwielbiam Twoje kuce! 😍 I duże taranty, zwłaszcza bachmaty. 😀
Wśród tych mniejszych wzrostem, moim faworytem jest Apostrof. Piękne zwierzę. 😜 dziękujemy bardzo, bachmatek strzeżemy jak oka w głowie[ginący gatunek] a Apostrof jest naszą nadzieją na następcę swego ojca Luksusa! na foto pełnie siostry po Bachmacie. Libra [ciemniejsza] i Ludolfina ta z większą derką. W tym roku powiły nam po ogierku jest tarancik i skarogniady.
ten genialny łaciak jest pintabian pony czyli łaciate pony mocno przekrzyżowane arabem tak się ciekawie złożyło,że mamy 2 klaczki podobnie srokate z arabskiej matki po Luksusie. Mam nadzieję,że choć w częsci zbliżą sie do tego idealu!! H-Limonka i Harmonijka pełne siostry po Luksusie od Haritia oo
tak się ciekawie złożyło,że mamy 2 klaczki podobnie srokate z arabskiej matki po Luksusie. Mam nadzieję,że choć w częsci zbliżą sie do tego idealu!! H-Limonka i Harmonijka pełne siostry po Luksusie od Haritia oo
edzia69, wiesz, że one się kwalifikują do rejestracji jako kuce felińskie?
Znajomi Estończycy chcieliby niedrogo kupić jednego lub dwa kucyki (maść i rasa bez znaczenia, raczej klaczka lub wałach niż ogier) dla swoich dzieci w wieku do 10 lat. Dobrze ułożone i przyjazne. Kompletnie się na kucykach nie znam, to nie moja bajka. Ktoś mógłby ewentualnie doradzić lub pomóc? Najlepiej, gdyby to było w promieniu do 100 km od Warszawy. Estończycy będą na zawodach rajdowych w Warce w połowie września.
😜 Wszystkie Wasze kucore są BOSKIE 😜 Uwielbiam małe konie 😁
Przedstawię Wam takiego jednego (mojej znajomej), który gdyby był 20cm wyższy nie zastanawiałabym się ani sekundy! 😍 Frater, niestety: NN Jak każdy mniejszy gabaryt ma: duuuże poczucie humoru 🤣 ułańską fantazję 🏇 niezłe loty 🤔
Nasz najmłodszy kucuś - klaczka palomino Iliana Ma 2 miesiące, a już dogania mamę - hehe, mam nadzieję, że zostanie w kucach (D) Matka ma 132cm wzrostu, ale źrebięta daje wysokie Tata ma 161cm wzrostu (xx), ale źrebięta daje małe
Mam kuca grupy C, ale do tej pory skakała na zawodach regionalnych i treningach zwykłe odległości na szeregach ... może ktoś z bardziej wtajemniczonych w przepisy kucowate wie jakie są odległości dla tej grupy w szeregach (skok wyskok, 1-2-3 foule) i na drążkach. Chodzi mi o dokładne odległości, bo zwykle to ustalam je w trakcie treningu. Ale tak czrno na białym to ile wynoszą?
przecudne te Wasze kuce! moja przygoda z nimi, niestety się już zakonczyła, ale przedstawie Wam kuca najbliższego mojemu serduchu. Zdjecie sprzed 5? lat: